Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Ben hala doktora gitmedm hafta ici giderm heralde. Antibiyotik verdi acildeki doktor iki gun kullandm kendimi iyi hissedince almadm daha. Ama tabi dusmesi lazm. Dut suyu icecem ben de

Hayırlı olsun ne zamandır bekliyordunuz ilk gebelikmi
Çok teşekkür ederiiiiim. Ben 14 aydır aşılama tedavisi görüyordum toplam 7 kere denedim bu 7. aşılamada doğal şekilde hamile kaldım. 1 kaybım var kan pıhtılaşmam vardı kalbi durdu kürtaj oldum maalesef. İnşallah bu gebeliğim güzel geçecek inanıyorum. Şu an hem kan sulandırıcı hap hem de oksapar kullanıyorum

Çoğunuz duydu o zaman kalp atışını

Kızlar ayaklarım ev sıcak olmasına rağmen çok üşüyor sıcak su torbası koysam olur mu? Bir zararı olur mu?

Merhaba herkese ben de inşallah burada olucam 7 şubatta doktora gittim 980betayla cuma günü kontrolum var kızlar dua edin kese gözüksün inşallah hepimiz sağlıklı gebelik geçirelim sağlıkla kucağımıza alalım

Tebrikler ben de aynı şekilde oksapar ve coraspin kullanıyorum çok zorlanıyorum yaparken inşallah sağlıkla ilerler gebeliğimiz

Merhaba tebrik ederim. Sağlıkla gelsin inşallah

Tebrikler ben de aynı şekilde oksapar ve coraspin kullanıyorum çok zorlanıyorum yaparken inşallah sağlıkla ilerler gebeliğimiz
Çok teşekkür ederim, amiiiin hepimizin inşallah. Ben de ecopirini 1,5 senedir oksaparı da 100 gün oldu aşılama tedavilerim devam ederken başlatmıştı doktorum her yerim mosmor ama bebeklerimize ve bize şifa olsun da geçer

İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi hayırlı olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…