Canım benim 11 ocak son adet tarihime göre 4+2 oldu. Doktor kontrolüne henüz gitmedim betam düşük olduğu için. Eğer geç döllenme varsa bebeğe göre düzenliyorlar adet tarihiniKaç haftalık olduğunu nasıl anlıyolar son adet tarihine göre mi keseye göre mi
Dün gece de sıtmaya girdim cok kötüydüm belim kırılıyor gibiydi ondan dolayı bisey oluyor sandım.Kızlar bende de oluyor o ama geçiyor kanama vs yok ona bakıyorum sürekli bence normal ilk hamileliğimde de böyleydi doktorum olur ara ara öyle yerleşmesiyle alakalı demişti siz de yine kendi doktorunuza sorabilirsiniz
Yaaaa benim de 4+2Teşekkür ederim. 4.+2 imiş şuan benimki
Bende de akşamları üşüme oluyor sırt bel ağrım var ve çok uykum oluyor ama ben nedense normal olarak algılıyorum daha çok yeni de olsa vücudumuz böyle tepki yapıyor. Allah korusun canım kötü düşünmeyelim doktora danışalım gittikçe içimiz rahatlarDün gece de sıtmaya girdim cok kötüydüm belim kırılıyor gibiydi ondan dolayı bisey oluyor sandım.
Bir böbreğim enfeksiyondan dolayı bitmiş o dönemde de sürekli kanımda enfeksiyon olduğu için sıtmaya giriyordum canım dün gecede öyle olunca içim bir kötü oldu. Bebeğim de rüyama girmişti emziriyordum ayyyBende de akşamları üşüme oluyor sırt bel ağrım var ve çok uykum oluyor ama ben nedense normal olarak algılıyorum daha çok yeni de olsa vücudumuz böyle tepki yapıyor. Allah korusun canım kötü düşünmeyelim doktora danışalım gittikçe içimiz rahatlar
Benim kulandığım uygulama ücretsiz canım ismi Gün gün Gebelik.Kızlar ücretsiz mi o uygulama ya ben baktım anlayamadım bi de bişey sorcam adet olacakmış gibi ve adet ağrısı çeken var mı arada olsa da sık sık oluyo benim
Sat aynıymış bizim :)Canım benim 11 ocak son adet tarihime göre 4+2 oldu. Doktor kontrolüne henüz gitmedim betam düşük olduğu için. Eğer geç döllenme varsa bebeğe göre düzenliyorlar adet tarihini
Aynı şeyi yazmışız :)Yaaaa benim de 4+211 ocak mı son adet tarihi
teşekkür ederim kızlar. bugün doktora gittim, 5+2 deyim, keseyi karından gördük çok şükür, doktor ağrı çok dayanılmaz ve kanamalı olmadıkça normal dedi. 10 gün sonra çağırdı yeniden kalp atışı ve bebeği görmek için.cok normal canım benimde öyleydi suan yok gibi agrım karnımda sıcacıktı aynı anlattıgın gibi. bende de acı vardı karnım acıyo gibiydi. Ama gecti bi iki gündür yok için rahat olsun
Hayırlısıyla büyüsün minnoşlarımız inşallahSat aynıymış bizim :)
Allah korusun şu hamilelik sürecinde kötü hastalıklar uzak dursun.Bir böbreğim enfeksiyondan dolayı bitmiş o dönemde de sürekli kanımda enfeksiyon olduğu için sıtmaya giriyordum canım dün gecede öyle olunca içim bir kötü oldu. Bebeğim de rüyama girmişti emziriyordum ayyyçok güzel bir erkek bebekti hayırlısı artık
Kuzum son adet tarihine göre öyle ama utrasonda 7 şubatta 5+3 çikti hesaplayinca 6+2 oluyor perşembe günü bi gunden bişey olmaz zatenBende çarşamba gidicem inşallah sen nasil 6+2 oluyorsun canım biz aynıydik seninle ben çarşamba 6+2 oluyorum sen 6+3 değil mi
Ne aşisi yapiyorlarmiş canimBende geçen gün kayıt yaptım 19. Haftada aşı için gelmelisin dedi şuan bisey yapmıyorlar
