- 19 Mart 2023
- 340
- 660
- 33
- 37
Ay onlar yapmasın sanki zorla kanlarını alıp labaratuvara gönderdikYok birde ee anne karnında zaten birşey olsa çözümümü var yok bebek doğunca öğrenilse ne olur diyorlar ya tamamda benim doktorlarım istedi. Tüp bebek doktorumda kadın doğumcumda istiyor yok diyemedim seçenek sunan olmadı zaten( nefret kusmanı çok iyi anlıyorum )
Ben demiştim sana istirahat edince uzuyor canmKızlar çok acayip bir şey oldu, acilden 22mm ile girdim ben serviks, sabah 28.4mm çıktı o yüzdendir serklajı ertelendi. Hayatımda hiç uzadığını duymamıştım nasıl oldu bilmiyorum ve ölçen doçent yani
Doğurana kadar gerikirse yatacaksın canmKızlar çok acayip bir şey oldu, acilden 22mm ile girdim ben serviks, sabah 28.4mm çıktı o yüzdendir serklajı ertelendi. Hayatımda hiç uzadığını duymamıştım nasıl oldu bilmiyorum ve ölçen doçent yani
Ben demiştim sana istirahat edince uzuyor canm
Öyle de canım bakalım aniden açılırsa diye korkuyorum. 20 den sonra pek etkili olmuyo diyolar bu işlem için de, valla artık kolaylık diliyorum allahtan. Bugün karnım ağrıyor neden bilmiyorum. Kanmam olursa söylicem. Kız tuvalete bile giderken normal klozete yaptırmıyorlar, açılmayı hissetmez de düşük yaparsın diye sürgüye yapıyorum şaka gibiDoğurana kadar gerikirse yatacaksın canm
Gerçekten kafa karıştırıcı.Kendimi senin yerine koyuyorum.Son karar iki doktordan da kullanmaman yönünde olmuş.Kadın doğumcun ısrar edebilirdi, etmemiş.Enfeksiyon doktoru bi de üstüne üstlük değerler iyi demiş.Sanki ben de ya kullanmazdım ya da üçüncü bi doktora giderdim içim rahatlasın diye.Kızlar benim idrar tahlilim bu şekilde çıkmıştı. Kadın doğum doktorum Monurol şase kullanmamı iltihabın enfeksiyonun çok olduğunu söyledi. Enfeksiyon doktoru değerlerin iyi olduğunu ilaca gerek olmadığını söyleyip ilaç yazmadı, kadın doğum doktorumun dediğini de söyledim kullanma dedi. Kadın doğum doktoruma anlattım durumu o zaman kullanma bol sıvı tüket demiş ama öncesinde çok net bi şekilde kullanmam gerektiğini söylüyordu, ne yapacağımı şaşırdım
Bende hergun 4de uyanıyorum o kadar dolu oluyor mesanem ağrı giriyor tutuyormusum gibiKızlar bir sorunla geldim buraya. Gece 3 defa falan çişe kalkıyorum ama ne çiş sanırsınız 2 gündür tutuyormuşum gibi. Doğal olarak gece uykularım da bölünmeye başladı. Kaçta yattım hatırlamıyorum çok geç değildi, 4.30 da uyandım tövbe yarabbim cin gibiyim. Artık hep böyle uyanıyorum. Böyle sıkıntısı olan var mı?
Çok zor ya valla allah yardımcımız olsun ben de öyle uykular haram olduBende hergun 4de uyanıyorum o kadar dolu oluyor mesanem ağrı giriyor tutuyormusum gibi
Ay evet canım zaten herkesin hayatına kimsede karışmasın ya.. bıraksınlar insanları rahatça istiyen istediğini yapsınAy onlar yapmasın sanki zorla kanlarını alıp labaratuvara gönderdikSenin doktorun istemiş, ben direkt kendim istedim.Başkası olur hiç istemez o da gayet anlaşılır.Ama yani herkesin hayatına kimse karışamaz diye güzel de bir sözümüz var
Bazısı vajinal ultrason ile ölçüyor derece ne demek bilmiyorum hiç duymadım belki 20 kere bakıldı banaKızlar doktor rahim ağzını nasıl ölçüyor ? Bende alttan muayene etti eliyle üstten bastırım 2derece dedi hiç birşey anlamadım
Tya Almanca’da bire bir Türkçeye çevirincede saçma olabilirBazısı vajinal ultrason ile ölçüyor derece ne demek bilmiyorum hiç duymadım belki 20 kere bakıldı banaama kötü bir şey demediyse sorun yoktur herhalde
Bazen elleyip yumuşaklığına falan bakıyoTya Almanca’da bire bir Türkçeye çevirincede saçma olabilirbilmiyorum elle bakmak istedi herşey normal dedi . Hayır bunu makinayla ölçse daha kolay değilmi
Vallaha sonra adet sancısı çektim resmen belim rahmim sızım sızım sızladı hala ara ara sızlıyorBazen elleyip yumuşaklığına falan bakıyoondandır endişe etme
Canım ben başlarda çok yedim. Yani yasak olduğunu bilmiyordum. Doktorum da sağ olsun hiiiç bilgilendirme yapmadı. Çok korktum şu anKızlar az önce kahvaltıda kayısı yumurta yedim sadece sarısını bir şey olur mu yabiliyorum yememem gerektiğini ama evde 2 yumurta kalmıştı ikisini de kaynattım tam kaynamamışlar ben de atmayayım yiyeyim bu seferlik dedim şimdi vicdan azabından ölüyorum bile bile yedim bir de inşallah bir şey olmaz ya ((
Allah’ın mucizeleri derim ben böyle şeylere. Yüce Rabbim daha da yardım etsin uzasın inşallahKızlar çok acayip bir şey oldu, acilden 22mm ile girdim ben serviks, sabah 28.4mm çıktı o yüzdendir serklajı ertelendi. Hayatımda hiç uzadığını duymamıştım nasıl oldu bilmiyorum ve ölçen doçent yani
Yok canımVallaha sonra adet sancısı çektim resmen belim rahmim sızım sızım sızladı hala ara ara sızlıyorbaya hassaslaşmışım galiba sen naptın canım dikiş atıldı mk ?
İnşallah bakalım bekliyorumAllah’ın mucizeleri derim ben böyle şeylere. Yüce Rabbim daha da yardım etsin uzasın inşallah
Benimkini vijinal bakmıştı ilk. Sonrasında her kontrolde karından bakar ölçer canımKızlar doktor rahim ağzını nasıl ölçüyor ? Bende alttan muayene etti eliyle üstten bastırım 2derece dedi hiç birşey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?