Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Kesinlikle öyle çocuğu iki kişi yapıyor ama maşallah 273627372 kişi hakkıymış gibi konuşuyor. Hayat bu herkes bir dertle uğraşıyor dertsiz tasasız insan yok o yüzden bir dertle daha uğraşmamak için kimseye kulak asmamak lazım

Çok haklısın aşkım bu konuda ağzı olan konuşuyor gereksizce

Sanki bizler çok memnunuz kan verip sonuç beklemeye . He birde benim gibi şanssızsan ikinci kanı beklemeye . Hevesli değildim ee yaptırma diyorlar ya parası ödendi doktorlar yaptır diyor ne demek yaptırma .

Sanki bizler çok memnunuz kan verip sonuç beklemeye . He birde benim gibi şanssızsan ikinci kanı beklemeye . Hevesli değildim ee yaptırma diyorlar ya parası ödendi doktorlar yaptır diyor ne demek yaptırma .
Kız doktor yaptır demese bile sen isteyebilirsin bu tamamen seni ve eşini ilgilendiriyor. Sanki kendi ceplerinden çıktı para tantanaya bak Boşver aşkitom sen bebeğine odaklan stres yapma. Ayrıca şanssızım da deme şanslısın bebişimiz var bak onca tedavi üstüne çok şükür maşallah sadece biraz uzadı süreç o kadar

Aşkım biride fetal öneriyorlar çocukta birşey var diye düşünmüş bugün beni fetal ile çıldırttılar ve yarın tekrar kan vericem . Şimdi doktoru ondanda istemiş aa şimdi anladım öyle olmadığını diyor kafayı yersin , rutin istediklerini kendine gelince anlamış

Oğlumda almamıştım en büyük pişmanlığım oldu kendileri bakalım umarım sever minik kuş bugün oğlumun kuculenlerine baktım hurca ayirmistim bazı kıyafetleri yenidoğan zıbın sadece 13-14 tane var erkek olduğu kesinlesirse yenidoğan çok bişey almayacağım gibi tulumlar pijamalar hep duruyor

Eklentiler

• 17454288708281155535525494648217.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 50
Tövbe ya allah sabır versin valla

bu otomatik mi oluyor? ben de manuel olanlardan mi otomatik sallananlardan mi alsam emin olamadim hic.

ayy bunlari arastirmak da ayri keyifmis gercekten.

kizlar besik arastirdiniz mi? tecrubeli annelerin onerileri de cok degerli bu asamada.

ben yatak yani icin sunu begendim:
yatak yani

salonda/bahcede kullanmak icin de sunu begendim:
park yatak

yorumlariniz var midir?
Ben bir anne yani birde oda takımı almıştım büyüyebilen yataklar var ya ondan arkadaşlar ne düşünüyor bilmiyorum ama oğlum şuan 6 yaşını bitirdi tek kişilik haliyle yattı bu yıl baza aldım ( sırf sandığı için ) şuan evim küçük yoksa aynı şekilde anne yani birde büyüyebilen besik alırdım

Hayırlı olsun minik kuşunuza Ana kucağını çoğu bebek seviyor çok iyi düşünmüşsün. Ben de sipariş verdim ama kendisi debelensin biraz uğraşsın istediğim için bunu tercih ettim, otomatik sallanmalı değil. Bir de kanguru aldım gibi gezeriz ana oğul diye inşallah severler

Eklentiler

• c92fb865-a290-41c0-a8b9-7329ae9a52a1.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 47
  • e1183966-e631-4611-9667-0c66aa1eab63.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 46
Çok güzeller sağlıkla içinde uyudukları durdukları günlerde görürüz inşallah evet ben arkadaşlarım da görmüştüm manuel olan Ana kucağıni fakat benimki koyduğumuz anda kıyamet kopartıyordu her şeyi sevdi bir onu sevmedi o yüzden bu sefer bunu denemeyi tercih ettim yoksa motor açısından gelişim açısından manueli tabii ki daha iyi riske atamadım çünkü aşırı kolik bir bebekti bu da öyle olur diye korkuyorum

kizlar besik arastirdiniz mi? tecrubeli annelerin onerileri de cok degerli bu asamada.

ben yatak yani icin sunu begendim:
yatak yani

salonda/bahcede kullanmak icin de sunu begendim:
park yatak

yorumlariniz var midir?
Yatak odası için büyüyebilen beşik alacağım. Kendi odamda kullanmak için de sanırım park yatak alacağım. Park yatak düşünmemin sebebi 1 yaş ve üstü için de kullanılıyor olmasından dolayı. Tek tercihim de asla sallanıyor olmaması şu an için.

İç yatak için de yataşın bu yatağına karar verdim Twiny Sünger Yatak, 70x130 cm

Sadece minik bir tavsiye 80x 130 ölçüleri varsa onu tercih etmen bı tık daha büyük oluyor

Benim arkadaşımın da kızı kolikti onlar da farklı bir markanın otomatik ana kucağını tercih ettiler çok rahat etmişlerdi. Eli kolu olmuştu hep uyuyordu içinde minnoş kolik olmasın inşallah ama yine de sevsin annesi güzel günlerde kullanın

bizim ev uc katli, yatak odasi en ust katta, salon mutfak en alt katta. o nedenle odaya bi’ tane sallanan alip, salona da park yatak alayim dedim. cocuk odasi yapmayacagim simdilik, buyuyunce dusunuruz onu artik.

zaten ilk alti ay anne yaninda yatar sonra da 1.5 yasina kadar yan odamiz calisma odasi gibi orada yine besikte yatar diye dusundum.

benim ilk cocugum olacak, su an tamamen icgudulerimle boyle konusuyorum da, yok oyle olmuyor o is diyorsaniz yazin bana lutfen.

sallaniyor olmamasi neden peki? bilmedigim icin soruyorum. ben de cok sallama taraftari degilim fakat zaruri ihtiyac olursa diye sallanabilen olsun diye dusundum.

bir de eğer kullanman gerekirse kolik vs gibi süreç yaşanırsa şunları tavsiye ederim çok araştırdım. Kırmızı ampul, ışık kumandalı oluyor bebeğin daha rahat uykuya geçişi sağlanıyormuş. Bir de eğer radyasyon açısından yanında telefon kullanmak istemezsen çeşitli ürünler var. Anne karnındaki sesler, pışpış sesi, beyaz gürültü sesi vs içeren oyuncaklar cihazlar. Bunlardan da tercih edebilirsin Biraz araştırma yaptım gayet faydalı kullanışlı olmuş anneler için B Bluehappinies

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…