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun umarım çok güzel hamilelik yaşarsın sağlıklı şekilde kucağına alırsın, alırız. Şimdi kötü tecrübe evet insanı çok etkiliyor benim de kaybım var kalp durmasından dolayı ama bir kere oldu diye bir daha olacak diye bir şey yok. Allah korusun kötü düşünmeyelim. Ne güzel betan artmış çok güzel şekilde. Ağrılar bu haftalarda olabiliyor kasık, karın, meme, sırt, bel bunlar çok normal. Benim bir gün sağ tarafım ağrıyor diğer gün sol sonra bir bakıyorum komple karnım ağrıyor ama geçiyor. Şiddetli kanamalı olmadığı sürece bence doktorlar normal karşılıyor sonuçta tüm vücudumuz değerlerimiz değişiyor her gün. Eğer ultrasonda bir sorun görürse doktor zaten söyleyecektir şöyle yapmamız lazım, böyle gözüküyor diye. Bence stres yapma kötüyü çağırma. Streste yapsak ağlasak zırlasak bile ne olacaksa bir şekilde oluyor. Önemli olan bu zamanların tadını çıkartmak.herkese merhaba. benim de sat 7 ocak ve bat 4-5 şubat idi. beta takibinden sonra cumartesi günü doktorum çağırdı çünkü birkaç gündür hafif,ara ara ve açık kahverengi akıntım oluyordu. ultrasonda henüz kese oluşmamıştı normal olarak,benden tekrar beta istedi ve en son 471 olan betam iki gün sonra 1043 olarak çıktı,çarşamba günü kısmetse keseyi görmek için çağırdı. akıntı için de progestan hap yazdı onu kullanıyorum. benim sıkıntım şu ki,dün geceden beri sağ tarafımda,kasığımın alt kısmında batma gibi ağrı gibi bir his var. ben kasım ayında ilk gebeliğimde 6.haftada kalp atışının durması sebebiyle bebeğimi kaybettim. şu an her şey çok kafama takılıyor ve doktorum da kızıyor haklı olarak kendini dinlemeyi bırak diye. böyle bir tek taraflı batma ağrı hisseden var mı aranızda?
İnşallah canımHayırlısıyla büyüsün minnoşlarımız inşallah
Amin canim yaa inşallahAllah korusun şu hamilelik sürecinde kötü hastalıklar uzak dursun.
Ayy ne güzel rüya allah nasip etsin canım gördüğün rüyayı
öncelikle çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ve sana da çok geçmiş olsun. çok haklısın,insanın en çok bu dönemde kendini akışa bırakması,rahatlaması gerekiyor ama kötü tecrübeler maalesef mantığın önüne geçiyor. umarım hepimiz çok sağlıklı bir süreç geçirip bebeklerimizi sağlıklı olarak kucaklarımıza alırızMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun umarım çok güzel hamilelik yaşarsın sağlıklı şekilde kucağına alırsın, alırız. Şimdi kötü tecrübe evet insanı çok etkiliyor benim de kaybım var kalp durmasından dolayı ama bir kere oldu diye bir daha olacak diye bir şey yok. Allah korusun kötü düşünmeyelim. Ne güzel betan artmış çok güzel şekilde. Ağrılar bu haftalarda olabiliyor kasık, karın, meme, sırt, bel bunlar çok normal. Benim bir gün sağ tarafım ağrıyor diğer gün sol sonra bir bakıyorum komple karnım ağrıyor ama geçiyor. Şiddetli kanamalı olmadığı sürece bence doktorlar normal karşılıyor sonuçta tüm vücudumuz değerlerimiz değişiyor her gün. Eğer ultrasonda bir sorun görürse doktor zaten söyleyecektir şöyle yapmamız lazım, böyle gözüküyor diye. Bence stres yapma kötüyü çağırma. Streste yapsak ağlasak zırlasak bile ne olacaksa bir şekilde oluyor. Önemli olan bu zamanların tadını çıkartmak.
benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu kaybetmiştim sonra yeniden hamile kaldım sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim korkma aynı şey ikinci kere genelde olmuyoröncelikle çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ve sana da çok geçmiş olsun. çok haklısın,insanın en çok bu dönemde kendini akışa bırakması,rahatlaması gerekiyor ama kötü tecrübeler maalesef mantığın önüne geçiyor. umarım hepimiz çok sağlıklı bir süreç geçirip bebeklerimizi sağlıklı olarak kucaklarımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?