Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Silik cizgi cıktı yani evet hamilesin bence canım belirtilerin de var ama daha çok kucuk olduğu icin ikinci cizgi oyle cıktı Rabbim hakında hayırlısı neyse onu versin korkma sakin bende arka arkaya 2 kizimi doğurdum hemde bak senin cocuğun neredeyse 2 yaşında benim daha 6 aylıktı ilk cocuğum ikinciye hamile kaldıgımda Rabbim rıskını verir merak etme sen

Şimdi arkadaş gibi olmuşlardır ne güzel
Çok karışığım,.ne hissedeceğimi bilmiyorum. Bir yandan inşallah test yanıltıyordur diyorum bir yandan da olsa güzel olur diyorum.
Aslında bebeğim çok zordu, kolik bir bebekti gözüm korktu sanırım oyüzden böyle endişeliyim

Ayy uzuldum ya demkki ibadet konusunda anlayişszlar yabanci olupta saygi duyanlarda var
Canım ben almanyaya yeni gelmiştim ilk bebeğime hamile idim dil kursuna gidiyordum. Yoldan geçen bir araba korna çaldı kaç defa yanımdan geçecekken. Burda korna çalmak yasaktır. Bende tanıdık mı diye baktım ne oluyor diye ve arabada direksiyonda bir adam bana el işareti ile küfür etmişti. Çok kötü olmuştum. Okula gidip öğretmene söylediğim zaman senin tesettürlü olduğun için kendini kötü hissetmen içim böyle yapmış demişti. Ve hamile olduğun için. Benim olduğum yer yabancı düşmanlığı çok diğer belgeler için bilmiyorum. Almanyanın en ırkçı bölgesi burası
Elhamdülillah yine. Çok şükür.

Arkadaştan öte inanırmısın ikisi sanki tek bir kişi oldu surekli beraberler,herseyi beraber yaparlar ve birbirini cok seviyolar Rabbime şukur gercekten iyi ki doğurmuşşum korkma canim ilk cocuk her zaman zor gelir cunku neyi nasil yapıcani bilmiyosun ama ikinci çocukta artik tecrubelisin ve daha kolay oluyo hakında hayırlısı canim haberlerini bekliyorum

eylulesma canım belirtilerinde değişiklik var mı biz aynı günlerde sat yumurtlama gördük ben hicbisey hissetmiyorum artık boş gebelik diye korkmaya başladım sol kasık ağrım bile yok oldu sadece iştahım kapandı

Ayy kiyamam bide hamileyken o durumu yaşamissin ya Merhametten yoksun işte Rabbim hidayet versin ne diyeyim Oda sizin sinaviniz inşallah bi an önce kendi topraklariniza donersinz kimse birkmk istemez vatanini ama hayat şartlari iste turkiyede paranin hic bir degeri yok bugun ekmek bile 15lira olmuş kalabalik ve asgri ucret alan ailelere cok uzuluyorum Allah yardimcilari olsun

Bende seninle aynı durumdayım adet olmadım daha ama testim negatif çıktı

Bu hamilelik ne kadar stresli bir şey testi bekledim 5 ay o bitti kese gözüktü mü yolk sacı bebek kalp atisi...
Hepinize Allah sabır versin gerçekten inanılmaz...

Benim agrim devam ediyor canin hatta aksam yemek yaparken belime kasigima agri girdi İstahim benimde pek almıyor ama zorla yiyorum duzenli beslenmem gerek gelişimi için öyle dusunme her zmn agri olmaz zaten.

Ne

Bende bilmiyordum sormadim o ne ki tam olarak Allahtn persembe gunu başka doktora gidicem kalp atişini duyarsam için rahatlar
Yolk sacı kese ile beraber görülüyordu bebegin beslendiği yermiş yani bebekten önce en azindan yolk sacinin gözükmesi lazimmis geç döllenme olmamissa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…