- 22 Kasım 2022
- 2.633
- 2.775
- 63
Doğum sonrası bi müdahale yapılır belki? Doktor görüşü nedir merak ettim açıkçası. Her hamileliğin kendince başka başka zorlukları var ya ben de tansiyondan hop oturup hop kalkıyorum sağ salim bi doğurup kucağımıza alsaydıkTeşekkürler kızlar. Rahimde yapışıklık gibi bi şey oluyor bir şerit oluşturuyor orda bant diyorlar ona da. Kürtajdan sonra olmuş olabilir dediler öncesinde yoktu çünkü neden olduğunu da bilmiyorlar. Doktorlar müdahale yapılmaz diyor zaten dua edicezultrasonda böyle gözüküyor
Olsun canım hiç kasma kendini. Üzülme moralini yüksek tut. Geçmiş olsun tekrarTeşekkürler kızlar. Rahimde yapışıklık gibi bi şey oluyor bir şerit oluşturuyor orda bant diyorlar ona da. Kürtajdan sonra olmuş olabilir dediler öncesinde yoktu çünkü neden olduğunu da bilmiyorlar. Doktorlar müdahale yapılmaz diyor zaten dua edicezultrasonda böyle gözüküyor
İkidir doçent ölçüyor çok şükür 28mm diyo yani tabii ki riskli ama şu an için değil diyobirileri yanlış ölçmüştür bence, ama doçentse bu doktor en azından kesin emin olursun için rahatlar çok şükür ki
İnşallah canım çok sağolİyi haberlerini bekliyoruz içini ferah tut
maşallah annesi seninki de nazlı biraz ilgi beklemiş inşallah sorunsuzzz geçerİkidir doçent ölçüyor çok şükür 28mm diyo yani tabii ki riskli ama şu an için değil diyo
Benim bebekler bir an önce doğmayı istiyo süreklimaşallah annesi seninki de nazlı biraz ilgi beklemiş inşallah sorunsuzzz geçer
evet özlemişlerrr seni daha şimdidennnBenim bebekler bir an önce doğmayı istiyo süreklibi anneme yürek çarpıntısı yaşatayım diyolar
Bende Umay düşünüyorumBen İnci düşünüyorum
Canım senin de kayıplı ikiz gebelikti değil mi? Son kontrolünde nasıldı durumu diğer bebeğinBende Umay düşünüyorum
Eğer zarar verirse doğum sonrası yapılabiliyormuş evet inşallah gerek kalmaz da kopup giderDoğum sonrası bi müdahale yapılır belki? Doktor görüşü nedir merak ettim açıkçası. Her hamileliğin kendince başka başka zorlukları var ya ben de tansiyondan hop oturup hop kalkıyorum sağ salim bi doğurup kucağımıza alsaydık
Kuzum nane en güzel iltihap söktürücü benim doktorum içebilirsin demişti haftada 1 ya da 2 defa içiyorum bazen iyi geliyor sende sor doktoruna içebilirsin derse iç demleme usulü yap kuru naneyi iç kendin kuruttugun nane olursa daha güzel olurBol suya dikkat ediyorum probiyotik evde vardı önceden kullandırmıştı yine başlayım, benim de geçer inşallah
öncelikle gözünüz aydın. bir sorum olucaktı. var olan bir diyabetiniz mi vardı yoksa gebelikle mi ortaya çıktı?Merhaba , Dr kontrolüme girdim çıktım çok şükür şuan için herşey yolundaRüyamda 6 haftalıkken kalbi durmuş demişlerdi.O kadar etkisinde kalmisim gunlerdir ,icim rahatladi.Kan veremedim geç gitmişim.Ama endokrine yönlendirdi şeker için mi troit için mi artik ve bulunduğum şehirde yok .Farklı bir şehire gideceğim.Gunde 6 kez şekerimi olcuyorum Diyabet hemşiresi şekerimin iyi ilerlediğini söyledi.Ogleden sonra da dahiliyeye geleceğim.
İkili testi sordu dedim yaptırmayı düşünmüyorum öncekinde hiçbir sorun yokken riskli çıktı dedim.Fetal DNA da yaptirmayacagim dedim İkiliyi yaptirmazsan da burun kemiği ve ense kalınlığına bakarız dedi.
Mehlika senin durumunda inş bebeğin zamaninda gelmesi konusunda hayırlısı ne ise öyle olsun.
Hamileliginde sorun olan arkadaşlar inş sorunlar hallolur sağlıklı gebelik geçiririz.
Evet canım ya ama diğer kese aynı şekilde duruyor hiç bozulmamış bakalım hayırlısı bekliyoruz çok şükür iyi durumdayım en son 11 nisanda gitmiştim kontrole bu şekilde görünüyorCanım senin de kayıplı ikiz gebelikti değil mi? Son kontrolünde nasıldı durumu diğer bebeğin
Tesekkur ederim,diyabetim yoktu.Aclik kan şekerim 110 çıkınca diyete başlattılar ve günde 6 kere sekerimi olcuyorum.Diyabet hemşiresi sonuçlarının kötü olmadığını söyledi.Yani inusilin kullanmama gerek yok dedi.Bir de dahiliye doktoruma danisacagim.Yas 39 ,biraz kiloda olunca tizlikle üzerinde duruyorlar bebek için şeker çok tehlikeliymis.öncelikle gözünüz aydın. bir sorum olucaktı. var olan bir diyabetiniz mi vardı yoksa gebelikle mi ortaya çıktı?
Çok geçmiş olsun. Ben de benzer durumdayım. Diyetisyenle çalışıyorum ama şeker ölçümü istemediler,sınırın bir tık üzeri çıkınca sonucum önlem amaçlı böyle ilerliyoruz. Özellikle şeker yüklemesi zamanından sonra insülin kullanımına engel olmak için. Dediğiniz gibi,bebek plasentası aslında her şeyi değerlendirip yararlı şeyleri geçiriyor yararsızları geçirmiyormuş ama iki şey hariç. Biri şeker diğeri kafein. O yüzden çok kontrollü gitmek gerekiyor. Umarım ilerleyen zamanlarda da sıkıntı yaşamayızTesekkur ederim,diyabetim yoktu.Aclik kan şekerim 110 çıkınca diyete başlattılar ve günde 6 kere sekerimi olcuyorum.Diyabet hemşiresi sonuçlarının kötü olmadığını söyledi.Yani inusilin kullanmama gerek yok dedi.Bir de dahiliye doktoruma danisacagim.Yas 39 ,biraz kiloda olunca tizlikle üzerinde duruyorlar bebek için şeker çok tehlikeliymis.
Çok iyiymiş canım ya ben 4000 veriyorum bi araştırayım o zaman2250 canim benim gittigim doktor her doktorun ki farkli diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?