Bende durum aynı sadece iştahım kapalı ve yorgunluk vareylulesma canım belirtilerinde değişiklik var mı biz aynı günlerde sat yumurtlama gördük ben hicbisey hissetmiyorum artık boş gebelik diye korkmaya başladım sol kasık ağrım bile yok oldu sadece iştahım kapandı
Son regl tarihime göre 6+5 ultrasona göre 5+7Sat a göre 4+1 canım daha küçük beta takibi yaptım 2 kere artmasını bekliyoruz. Sen kaç haftalık oldun? Hepsinin yeri nasıl ayrı işte ah annelik
Son adet tarihime göre 6+5 ultrasona göre 6 haftalık cok kuçuk daha kalbini duymayi bekliyorumSat a göre 4+1 canım daha küçük beta takibi yaptım 2 kere artmasını bekliyoruz. Sen kaç haftalık oldun? Hepsinin yeri nasıl ayrı işte ah annelik
5+5 canim ayaktaykn agri giriyor srtimaKaç haftalık sin canım sırt ağrısı ayakta uzun sure kalınca oluyo evet yada uzun sure yatınca da olur
2 katından fazla olması gerekiyor. Evet o yüzden sağlıklıİyi akşamlar kızlar cuma günü beta değerim 83 dü bugün aynı saatte 223 çıktı sağlıklı bir artış dimi
Cok ayakta kalma canim enazinda 12 haftayi doldurana kadar kendimize cok dikkat etmemiz lazım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah5+5 canim ayaktaykn agri giriyor srtima
Amin canim ztn hiç is yapmyrm ama mecbr yemek yapana kadar ayakta duruyorumCok ayakta kalma canim enazinda 12 haftayi doldurana kadar kendimize cok dikkat etmemiz lazım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
Amin hepimizin inşallahRabbim sağlıcakla aldırsın kucağınaBelki dua topiclerinde karşılaşmışızdır bilemedim.
Allah bağışlasın canım benim geniş aile güzeldirSon regl tarihime göre 6+5 ultrasona göre 5+7
Son adet tarihime göre 6+5 ultrasona göre 6 haftalık cok kuçuk daha kalbini duymayi bekliyorumevlat başkadır canım 3 değil 10 tane olsa hepsi canındır
Amin ecmain canim evet guzeldirAllah bağışlasın canım benim geniş aile güzeldir
Maşallah çok güzel çıkmış sonucun hayırlı olsunİyi akşamlar kızlar cuma günü beta değerim 83 dü bugün aynı saatte 223 çıktı sağlıklı bir artış dimi
Aynen canim tabi ev işleri bitmez bide başka cocuklarin varsa benim gibi hiç bitmez işlerAmin canim ztn hiç is yapmyrm ama mecbr yemek yapana kadar ayakta duruyorum
çok teşekkür ederim allah razı olsunMaşallah çok güzel çıkmış sonucun hayırlı olsun
Aynen yorgunluk iştah yok bu nasıl hamilelik ben anlmadimBende durum aynı sadece iştahım kapalı ve yorgunluk var
Eğer regl de geciktiyse beklemek için bir sebep yokKızlar. Evde test yapıp pozitifi görünce sizce hemen kan vermek gerekiyor mu
Amin hepimizin inşallahaa olabilir
Valla 3 gün üst üste test yaptım pozitif hepsi de randevumu zaten önceden almıştım bekliyorum 2gün kaldı. Niye acele etmiyorum sanırım hala şoktayım beklenmedik plansız olduKızlar. Evde test yapıp pozitifi görünce sizce hemen kan vermek gerekiyor mu ya
Yani mesela dündü bat ama ben çarşamba gitsem doktora. Sıkıntı olmaz değil miEğer regl de geciktiyse beklemek için bir sebep yok
Plansız gebelik beni hep şaşırtıyır maşallahValla 3 gün üst üste test yaptım pozitif hepsi de randevumu zaten önceden almıştım bekliyorum 2gün kaldı. Niye acele etmiyorum sanırım hala şoktayım beklenmedik plansız oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?