Aşkım karından bakması daha iyi. o kontrolden dolayımı bilmiyorum ama resmen rahmim sızladı ya belime sancı vurdu regl sancısı tuaf bir histi yeni yeni azaldı sabahtan berri .Benimkini vijinal bakmıştı ilk. Sonrasında her kontrolde karından bakar ölçer canım
Canım bilmiyorum ki kafanın karışması normal beni de öyle mesela şu an sorsan çarşamba pazarı gibiserum alıyorum ben antibiyotik. Kadın doğum hastanesi belki yatırır seni. Öyle bir imkanın varsa büyük kadın doğum hastanesi istrsen git, ne diyeceğimi de bilemiyorum ki
Gerçekten kafa karıştırıcı.Kendimi senin yerine koyuyorum.Son karar iki doktordan da kullanmaman yönünde olmuş.Kadın doğumcun ısrar edebilirdi, etmemiş.Enfeksiyon doktoru bi de üstüne üstlük değerler iyi demiş.Sanki ben de ya kullanmazdım ya da üçüncü bi doktora giderdim içim rahatlasın diye.
Sonuçlardan anlamam canım ben, geçmiş olsun inşallah bir an önce netliğe kavuşturursunKüçük şehirde yaşamanın sorunu sadece 2 özel doktor muayenehanesi var kadın doğum hastanesi hiç yok tek devlet hastanesi var1 tane de özel hastane var çok kötü diyorlar belki oraya giderim ama pazartesi vajinal sürüntü örneği vermeye devlete gidicem o doktora da sorabilirim. Hepsinin görüşü neden farklı anlamıyorum gerçekten. Sonuçlardan anlıyor musunuz hiç
Ay ay maşallah darısı hepimizeKızlar bende bugün kontrole gitmiştim hersey yolunda dedi bebek haftasıyla uyumlu ama Bi normal durmadı yan duruyordu karnımda bide ayak ayak üstüne atmıştı ayrıntılı ultrason gibi her organı ölçtü doktor idrar kesesi bile varmış yarahmin boyuda çok iyi dedi bebek dikişlerime baskı yapabilirmis ayakları oradaymış kanamam da bugün dahada azaldı Rabbim sağlıkla. Alalım. Kucağımıza coook Amin
Amin canım senninde inşallah Bi an önce sonuçlanır durumun canımAy ay maşallah darısı hepimize
İnşallah canım sağolAmin canım senninde inşallah Bi an önce sonuçlanır durumun canım
Canım bak chatgbt ye sordum senin durumu.Bak böyle dedi ekliyorum.Küçük şehirde yaşamanın sorunu sadece 2 özel doktor muayenehanesi var kadın doğum hastanesi hiç yok tek devlet hastanesi var1 tane de özel hastane var çok kötü diyorlar belki oraya giderim ama pazartesi vajinal sürüntü örneği vermeye devlete gidicem o doktora da sorabilirim. Hepsinin görüşü neden farklı anlamıyorum gerçekten. Sonuçlardan anlıyor musunuz hiç
Eeee hiç bir şey imkansız değil. Çok şükür. İnşallah yanilmiyorlardir.Kızlar çok acayip bir şey oldu, acilden 22mm ile girdim ben serviks, sabah 28.4mm çıktı o yüzdendir serklajı ertelendi. Hayatımda hiç uzadığını duymamıştım nasıl oldu bilmiyorum ve ölçen doçent yani
Evetttt bide o ilk 3 ay çokk tatlı çok başka oluyorlar. Evet çok zorluyorlar ama değer be. Bide böyle tatlı anlar oluyor. Bazen böyle ayıp hareketler yapıyorlarSonra zombi gibi gezeceğizben de en azından son 3 ay kalana kadar uyurum diyordum ama maşallah nerdeeeee. O bebişleri ekmek arası yapar yerim ya minnak vücutlarıyla neler yapıyorlar
Yatıcakmısın hastanede hala yoksa taburcumu ettiler.Öyle de canım bakalım aniden açılırsa diye korkuyorum. 20 den sonra pek etkili olmuyo diyolar bu işlem için de, valla artık kolaylık diliyorum allahtan. Bugün karnım ağrıyor neden bilmiyorum. Kanmam olursa söylicem. Kız tuvalete bile giderken normal klozete yaptırmıyorlar, açılmayı hissetmez de düşük yaparsın diye sürgüye yapıyorum şaka gibi
Ya sürekli vajinal muayene ne kadar güvenli bide sen riskli oldugun halde cok sık muayene yapıyorlarBazısı vajinal ultrason ile ölçüyor derece ne demek bilmiyorum hiç duymadım belki 20 kere bakıldı banaama kötü bir şey demediyse sorun yoktur herhalde
Hahahhaha sonra anneler de o elleri yiyor dimiEvetttt bide o ilk 3 ay çokk tatlı çok başka oluyorlar. Evet çok zorluyorlar ama değer be. Bide böyle tatlı anlar oluyor. Bazen böyle ayıp hareketler yapıyorlar
İnşallah canım çok sağol senin de inşallah her şey yolunda giderSonuçlardan anlamam canım ben, geçmiş olsun inşallah bir an önce netliğe kavuşturursun
Canım bak chatgbt ye sordum senin durumu.Bak böyle dedi ekliyorum.
Bilmiyorum yanıldıklarını pek sanmıyorum bizzat perinatolog gelip ölçmek istedi. Sabah tekrar ölçülecekEeee hiç bir şey imkansız değil. Çok şükür. İnşallah yanilmiyorlardir.
Yatıyorum canım salmıyorlar. Kendi kendine normale döner mi inan hiç bilmiyorum ama bana imkansız geliyorYatıcakmısın hastanede hala yoksa taburcumu ettiler.
Kötüyü getirme aklına inşallah kendi kendine normal seviyeye gelir gerek kalmaz doktorun riske atmaz zaten
Aşırı dikkatli davranıyorlar böyle komple sokmuyorlar diyim anla senYa sürekli vajinal muayene ne kadar güvenli bide sen riskli oldugun halde cok sık muayene yapıyorlar
Çok güzel his şimdiden allah nasip etsin o günleriAyyy bir doğunca bunu benmi doğurdum diyorsun.
Rica ederim ne demekYaa canım çok ama çok teşekkür ederim uğraşmışsın o kadar
Evettt durup dururken içine geri sokasin geliyorHahahhaha sonra anneler de o elleri yiyor dimiağzımın suyu aktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?