Randevu almadın henüz ama yarın gideceğim :) benim yarın 4+4 olır sanmıyorum kese gözükceğini ama nasipAynen 12 Ocak pazardı randevuda 5+5 olacak keseyi görürüz inşallah belki kalp atışını da duyarız diye düşünüyorum geç döllenme değilsesizin randevular ne zaman?
Teşekkür ederim. Ben de tebrik ederim. Henüz kesinleşmedi ama yarın nasipse
EcetEvet aynıyız heyecandan farklı okumuşum11 ocak
evet morarsa Bile yakın yerlere yapıyorum diğer yerler acıyor birde göbeğin üç parmak alt sağ ya da alt sola yapıyorum siz nereye yapıyorsunuzBenim de öyle. Yapılan yerlerin yakınına yapınca daha az acıttığını farfarkettim
Sağlıklı vir gebeliğiniz olur inşallah1. 28
2. 84
3. daha çıkmadı artışa bakmayı doktorum istedi bir de progesteron bakıldı onu da verdim öğleden sonra hepsini halletmiş olurum çok düşük olduğu için artışa bakıyor canım
Zaten düşük tehlikesi va gördüğünde doktor uyarıyor. Hareketlerinize dikkat edin, ilişkiye girmeyin vs gibi. Eğer sorun görmezsse bişey demiyor. Yani sakıncası yokben yasak diye biliyorum sperm özellikle son haftalarda doğumu başlatıyor onun haricinde de mikrop kapma sansınız olur hamilelik boyunca sperm girişine izin yok benim bildiğim bakın isterseniz
Op dr Kağan Kocatepe var bu konularda çok bilgili birisi. Onun bu konu hakkında bir açıklaması var youtubede aklında soru olan izleyebilir. Korunmamanın bir sorun olmadığını belirtiyorben yasak diye biliyorum sperm özellikle son haftalarda doğumu başlatıyor onun haricinde de mikrop kapma sansınız olur hamilelik boyunca sperm girişine izin yok benim bildiğim bakın isterseniz
Ben daha söylemedim canımAilelerine keseyi görmeden söylediniz mi kızlar
İnşallah canım hepimizin inşallahSağlıklı vir gebeliğiniz olur inşallah
Evet 3. olacak nasipse. Hayırlısı olsun bekliyorum yarını heyecanlainşallah. 3.bebek sanırım demi maşallah
Marketten aldigimiz sütü isitip içebilirmyz cnm pekivalla canım neden kaptım bilmiyorum ama alttan üstten 2 gün perişan oldum ciğerden değil ama yememiştim hiçbirsey de olmadı çok şükür bebişlere yediklerimiz direk geçmiyor bence hele daha şimdi hiç o yüzden korkma ben pastorize olmayan şeylerden bir çok korkarım peynir süt gibi
Geçmiş olsun ne oldu?Hanımlar fün geceden beri karnım ağrıyor kadın doktoruna geldim beni alacaklar bekliyorum şimdi. İnşallah hakkımda hayırlı şeyler olur.
Güzel haberler alırsınız insallahHanımlar fün geceden beri karnım ağrıyor kadın doktoruna geldim beni alacaklar bekliyorum şimdi. İnşallah hakkımda hayırlı şeyler olur.
Evet AlmanyadayımTamam bakmıyorum artık yüreğim gönlüm rahatladı ay çok şükür vallasiz yurt dışında mıydınız? O yüzden mi biraz zor geçiyor hastane süreçleri çok anlayamadım
Bende daha söylemedim ya kese görünsün kalp atışı duyulsun öyle söyleyeceğim yaklaşık 2 3 hafta sonraBen daha söylemedim canım
Yurt dışında gerçekten sağlık sektörü çok meşakkatli kuzenlerim de İngiltere’den geliyorlar çocukları rahatsızlanınca. Türkiye’de sağlık sektörü apayrı umarım daha çok bilinir kıymetleri doktorlarımızın hemşirelerimizinEvet Almanyadayım
Dualarım buradaki herkesle kimsenin canı yanmasın üzülmesin herkes sağlıklı şekilde kucağına alsınKızlar şimdi doktora gidiyorum ama dünden beri hafif hafif kanamam var ped koydum ve korkuyorum dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?