- 2 Temmuz 2019
- 1.252
- 1.394
- 133
Üroloji de buldum o da bakıyor sanırım . Doktor bana üroloji ve nefroloji bakar demiştiTansiyon takıpi yap gitmeden mutlaka çünkü onu isteyecek tekrar uğraşma 4 saate bir ölçüm yapıyorsun 14 u geçmemesi gerekiyor benim 13/8 de kaldı hani gittiginde dersin hocam tansiyon takibimi yaptım diye
Canım ne dedi doktor merak ettimKızlar 2. idrar sonucum da çıktı. Bakteri 368 çıkmış ilk idrar sonucumda bakteri 1000 lerdeydi. Antibiyotik mi verir sizce doktor nedir bu? Şoklardayım.
2. sonucum da bakteri 350 lerde çıktı. İdrar yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ağrıların var dedi antibiyotik ve toz bi ilaç yazdı 1 kullanımlık. Üzüldüm umarım geçerCanım ne dedi doktor merak ettim
Hiç üzülme canım doktorlar en iyi ne gelcekse onu veriyorlar, bebişini düşün2. sonucum da bakteri 350 lerde çıktı. İdrar yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ağrıların var dedi antibiyotik ve toz bi ilaç yazdı 1 kullanımlık. Üzüldüm umarım geçer
Balım şu sirkeli su nasıl kullanılıyor bir anlatır mısın bende enfeksiyon yok şu an bildiğim kadarıyla, tahlil vermedim de verirsem öğrenirim ama bilmek iyi olur belki ihtiyacım olur olmasın tabii kiBende daha önce hiç vajinal enfeksiyon ya da idrar yolu enfeksiyonu olmamıştı. Hamileliğin başından beri sürekli bunlarla uğraşıp duruyorum. Normal probiyotik kullanmıştım ama etki etmedi. Vajinal probiyotik inşallah etki eder canım, sirkeli su da mantıklıhaberleşelim mutlaka bi an önce düzelelim
Geçmiş olsun canımNefroloji yada üroloji söylediler gitmem için. Randevu düşürdüğüm an gidicem
Çok teşekkür ederim bilgin için
Benimde 24 satlik baktırup içimin rahatlaması gerekiyor
Geçmiş olsun canım2. sonucum da bakteri 350 lerde çıktı. İdrar yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ağrıların var dedi antibiyotik ve toz bi ilaç yazdı 1 kullanımlık. Üzüldüm umarım geçer
Valla öneri olarak başladım şimdilik iyi gibi Asiye UzunAyy pek anlamam ama kiz minnoşluğu var sankiBu arada bahçelievler medipolde kime gidiyorsunuz bende orada takipliyim
Balım şu sirkeli su nasıl kullanılıyor bir anlatır mısın bende enfeksiyon yok şu an bildiğim kadarıyla, tahlil vermedim de verirsem öğrenirim ama bilmek iyi olur belki ihtiyacım olur olmasın tabii ki
Mervecim geçmiş olsun dikkat et allahtan çok yüksek değil değerlerin. GeçecekÜroloji de buldum o da bakıyor sanırım . Doktor bana üroloji ve nefroloji bakar demişti
Tansiyon aletim yok ama bulmam lazım sanırım
Teşekkür ederim burda biri söylemişti doktoru söylemiş ama adını unuttum.Canım ben 1 litre suya 1-2 yemek kaşığı mümkünse doğal elma sirkesi karıştırılıyor diye biliyorum ama doktor vermedi tarifi ben internette görmüştüm. Doktorun söylediği oranlarda kullanmak gerekir kesinlikle, doktora sormadan yapmamak lazım. Belki doktoru söyleyenler varsa paylaşırlar bizimleihtiyacın olmaz inşallah
Bence çok net kızKızlar aklıma birsey takıldı. Ben 14+1 de doktora gittiğimde %99.9 kız dedi ama çevremdeki insanlar çok güvenme belki bacak arası dolar diyolar. Benim dıdımın dıdısına kız dediler erkek oldu diyolar. Bu nasıl oluyo hiç anlamış değilim bu benim bebisin goruntusu. Değişme durumu olur mu acaba
Belki demir takviyesi bulantı yapıyordur multivitamin vs kullanıyorsan demir varsa içinde.Selam hanımlar güzel haftasonları diliyorum herkese
Benim müthiş derece bulantım ve mide yanmam var 3 gündür. Sürekli kusuyorum ve resmen yatalak gibiyim. Bulantı için Prilam kullanıyorum ama şu aralar kesmiyor resmen perişanım. Var mı bu durumu yaşayıp da çözen? 13+5 teyim
Teşekkürler canımMervecim geçmiş olsun dikkat et allahtan çok yüksek değil değerlerin. Geçecek
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım
Evet günler öncesi de gitmiştim acile vajinamda çok ağrı vardı acilde tanıdı beni aynı doktora denk geldim nedenleri belli oldu dedik. Allah beterinden saklasın hepimizi korusun şu süreçlerde inşallah. İnşallah olmaz kuzum bir daha ağrınHiç üzülme canım doktorlar en iyi ne gelcekse onu veriyorlar, bebişini düşünEn azından ağrıların nedeni belli oldu. Benim tahlil bile yapmadılar ağrılarım çoğalırsa giderim tekrardan.
Teşekkür ederim canım çok sağ olGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?