- 3 Şubat 2025
- 77
- 96
- 3
Çarşamba günü hastanede işim vardı zaten o gün vereceğim :) belki doktora kan istemez usg den bakar bilmiyorum ki artık nasıl olır
Bazilari dusmanina mudehale ediyor gbi davraniyorO eli hafif durumunu çok iyi anlarım ya. Ben özeldeyken ilk gebeliğimde bi doktor elle açılmam varmı diye bakıyordu canımı çıkartıyodu resmen. Ama kendi doktorum gelmiş narin narin bakmıştı canım yanmamıştı
Ben hala doktora gitmedm hafta ici giderm heralde. Antibiyotik verdi acildeki doktor iki gun kullandm kendimi iyi hissedince almadm daha. Ama tabi dusmesi lazm. Dut suyu icecem ben deMerhaba benimde çok yeni gebelik var crp 37 çıktı acil de öğrendim hamile olduğumu, acil doktoru crp için ilaç vermedi henüz Kadın dogum doktorum da yok çok endişe ediyorum çok acaba doktorunuz crp için birşey dedi mi
Ahhhhh ahhh ben de çok mutluyum aminnnn hepimizin minnoşları sağlıkla gelsinYaa çok mutlu oldum sağlıkla gelsin bebişler
4. Aydan sonra belli olmaya başlıyor. Ama kendimize 3. Aydan sonra belli oluyor. Dışarıdan 4 5 aylıktan sonra. Cinsiyet te 4. Ayda belli oluyorKızlar karın ne zaman belli olur birde cinsiyet?
Çok teşekkür ederiiiiim.Hayırlı olsunne zamandır bekliyordunuz ilk gebelikmi
Teşekkür ederim iş yerine söyleyip söylememe konusunda kararsız kaldım .4. Aydan sonra belli olmaya başlıyor. Ama kendimize 3. Aydan sonra belli oluyor. Dışarıdan 4 5 aylıktan sonra. Cinsiyet te 4. Ayda belli oluyor
Evett bende 2 gün önce duydumÇoğunuz duydu o zaman kalp atışını
TebriklerÇok teşekkür ederiiiiim.Ben 14 aydır aşılama tedavisi görüyordum toplam 7 kere denedim bu 7. aşılamada doğal şekilde hamile kaldım. 1 kaybım var kan pıhtılaşmam vardı kalbi durdu kürtaj oldum maalesef. İnşallah bu gebeliğim güzel geçecek inanıyorum. Şu an hem kan sulandırıcı hap hem de oksapar kullanıyorum
Merhaba tebrik ederim. Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba herkese ben de inşallah burada olucam 7 şubatta doktora gittim 980betayla cuma günü kontrolum var kızlar dua edin kese gözüksün inşallah hepimiz sağlıklı gebelik geçirelim sağlıkla kucağımıza alalım
Çok teşekkür ederim, amiiiin hepimizin inşallah. Ben de ecopirini 1,5 senedir oksaparı da 100 gün oldu aşılama tedavilerim devam ederken başlatmıştı doktorum her yerim mosmor ama bebeklerimize ve bize şifa olsun da geçerTebriklerben de aynı şekilde oksapar ve coraspin kullanıyorum çok zorlanıyorum yaparken inşallah sağlıkla ilerler gebeliğimiz
Su torbası yasak canım ama 2 kat havluya sarıp koyabilirsin ılık bir şekilde sıcağı birebir karnına koyma çok zararı varmışKızlar ayaklarım ev sıcak olmasına rağmen çok üşüyorsıcak su torbası koysam olur mu? Bir zararı olur mu?
Aminnnn ben de salı günü ilk kontrole gitcem bakalım 5+5 sat a göre keseyi görürüz inşallah bi de sürpriz yapıp kalp atışını duyuyomuşuz ayyyAhhhhh ahhh ben de çok mutluyum aminnnn hepimizin minnoşları sağlıkla gelsin
İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimiziMerhaba herkese ben de inşallah burada olucam 7 şubatta doktora gittim 980betayla cuma günü kontrolum var kızlar dua edin kese gözüksün inşallah hepimiz sağlıklı gebelik geçirelim sağlıkla kucağımıza alalım
Karnıma değil kuzum ayaklarımın altına koysam sıkıntı olur mu?Su torbası yasak canım ama 2 kat havluya sarıp koyabilirsin ılık bir şekilde sıcağı birebir karnına koyma çok zararı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?