Evett o gün gün gebelik muhteşem ötesi uygulama hem içinde soru cevap bölümü de var. Hem her şey detaylı anlatıyor. Çocuk bölümü de var.Benim kulandığım uygulama ücretsiz canım ismi Gün gün Gebelik.
Evet canim ilk haftalarda regl ağrısı gibi bel,karın,kasık ağrısı normal benim 5 haftada cok oluyodu karnım çok ağrıyodu ama şuan 6+6 haftayim daha hafif ağrılar oluyor sen kaç haftalık sın
Masallah nerdeyse 6 haftalik olucaksin5+6 dan selam canim Çok sukur iyiyiz canim sen nasilsin
Hayır detayları arkadaş yazarsa öğrenmiş oluruz. Cidden büyük paralarİstanbuldaki medikalpark dogum paketine 140bin tl dedi bana siz detayini sordunuzmu sadece dogummu muayene dahilmi 97.5
Hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallahteşekkür ederim kızlar. bugün doktora gittim, 5+2 deyim, keseyi karından gördük çok şükür, doktor ağrı çok dayanılmaz ve kanamalı olmadıkça normal dedi. 10 gün sonra çağırdı yeniden kalp atışı ve bebeği görmek için.
Muayene ücreti nasıl acaba?bende ankaradayım simdilik zahide kücük e gidiyorum. Ama yarında yenımahalle yıldırım beyazıta bi gidicem arkadasşarım oradakı doktorları cok övdüler bi denicem memnun kalırsam devlet olsun istiyorum cunku. Özeldeki mevzulardan dolayı. ilk dogumumu koruda yapmıstım memnundum. Önerilecek doktorları takıp edeyim bende
İnşallah canim agrilarin varmi hala benim bigun agrim yok diye endiseliyim agri olsa yine endiseliyim orasi ayrida6+4 den selamlar nabersiniz güzeller
Masallah nerdeyse 6 haftalik olucaksinminik kalbi belkide atmaya başlamıştır
Bende şükür iyiyim günlük duphaston ilaç. serum iğneleri alıyorum. İnsallah faydası olur.
4+6da minicik bir kese gördüm ben canım :)
Yani aslında bana kalsa ben kalp atışı için giderim. Ama eşim gidelim diyoerken bence canım bir iki gün daha beklesen net olur
Sanki hastaneyi hisse aliyoruz ustumuzeHayır detayları arkadaş yazarsa öğrenmiş oluruz. Cidden büyük paralar
Bu fiyat muayene dahilmi canim sadece dogummu detay sordunmu ,97500 muş, medicana ayse kirbas
Ahahha şu kalp atışını duyayayım hayırlısıyla aynı zamanda perinatolog olan bir uzman istiyorumSanki hastaneyi hisse aliyoruz ustumuze
Perinatolog ne oluyor canim sen ne zaman gidiceksin kalp atişinaAhahha şu kalp atışını duyayayım hayırlısıyla aynı zamanda perinatolog olan bir uzman istiyorum
Evet cocukla ilgili,gelisimle ilgili hangi hafta nasıl görunuyo,hangi hafta ne yiyip neyi yemememiz lazım herşey varEvett o gün gün gebelik muhteşem ötesi uygulama hem içinde soru cevap bölümü de var. Hem her şey detaylı anlatıyor. Çocuk bölümü de var.
Perinatolojiye ne için gitmek istiyorsunuz? Ben de normal bir kadın doğum mu yoksa perinatolojiye mi gitmem lazım rahatsızlığımdan dolayı düşünüyorum. Ne gibi durumlarda gidiliyor yani bunu tam bilmiyorumAhahha şu kalp atışını duyayayım hayırlısıyla aynı zamanda perinatolog olan bir uzman istiyorum
2600 nakit 2900 kart tahlıller dahıl degılHayırlı olsun sağlıklı olsun inşallahbu hafta sata göre mi Usg de çıkan mı acaba? Ben bugün gittim Usg ye göre böyle çıktı ama sata göre 6+4.biraz geri olunca evham yaptım.
Muayene ücreti nasıl acaba?
Perinatolog ne oluyor canim sen ne zaman gidiceksin kalp atişina
evet cok tatlı naif bir kadın sevdim bende. Birkac kere daha gidince net dusuncemi yazarımAyy zahide kucuk un videolarini gormustum youtube cok candan bi doktora benziyor dogum videolarinda annelere o kadr sabirli yaklaşiyorki ankarada olsam kesin ona giderdim ama malesef istanbuldayim.
bende bugun tam 7 ama ultrasonda daha kucuktu yarın kalp atısını duyarım ınsallah6+4 den selamlar nabersiniz güzeller
Riskli gebelikte takip yapan uzman kuzum. Yaşım 36 riskli gruptayım belki ihtiyaç olursa diye daha donanımlı olsun istiyorumPerinatolojiye ne için gitmek istiyorsunuz? Ben de normal bir kadın doğum mu yoksa perinatolojiye mi gitmem lazım rahatsızlığımdan dolayı düşünüyorum. Ne gibi durumlarda gidiliyor yani bunu tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?