Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
Ayy canim Rabbim şifa versin umarim duzelir
Oyy ben yandim o zman desene. Bende gebelikten once vardi smdi dogumda ikininca daha artar gerci ilk dogumum olcak aksilik olmazsa nrml olur dogumda biraz nu sebebten gozum korkuyor
Canım seni asla korkutmak istemem ilk gebeliğin, bilmiyorsun o acıyı o yüzden insan anlamıyor
Ama bilerek doğuma girmek daha zor şuan ben çok korkuyorum normal doğumdan
Açılmam olmadı diye suni sancı verildi bana 2 gün açılma bekledik, sonra suyumu doktorun kendisi patlattı kocaman bir makas gibi bişeyle
Neyse bunların hepsi inan unutuluyor, o anki can havliyle insan kendini düşünüyor bebeği aklına gelmiyor ne yalan söylim ben yalvarıyodum sezeryana alın beni dayanamıyorum diye
Ama sonra geçiyor normal doğum aslında ilk başı zor sonrası kuş gibi hafifliyorsun
Fakat basur olayı biraz can sıkıcı işte onlar patlıyor, doktorun bebek için açtığı kesik ile o dipdibe olunca iki acı birden insanı mahvediyor
Doktoruna anlat basurum var normal doğumda zorlanırmıyım diye sor

Sorcam canim umarim korktugum gibi olmaz Allah yardimcimiz olsun

Kızlar siz çok sinir olunca gerilince felan pişman oluyormusunuz ? Çok üzülüyorum bebeğimi geriyorum diye

Çok teşekkür ederim, mesajlarınız o kadar iyi geldi ki Anlaşıldığını hissetmek bile iyi geliyor. Benim de en büyük isteğim iyi bi baba olması. Cinsiyeti kız ve baba sevgisinden mahrum büyümesini istemiyorum. Umarım çok iyi bi baba olur

Ben çok oluyorum özellikle sinirlendiğimde ve ağladığımda. Hiçbir şeyi kafaya takmamak lazım diyorum ama olmuyor. Sonra hemen bebeğimle konuşuyorum, güzel şeyler söylüyorum
Senin için şuanda çok normal gerginlikler,sinir olmalar . Hem hormonel çabuk sinirleniyoruz hemde bazı insanlar bu durumu çok daha zorlaştırıyor mağlesef kendini bilmezler çıkıyor. Sakin kalmaya çalışmak lazım ama bazen olmuyor. Ben çok heycanlı bir insanım bugün gerildim bir kalp çarpıntım felan oldu . Sonra üzüldüm gereksiz insanlar için bebeğimi geriyorum diye . Aslında hiç gerek yok ama insanız üzülüyoruz geriliyoruz .

Ben çok oluyorum özellikle sinirlendiğimde ve ağladığımda. Hiçbir şeyi kafaya takmamak lazım diyorum ama olmuyor. Sonra hemen bebeğimle konuşuyorum, güzel şeyler söylüyorum
İlk çocuk değil mi ? Ah birde kızmış
Benimde 5 yaşında bir kızım var. O sana arkadaş olucak. Seni güzel annem diye sevecek. Eksik olan her duygun onla tamamlanacak. Mesela geçen kızımla biz kahve içmeye çıktık, gezdik
O güzel günlere odaklan

T tirsemavisi ay listeye bakınca gördüm ikiz ve ikiside erkekmi senin
Harika bişey yaa sağ salim gelsinler
Büyüdüklerinde ikiz iki tane delikanlı çok iyi.. gördüm listede baya hoşuma gitti yazim dedim

Çok haklısın canım gerçekten yetişkin olduğumuzun farkında değiller galiba ya da heyecandan salaklaştığımızı falan düşünüyorlar galiba. Göstermiycem zaten bundan sonra aldıklarımı İkimizinki de sağlıkla hayırla huzurla gelir inşallah

Günaydın hanımlar uyurken nasıl yatıyorsunuz acaba ben 2-3 gündür sol tarafıma yatmaya dikkat ediyorum ama sol tarafım çürüdü artık

Merhaba günaydın kızlar. Nasılsıniz umarım hepiniz iyisinizdir. Napiyorsunuz. Ben bu hafta kontrole gitmeyi düşünüyorum.

Merhaba günaydın kızlar. Nasılsıniz umarım hepiniz iyisinizdir. Napiyorsunuz. Ben bu hafta kontrole gitmeyi düşünüyorum.
Günaydın, iyiyiz sen nasılsın? Ben de bugün gidiyorum
kızlar sabah kontrolüm var ve şu an heyecan, sevinç, korku, kaygı bütün duyguları yaşıyorum ve uyuyamıyorum. Tam 1 aydır görmemiştim ve şimdi stres içindeyim((
Ay inşallah iyi geçer dua edelim hepimiz için ben de gidicem elim ayağım titriyor, aksi bir şey dicekler diye? Gittin mi sen
Aynen öyle boşver ben çoktan boşvermeyi öğrendim. Kırarak dökerek değil baktım anlamıyorlar, anlayacakları şekilde idare ediyorum. Bazen de bakıyorum hani bir akım vardı ya onlar da bu hatayı ilk defa yaşıyor diye, öyle düşünüp acıyorum. Aminn canım hepimizin inşallah
Günaydın hanımlar uyurken nasıl yatıyorsunuz acaba ben 2-3 gündür sol tarafıma yatmaya dikkat ediyorum ama sol tarafım çürüdü artık
Ben hamile kaldığım günden beri soluma yatıyorum. Bazen gece dönüyorum ama genelde solumda uyuyorum. Bel sorunum var zaten destek yastık falan kullanıyorum. Hamile yastığı diyolar ondan iyi geliyo

Çok haklısın, hamilelikte çarpıntı olması normal diye biliyorum. Bebeğimizi bizden daha çok kimse düşünemez ama insanız değişik duygular yaşıyoruz, olabildiğince yoğunluğu az yaşamaya çalışalım

Evet ilk çocuk, hep kız olursa böyle hayallerim vardı zaten maşallah Allah bağışlasın

Günaydın canım. Ben soluma yatıyorum ama bilerek değil öyle rahat ediyorum sırt üstü de yatıyorum daha rahatsız olmadım. Ama yastık oluyor bacak aramda bacağımı yastığa atıyorum başka türlü rahat edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…