Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Doğum sonrası bi müdahale yapılır belki? Doktor görüşü nedir merak ettim açıkçası. Her hamileliğin kendince başka başka zorlukları var ya ben de tansiyondan hop oturup hop kalkıyorum sağ salim bi doğurup kucağımıza alsaydık

Olsun canım hiç kasma kendini. Üzülme moralini yüksek tut. Geçmiş olsun tekrar

Eğer zarar verirse doğum sonrası yapılabiliyormuş evet inşallah gerek kalmaz da kopup gider doktorlar takip edilsin detaylıda bakılsın diyorlar biraz zarar verirse o zaman bakarız kafasındalar bence

Bol suya dikkat ediyorum probiyotik evde vardı önceden kullandırmıştı yine başlayım, benim de geçer inşallah
Kuzum nane en güzel iltihap söktürücü benim doktorum içebilirsin demişti haftada 1 ya da 2 defa içiyorum bazen iyi geliyor sende sor doktoruna içebilirsin derse iç demleme usulü yap kuru naneyi iç kendin kuruttugun nane olursa daha güzel olur

Merhaba , Dr kontrolüme girdim çıktım çok şükür şuan için herşey yolundaRüyamda 6 haftalıkken kalbi durmuş demişlerdi.O kadar etkisinde kalmisim gunlerdir ,icim rahatladi.Kan veremedim geç gitmişim.Ama endokrine yönlendirdi şeker için mi troit için mi artik ve bulunduğum şehirde yok .Farklı bir şehire gideceğim.Gunde 6 kez şekerimi olcuyorum Diyabet hemşiresi şekerimin iyi ilerlediğini söyledi.Ogleden sonra da dahiliyeye geleceğim.

İkili testi sordu dedim yaptırmayı düşünmüyorum öncekinde hiçbir sorun yokken riskli çıktı dedim.Fetal DNA da yaptirmayacagim dedim İkiliyi yaptirmazsan da burun kemiği ve ense kalınlığına bakarız dedi.
Mehlika senin durumunda inş bebeğin zamaninda gelmesi konusunda hayırlısı ne ise öyle olsun.

Hamileliginde sorun olan arkadaşlar inş sorunlar hallolur sağlıklı gebelik geçiririz.

öncelikle gözünüz aydın. bir sorum olucaktı. var olan bir diyabetiniz mi vardı yoksa gebelikle mi ortaya çıktı?

Canım senin de kayıplı ikiz gebelikti değil mi? Son kontrolünde nasıldı durumu diğer bebeğin
Evet canım ya ama diğer kese aynı şekilde duruyor hiç bozulmamış bakalım hayırlısı bekliyoruz çok şükür iyi durumdayım en son 11 nisanda gitmiştim kontrole bu şekilde görünüyor

Eklentiler

• IMG_8405.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 35
öncelikle gözünüz aydın. bir sorum olucaktı. var olan bir diyabetiniz mi vardı yoksa gebelikle mi ortaya çıktı?
Tesekkur ederim,diyabetim yoktu.Aclik kan şekerim 110 çıkınca diyete başlattılar ve günde 6 kere sekerimi olcuyorum.Diyabet hemşiresi sonuçlarının kötü olmadığını söyledi.Yani inusilin kullanmama gerek yok dedi.Bir de dahiliye doktoruma danisacagim.Yas 39 ,biraz kiloda olunca tizlikle üzerinde duruyorlar bebek için şeker çok tehlikeliymis.

Kızlar doktorum bebeğin eşi aşağıda dedi. Normal doğumda bu sana sıkıntı oluşturur daha erken bunu söylemek için ama yakın takibe alacağım dedi. Hafta ilerledikçe yukarı çıkabilir ama çıkmazsa sezaryen planlanacak. Aynı durumu yaşayan var mı ?

Çok geçmiş olsun. Ben de benzer durumdayım. Diyetisyenle çalışıyorum ama şeker ölçümü istemediler,sınırın bir tık üzeri çıkınca sonucum önlem amaçlı böyle ilerliyoruz. Özellikle şeker yüklemesi zamanından sonra insülin kullanımına engel olmak için. Dediğiniz gibi,bebek plasentası aslında her şeyi değerlendirip yararlı şeyleri geçiriyor yararsızları geçirmiyormuş ama iki şey hariç. Biri şeker diğeri kafein. O yüzden çok kontrollü gitmek gerekiyor. Umarım ilerleyen zamanlarda da sıkıntı yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…