Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Benimkini vijinal bakmıştı ilk. Sonrasında her kontrolde karından bakar ölçer canım
Aşkım karından bakması daha iyi. o kontrolden dolayımı bilmiyorum ama resmen rahmim sızladı ya belime sancı vurdu regl sancısı tuaf bir histi yeni yeni azaldı sabahtan berri .

Küçük şehirde yaşamanın sorunu sadece 2 özel doktor muayenehanesi var kadın doğum hastanesi hiç yok tek devlet hastanesi var 1 tane de özel hastane var çok kötü diyorlar belki oraya giderim ama pazartesi vajinal sürüntü örneği vermeye devlete gidicem o doktora da sorabilirim. Hepsinin görüşü neden farklı anlamıyorum gerçekten. Sonuçlardan anlıyor musunuz hiç

Sonuçlardan anlamam canım ben, geçmiş olsun inşallah bir an önce netliğe kavuşturursun

Ay ay maşallah darısı hepimize

Canım bak chatgbt ye sordum senin durumu.Bak böyle dedi ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_20250424_181203.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 53
Eeee hiç bir şey imkansız değil. Çok şükür. İnşallah yanilmiyorlardir.

Sonra zombi gibi gezeceğiz ben de en azından son 3 ay kalana kadar uyurum diyordum ama maşallah nerdeeeee. O bebişleri ekmek arası yapar yerim ya minnak vücutlarıyla neler yapıyorlar
Evetttt bide o ilk 3 ay çokk tatlı çok başka oluyorlar. Evet çok zorluyorlar ama değer be. Bide böyle tatlı anlar oluyor. Bazen böyle ayıp hareketler yapıyorlar

Eklentiler

• 20240525_225033.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 49
  • 20240503_232117.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 50
Yatıcakmısın hastanede hala yoksa taburcumu ettiler.
Kötüyü getirme aklına inşallah kendi kendine normal seviyeye gelir gerek kalmaz doktorun riske atmaz zaten

Eeee hiç bir şey imkansız değil. Çok şükür. İnşallah yanilmiyorlardir.
Bilmiyorum yanıldıklarını pek sanmıyorum bizzat perinatolog gelip ölçmek istedi. Sabah tekrar ölçülecek
Yatıcakmısın hastanede hala yoksa taburcumu ettiler.
Kötüyü getirme aklına inşallah kendi kendine normal seviyeye gelir gerek kalmaz doktorun riske atmaz zaten
Yatıyorum canım salmıyorlar. Kendi kendine normale döner mi inan hiç bilmiyorum ama bana imkansız geliyor
Ya sürekli vajinal muayene ne kadar güvenli bide sen riskli oldugun halde cok sık muayene yapıyorlar
Aşırı dikkatli davranıyorlar böyle komple sokmuyorlar diyim anla sen ucundan ucundan

Dün göbek deliğimin hizasında bişey pıt pıt etti, pazartesi günü gecede sanki kelebek çırpıntısı oldu. İlk gebeliğim olduğu için hareket mi değil mi anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…