Kesinlikle öyle çocuğu iki kişi yapıyor ama maşallah 273627372 kişi hakkıymış gibi konuşuyor. Hayat bu herkes bir dertle uğraşıyor dertsiz tasasız insan yok o yüzden bir dertle daha uğraşmamak için kimseye kulak asmamak lazımBoşverin ya bakın ne olursa olsun o benim çocuğum onunla ilgili kararı ben veririm. Gerisi allaha kalmış. Çok mu memnunuz stres içinde sonuç beklemeye? Gerçekten herkes konuşuyor boş boş. Ben de yapmadım fetaldna doktorum gerek yok dedi, ama bak başka şeylerle uğraşıyorum. Kimin başına ne gelir bilinmez
Çok haklısın aşkım bu konuda ağzı olan konuşuyor gereksizceBoşverin ya bakın ne olursa olsun o benim çocuğum onunla ilgili kararı ben veririm. Gerisi allaha kalmış. Çok mu memnunuz stres içinde sonuç beklemeye? Gerçekten herkes konuşuyor boş boş. Ben de yapmadım fetaldna doktorum gerek yok dedi, ama bak başka şeylerle uğraşıyorum. Kimin başına ne gelir bilinmez
Sanki bizler çok memnunuz kan verip sonuç beklemeye . He birde benim gibi şanssızsan ikinci kanı beklemeye . Hevesli değildim ee yaptırma diyorlar ya parası ödendi doktorlar yaptır diyor ne demek yaptırma .Dünyaya sakat bir bebek getirmek istemediğim için bir özür dilemediğim kalmıştı kıza manyak ruh hastası işte. Bitmez hayatım böyle insanlar o yüzden he diyip geçeceksin baktın uzatıyor lafını sokacaksın ki bir daha ağzını açamasın. Hiç güzel canını sıkma
Kız doktor yaptır demese bile sen isteyebilirsin bu tamamen seni ve eşini ilgilendiriyor. Sanki kendi ceplerinden çıktı para tantanaya bakSanki bizler çok memnunuz kan verip sonuç beklemeye . He birde benim gibi şanssızsan ikinci kanı beklemeye . Hevesli değildim ee yaptırma diyorlar ya parası ödendi doktorlar yaptır diyor ne demek yaptırma .
Aşkım biride fetal öneriyorlar çocukta birşey var diye düşünmüş bugün beni fetal ile çıldırttılar ve yarın tekrar kan vericem . Şimdi doktoru ondanda istemiş aa şimdi anladım öyle olmadığını diyor kafayı yersin , rutin istediklerini kendine gelince anlamışKız doktor yaptır demese bile sen isteyebilirsin bu tamamen seni ve eşini ilgilendiriyor. Sanki kendi ceplerinden çıktı para tantanaya bakBoşver aşkitom sen bebeğine odaklan stres yapma. Ayrıca şanssızım da deme şanslısın bebişimiz var bak onca tedavi üstüne çok şükür maşallah sadece biraz uzadı süreç o kadar
Tövbe ya allah sabır versin vallaAşkım biride fetal öneriyorlar çocukta birşey var diye düşünmüş bugün beni fetal ile çıldırttılar ve yarın tekrar kan vericem . Şimdi doktoru ondanda istemiş aa şimdi anladım öyle olmadığını diyor kafayı yersin , rutin istediklerini kendine gelince anlamış
bu otomatik mi oluyor? ben de manuel olanlardan mi otomatik sallananlardan mi alsam emin olamadim hic.Oğlumda almamıştım en büyük pişmanlığım oldu kendileri bakalım umarım sever minik kuşbugün oğlumun kuculenlerine baktım hurca ayirmistim bazı kıyafetleri yenidoğan zıbın sadece 13-14 tane var erkek olduğu kesinlesirse yenidoğan çok bişey almayacağım gibi tulumlar pijamalar hep duruyor
Ben bir anne yani birde oda takımı almıştım büyüyebilen yataklar var ya ondan arkadaşlar ne düşünüyor bilmiyorum ama oğlum şuan 6 yaşını bitirdi tek kişilik haliyle yattı bu yıl baza aldım ( sırf sandığı için ) şuan evim küçük yoksa aynı şekilde anne yani birde büyüyebilen besik alırdımkizlar besik arastirdiniz mi? tecrubeli annelerin onerileri de cok degerli bu asamada.
ben yatak yani icin sunu begendim:
yatak yani
salonda/bahcede kullanmak icin de sunu begendim:
park yatak
yorumlariniz var midir?
