Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Ay onlar yapmasın sanki zorla kanlarını alıp labaratuvara gönderdik Senin doktorun istemiş, ben direkt kendim istedim.Başkası olur hiç istemez o da gayet anlaşılır.Ama yani herkesin hayatına kimse karışamaz diye güzel de bir sözümüz var

Ben demiştim sana istirahat edince uzuyor canm
Doğurana kadar gerikirse yatacaksın canm
Öyle de canım bakalım aniden açılırsa diye korkuyorum. 20 den sonra pek etkili olmuyo diyolar bu işlem için de, valla artık kolaylık diliyorum allahtan. Bugün karnım ağrıyor neden bilmiyorum. Kanmam olursa söylicem. Kız tuvalete bile giderken normal klozete yaptırmıyorlar, açılmayı hissetmez de düşük yaparsın diye sürgüye yapıyorum şaka gibi

Gerçekten kafa karıştırıcı.Kendimi senin yerine koyuyorum.Son karar iki doktordan da kullanmaman yönünde olmuş.Kadın doğumcun ısrar edebilirdi, etmemiş.Enfeksiyon doktoru bi de üstüne üstlük değerler iyi demiş.Sanki ben de ya kullanmazdım ya da üçüncü bi doktora giderdim içim rahatlasın diye.

Bende hergun 4de uyanıyorum o kadar dolu oluyor mesanem ağrı giriyor tutuyormusum gibi

Ay evet canım zaten herkesin hayatına kimsede karışmasın ya.. bıraksınlar insanları rahatça istiyen istediğini yapsın

Kızlar doktor rahim ağzını nasıl ölçüyor ? Bende alttan muayene etti eliyle üstten bastırım 2derece dedi hiç birşey anlamadım

Kızlar doktor rahim ağzını nasıl ölçüyor ? Bende alttan muayene etti eliyle üstten bastırım 2derece dedi hiç birşey anlamadım
Bazısı vajinal ultrason ile ölçüyor derece ne demek bilmiyorum hiç duymadım belki 20 kere bakıldı bana ama kötü bir şey demediyse sorun yoktur herhalde

Bazısı vajinal ultrason ile ölçüyor derece ne demek bilmiyorum hiç duymadım belki 20 kere bakıldı bana ama kötü bir şey demediyse sorun yoktur herhalde
Tya Almanca’da bire bir Türkçeye çevirincede saçma olabilir bilmiyorum elle bakmak istedi herşey normal dedi . Hayır bunu makinayla ölçse daha kolay değilmi

Tya Almanca’da bire bir Türkçeye çevirincede saçma olabilir bilmiyorum elle bakmak istedi herşey normal dedi . Hayır bunu makinayla ölçse daha kolay değilmi
Bazen elleyip yumuşaklığına falan bakıyo ondandır endişe etme

Bazen elleyip yumuşaklığına falan bakıyo ondandır endişe etme
Vallaha sonra adet sancısı çektim resmen belim rahmim sızım sızım sızladı hala ara ara sızlıyor baya hassaslaşmışım galiba sen naptın canım dikiş atıldı mk ?

Canım ben başlarda çok yedim. Yani yasak olduğunu bilmiyordum. Doktorum da sağ olsun hiiiç bilgilendirme yapmadı. Çok korktum şu an Allahım korusun

Kızlar yarın 16+0 olacağım. Ama hiçbir kıpırtı yok karnımda. Endişeleniyorum ister istemez

Allah’ın mucizeleri derim ben böyle şeylere. Yüce Rabbim daha da yardım etsin uzasın inşallah

Kızlar bende bugün kontrole gitmiştim hersey yolunda dedi bebek haftasıyla uyumlu ama Bi normal durmadı yan duruyordu karnımda bide ayak ayak üstüne atmıştı ayrıntılı ultrason gibi her organı ölçtü doktor idrar kesesi bile varmış ya rahmin boyuda çok iyi dedi bebek dikişlerime baskı yapabilirmis ayakları oradaymış kanamam da bugün dahada azaldı Rabbim sağlıkla. Alalım. Kucağımıza coook Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…