Balım ben de perinatoljiye gidiyorum riskli olduğu için ama bazı kadın doğum doktorlarına söyleyince bana perinatoljiye alan açar mısınız mesela ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum falan dersen açıyorlarPerinotoloji Riskli gebelik disindakilere bakiyormu canim ben bakmiyor diye biliyorum
Seninki risklimi gebelik
Ahahahha aşkım buradan bir arkadaş yazmış kan sulandırıcıları bıraktırıyorlarmış kan almadan bir gün önceGel gel türkiyeye gel
Al işte insan bi haber verirAhahahha aşkım buradan bir arkadaş yazmış kan sulandırıcıları bıraktırıyorlarmış kan almadan bir gün öncebenim kanım kendinden sıvı
ben varım. sonraki yazdıklarınızı okudum gerçi ama benim tam karışmadığı için bebeğin dna'sı hepsi çıkmamıştı. ama mesela down sendromu gibi çok bilinen 2-3 sonucum çıkmıştı cinsiyetle birlikte. 12.haftada tekrar verdim o zaman sonuçlandı. sizin de dediğiniz gibi kan sulandırıcı yüzünden böyle olmuş olabilirKızlar günaydın . Nipt test için kan vermiştim 12+5 de ama kanda işlem yapılamamış firma doktoruma 2 hafta sonra tekrar kan alıp yollayım lütfen demiş . Şoklardayım anlamadım başına böyle birşey gelen var mı ?
ben de yarın 14+3 olarak gidicem bakalım neler olmuş. 2 haftada 1 gidiyorum ama yine de meraktan günler geçmiyor resmen :)Ben de gidicem pazartesi bakalım bende de nelere bakcak
Aşkım firmaya söylememişler bile . İşleme uygunmuş belli bile değilAl işte insan bi haber verir
Ya hiç sonuç yok bende 0 sonuç yaniben varım. sonraki yazdıklarınızı okudum gerçi ama benim tam karışmadığı için bebeğin dna'sı hepsi çıkmamıştı. ama mesela down sendromu gibi çok bilinen 2-3 sonucum çıkmıştı cinsiyetle birlikte. 12.haftada tekrar verdim o zaman sonuçlandı. sizin de dediğiniz gibi kan sulandırıcı yüzünden böyle olmuş olabilir
sinir bozucu ve uğraştırıcı bir durum olmuş maalesef ama sıkmayın canınızı. sağlıklı sonuçları alınca bu saçmalıklar da unutulacakYa hiç sonuç yok bende 0 sonuç yani
Her iki günde bir görsek hayır demeyiz gerçekten insan özlüyor ne tuhaf bir şeymişben de yarın 14+3 olarak gidicem bakalım neler olmuş. 2 haftada 1 gidiyorum ama yine de meraktan günler geçmiyor resmen :)
ben varım. sonraki yazdıklarınızı okudum gerçi ama benim tam karışmadığı için bebeğin dna'sı hepsi çıkmamıştı. ama mesela down sendromu gibi çok bilinen 2-3 sonucum çıkmıştı cinsiyetle birlikte. 12.haftada tekrar verdim o zaman sonuçlandı. sizin de dediğiniz gibi kan sulandırıcı yüzünden böyle olmuş olabilir
kesinlikle demeyizHer iki günde bir görsek hayır demeyiz gerçekten insan özlüyor ne tuhaf bir şeymişben de 3 haftadır görmemiştim dün acilde gördüm 5 dakika içim rahatladı
Hahhaah dimiiiiiii allahtan mantık çerçevesinde düşünüyorlarkesinlikle demeyizbazen sırf görmek için gidesim geliyor ama allahtan eşim var da o mantıkla beni tutabiliyor
bir de ben başlarda gerginlikten ve heyecandan,şimdilerde ise sadece heyecandan doktorun ne dediğini pek dinlemiyormuşumHahhaah dimiiiiiii allahtan mantık çerçevesinde düşünüyorlarbizim annelikten kafa gidebiliyor çok normal
Yaaaa bu bende de çok oluyor kal geliyor resmen dimi ben avel avel bakıyorumbir de ben başlarda gerginlikten ve heyecandan,şimdilerde ise sadece heyecandan doktorun ne dediğini pek dinlemiyormuşumsonrasında üzerine konuşurken eşim söylüyor onu dedi ya,şundan bahsetti ya diye baya kafam gidiyor yani
ya en son gittiğimde bacak bacak üstüne attığını gördümYaaaa bu bende de çok oluyor kal geliyor resmen dimi ben avel avel bakıyorumnotlarıma soracağım soruları yazdım benim de kafam o kadar gidiyor.
O an büyülü bir an çünkü her gittiğimizde bebeğimiz büyüyor, büyüdüğüne şahit oluyoruz… Resmen insan yavrusu var karnımızın içinde
Anladim canim ben surekli takip yapmiyor diye biliyorum Risk olmadigi surece detyli ve ikili tarama yapiyor degilmiBalım ben de perinatoljiye gidiyorum riskli olduğu için ama bazı kadın doğum doktorlarına söyleyince bana perinatoljiye alan açar mısınız mesela ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum falan dersen açıyorlar
Alan açar mısınız dersen devlet hastanesinde sana açıyorlar, muayeneye gidince doktoruna söylemen lazım. gittiğin hastanede yoksa bile hangi hastanede var diye sorabilirsin. Bazıları uyuzlanıyo açmıyo ama bazıları hiç sorun etmiyor çünkü tarama testleri ve ayrıntılı ultrasonu başka kim yapacak ki mantıkenAnladim canim ben surekli takip yapmiyor diye biliyorum Risk olmadigi surece detyli ve ikili tarama yapiyor degilmi
Şimdi hematoloji prof rüm ile konuştum , benim hastalığımdada bakıldığını söylüyor hiç bir sorun olmaz laboratuvar da işlemle alakalı bir sıkıntıdır diyor .LadyNurr Ben hem kan sulandırıcı iğne hem de kan sulandırıcı hap kullanıyorum. Hapı 2 senedir, iğneyi de 6 aydır kullanıyorum. İğneyi ve hapı kullanalı 24 saati geçirerek gittim kan verdim. Maalesef bu çok önemli bir detay.
Yaa ben de böyleyimbir de ben başlarda gerginlikten ve heyecandan,şimdilerde ise sadece heyecandan doktorun ne dediğini pek dinlemiyormuşumsonrasında üzerine konuşurken eşim söylüyor onu dedi ya,şundan bahsetti ya diye baya kafam gidiyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?