Hayırlı olsun minik kuşunuzaOğlumda almamıştım en büyük pişmanlığım oldu kendileri bakalım umarım sever minik kuşbugün oğlumun kuculenlerine baktım hurca ayirmistim bazı kıyafetleri yenidoğan zıbın sadece 13-14 tane var erkek olduğu kesinlesirse yenidoğan çok bişey almayacağım gibi tulumlar pijamalar hep duruyor
Otomatik aldım manuel vardı onda her çocuk durdu benimki asla durmadı bu sefer otomatik deneyimleyecegimbu otomatik mi oluyor? ben de manuel olanlardan mi otomatik sallananlardan mi alsam emin olamadim hic.
ayy bunlari arastirmak da ayri keyifmis gercekten.
Çok güzeller sağlıkla içinde uyudukları durdukları günlerde görürüz inşallahHayırlı olsun minik kuşunuzaAna kucağını çoğu bebek seviyor çok iyi düşünmüşsün. Ben de sipariş verdim ama kendisi debelensin biraz uğraşsın istediğim için bunu tercih ettim, otomatik sallanmalı değil. Bir de kanguru aldım gibi gezeriz ana oğul diye inşallah severler
Yatak odası için büyüyebilen beşik alacağım. Kendi odamda kullanmak için de sanırım park yatak alacağım. Park yatak düşünmemin sebebi 1 yaş ve üstü için de kullanılıyor olmasından dolayı. Tek tercihim de asla sallanıyor olmaması şu an için.kizlar besik arastirdiniz mi? tecrubeli annelerin onerileri de cok degerli bu asamada.
ben yatak yani icin sunu begendim:
yatak yani
salonda/bahcede kullanmak icin de sunu begendim:
park yatak
yorumlariniz var midir?
Sadece minik bir tavsiye 80x 130 ölçüleri varsa onu tercih etmen bı tık daha büyük oluyorYatak odası için büyüyebilen beşik alacağım. Kendi odamda kullanmak için de sanırım park yatak alacağım. Park yatak düşünmemin sebebi 1 yaş ve üstü için de kullanılıyor olmasından dolayı. Tek tercihim de asla sallanıyor olmaması şu an için.
İç yatak için de yataşın bu yatağına karar verdim Twiny Sünger Yatak, 70x130 cm
Benim arkadaşımın da kızı kolikti onlar da farklı bir markanın otomatik ana kucağını tercih ettiler çok rahat etmişlerdi. Eli kolu olmuştu hep uyuyordu içinde minnoşÇok güzeller sağlıkla içinde uyudukları durdukları günlerde görürüz inşallahevet ben arkadaşlarım da görmüştüm manuel olan Ana kucağıni fakat benimki koyduğumuz anda kıyamet kopartıyordu her şeyi sevdi bir onu sevmedi o yüzden bu sefer bunu denemeyi tercih ettim yoksa motor açısından gelişim açısından manueli tabii ki daha iyi riske atamadım çünkü aşırı kolik bir bebekti bu da öyle olur diye korkuyorum
Teşekkür ederim canım büyüyen yatağı aldıktan sonra ölçüsüne göre seçeceğim iç yatağı büyük olur küçük olur vs bilemediğim için henüz almadımSadece minik bir tavsiye 80x 130 ölçüleri varsa onu tercih etmen bı tık daha büyük oluyor
Ben bir anne yani birde oda takımı almıştım büyüyebilen yataklar var ya ondan arkadaşlar ne düşünüyor bilmiyorum ama oğlum şuan 6 yaşını bitirdi tek kişilik haliyle yattı bu yıl baza aldım ( sırf sandığı için ) şuan evim küçük yoksa aynı şekilde anne yani birde büyüyebilen besik alırdım
sallaniyor olmamasi neden peki? bilmedigim icin soruyorum.Yatak odası için büyüyebilen beşik alacağım. Kendi odamda kullanmak için de sanırım park yatak alacağım. Park yatak düşünmemin sebebi 1 yaş ve üstü için de kullanılıyor olmasından dolayı. Tek tercihim de asla sallanıyor olmaması şu an için.
İç yatak için de yataşın bu yatağına karar verdim Twiny Sünger Yatak, 70x130 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?