Aşkım bebek için stres olmasın diye kendi karakterimi değiştirdim. Normal şartlarda eşim bir şey yapıyor çenemle gebertmem lazımken kocamı susuyorum susasım geliyor böyle gerilmemek için ya da annesi falan işte saldım ne var ne yok.Kızlar siz çok sinir olunca gerilince felan pişman oluyormusunuz ? Çok üzülüyorum bebeğimi geriyorum diye
Bende alayım o yastıktanGünaydın, iyiyiz sen nasılsın? Ben de bugün gidiyorum
Ay inşallah iyi geçer dua edelim hepimiz için ben de gidicem elim ayağım titriyor, aksi bir şey dicekler diye? Gittin mi sen
Aynen öyle boşver ben çoktan boşvermeyi öğrendim. Kırarak dökerek değil baktım anlamıyorlar, anlayacakları şekilde idare ediyorum. Bazen de bakıyorum hani bir akım vardı ya onlar da bu hatayı ilk defa yaşıyor diye, öyle düşünüp acıyorum. Aminn canım hepimizin inşallah
Ben hamile kaldığım günden beri soluma yatıyorum. Bazen gece dönüyorum ama genelde solumda uyuyorum. Bel sorunum var zaten destek yastık falan kullanıyorum. Hamile yastığı diyolar ondan iyi geliyo
Bende yastık yok başımı bile yastığa koymamGünaydın canım. Ben soluma yatıyorum ama bilerek değil öyle rahat ediyorum sırt üstü de yatıyorum daha rahatsız olmadım. Ama yastık oluyor bacak aramda bacağımı yastığa atıyorum başka türlü rahat edemiyorum
Hahahaha ben de bazen atak geçiriyorum sinirden öfkeden, bazen de hiiiçç gerek yok diyorum, aman uğraşamam kimseyle zaten canımla uğraşıyorumAşkım bebek için stres olmasın diye kendi karakterimi değiştirdim. Normal şartlarda eşim bir şey yapıyor çenemle gebertmem lazımken kocamı susuyorum susasım geliyor böyle gerilmemek için ya da annesi falan işte saldım ne var ne yok.
Aaa nasıl ben de bacak arama yastık koymadan yatamam bebeklikten beriBende yastık yok başımı bile yastığa koymam
Hahahha kıyamam sana yaHahahaha ben de bazen atak geçiriyorum sinirden öfkeden, bazen de hiiiçç gerek yok diyorum, aman uğraşamam kimseyle zaten canımla uğraşıyorum
Ben bazen saçımı başımı yoluyordum eskiden bir şey izah edicem diye. Yaşlandım, tahammülüm kalmadı, umursamaz oldum. Çok sessiz birine dönüştüm. Tabii ki aile içinde vırvır konuşan biriyim de artık bana faydası olmayan birilerine fayda etmeye çalışmıyorum. Zaten stresten ölcem herhaldeHahahha kıyamam sana yaKız vallahi ya salak insana, cahile tahammülüm kalmadı benim artık hele şu dönemde daha da yok ama hiiiiiiiiç gerilmeye gerek yok ben mutlu bebek mutlu saldım ne var ne yok boşverin gerilmesin kimse. Cahile laf anlatılmaz bacılar
Ay güzel haberlerle gelgünaydın kızlar oğluşumu görmeye gidiyoruuumçok özledim onu kahve içtim çikolata yedim benim bebe hep yatıyor bi el kol ayak hareket ettiğini göremiyoruz belki hareketlenir dedim ne bileyim
Ben de öyleydim ama değmeyeceğini anladım boşvermekle ne iyi yapmışız dimi şimdi bak kafamız rahatBen bazen saçımı başımı yoluyordum eskiden bir şey izah edicem diye. Yaşlandım, tahammülüm kalmadı, umursamaz oldum. Çok sessiz birine dönüştüm. Tabii ki aile içinde vırvır konuşan biriyim de artık bana faydası olmayan birilerine fayda etmeye çalışmıyorum. Zaten stresten ölcem herhalde
Çok teşekkür ederim. Demek ki uyanınca hafif bel ağrılarım destek olmadığı için oluyorAaa nasıl ben de bacak arama yastık koymadan yatamam bebeklikten berisırt üstü fe sıkıntı olmuyo şu an haklı luckykus, ama soluma yatarsam da sırtıma belime doğru yastık koyuyorum şu iki taraflı olandan, hamileliğim ilerleyince de genelde uzun olandan kullanıyorum ama bence uzuna pek gerek yok bende var diye çifter çifter oldu açıkçası,
Aşkım günaydın hadi inşallah hareketli görgünaydın kızlar oğluşumu görmeye gidiyoruuumçok özledim onu kahve içtim çikolata yedim benim bebe hep yatıyor bi el kol ayak hareket ettiğini göremiyoruz belki hareketlenir dedim ne bileyim
Ayy ne sinir bir durum ya ben sussam içime dert olur diye Allah ne verdiyse çeneme vuruyor SkskksksAşkım bebek için stres olmasın diye kendi karakterimi değiştirdim. Normal şartlarda eşim bir şey yapıyor çenemle gebertmem lazımken kocamı susuyorum susasım geliyor böyle gerilmemek için ya da annesi falan işte saldım ne var ne yok.
Aynen çok haklısın her açıdan bakıldı ama dediğin gibi bacakları acıktıCanım senin dediğin mesela genelde beneklerin tam bacak arası görünmediğinde yapılan tercihlerdir. Ama senin haftanda genelde değişmez bebek net açmış bacak arasını öyle bişey olsaydı suan zaten belli olurdu
Benimde sağ tarafim cürüycek artik uyuşuyor sag ayağim benim bebiş solda bende sola yatamiyorumGünaydın hanımlaruyurken nasıl yatıyorsunuz acaba ben 2-3 gündür sol tarafıma yatmaya dikkat ediyorum ama sol tarafım çürüdü artık
Sevindim iyi olmanıza. Gittinmi nasılmışGünaydın, iyiyiz sen nasılsın? Ben de bugün gidiyorum
Ay inşallah iyi geçer dua edelim hepimiz için ben de gidicem elim ayağım titriyor, aksi bir şey dicekler diye? Gittin mi sen
Aynen öyle boşver ben çoktan boşvermeyi öğrendim. Kırarak dökerek değil baktım anlamıyorlar, anlayacakları şekilde idare ediyorum. Bazen de bakıyorum hani bir akım vardı ya onlar da bu hatayı ilk defa yaşıyor diye, öyle düşünüp acıyorum. Aminn canım hepimizin inşallah
Ben hamile kaldığım günden beri soluma yatıyorum. Bazen gece dönüyorum ama genelde solumda uyuyorum. Bel sorunum var zaten destek yastık falan kullanıyorum. Hamile yastığı diyolar ondan iyi geliyo
İlkini ne zaman hissettin. Yakında hissedersin. Bende 16+4 artık iyice hissediyorum. 1 hafta önce bu kadar değildi. Benim 3.Günaydın kızlar . 15+3 teyim ama hala bebeğimin hareketini hissetmedim. Yani o gün kıpırtı gibi bi şey oldu ama emin olamadım. İkinci hamileliğim bi de . Sizler ne durumdasınız .
Gittinmi canımgünaydın kızlar oğluşumu görmeye gidiyoruuumçok özledim onu kahve içtim çikolata yedim benim bebe hep yatıyor bi el kol ayak hareket ettiğini göremiyoruz belki hareketlenir dedim ne bileyim
İlkini de dört aydan sonra hissetmeye başlamıştım sanırım. Karnım belirginleşti ama bi de hissedebilsem içim rahatlayacakİlkini ne zaman hissettin. Yakında hissedersin. Bende 16+4 artık iyice hissediyorum. 1 hafta önce bu kadar değildi. Benim 3.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?