Ben gece yaptım canım akşam 9 gibi bat a 4 gün kala çıktı kıpkırmızı değildi ama pozitif görecek kadar iyiydi çok silik çıkmadı yaniHanımlar gece yapan varmı hiç test sabahın ilk idrarın ile yapın diyorlar.
Merhaba benimde çok yeni gebelik var crp 37 çıktı acil de öğrendim hamile olduğumu, acil doktoru crp için ilaç vermedi henüz Kadın dogum doktorum da yok çok endişe ediyorum çok acaba doktorunuz crp için birşey dedi miVajinal belki ama karindan gornmez. 13 ocak catlama tarihim. Ovulasyon testine gore bakalm hayrlisi ben agrdan aliyorm. Crp de 30 umarm daha da yukselmez
Merhaba benimde çok yeni gebelik var crp 37 çıktı acil de öğrendim hamile olduğumu, acil doktoru crp için ilaç vermedi henüz Kadın dogum doktorum da yok çok endişe ediyorum çok acaba doktorunuz crp için birşey dedi miVajinal belki ama karindan gornmez. 13 ocak catlama tarihim. Ovulasyon testine gore bakalm hayrlisi ben agrdan aliyorm. Crp de 30 umarm daha da yukselmez
Benimde crp 37 çıktı acilde öğrendim hamile oğlumu ama doktor ilaç vermedi, Kadın dogum doktorum da yok çok tedirginim başına gelen oldu mu dut suyu içiyorum sabah akşamYine mi crp yüksek nedir bundan cektiğimiz ya dut kurusuna başla canm hiç bir zararı yok
Alalhım cok korkuyorum tekrardan enfeksiyondan dolayı bebeğimi kaybedersem diye tabbim korktugumuzdan korusun
Bi kese filan göreyim en az haftada iki gün içecem dut kurusu
Crp dişin ağrısa yükselir doktorunuzla bence konuşun endişe etmeyinBenimde crp 37 çıktı acilde öğrendim hamile oğlumu ama doktor ilaç vermedi, Kadın dogum doktorum da yok çok tedirginim başına gelen oldu mu dut suyu içiyorum sabah akşam
Midem bi tuhaf ama kusma olmadı şükür bikaç gün yerleşme kanaması oldu ama bi haftadır sancım gelip gidiyo ya o kötü yapıyo normal adetlerim de aşırı ağrılı olduğu için şimdi de olabildiğince yatıyorum inşAllahh sancı çabucak geçer sizin var mı kaç haftalıksınız ??? Allahım herkes sağlıkla alsın kucaklarına bebişleriniiKızlar, hiç hamilelik belirtiniz var mı ?? Bulantı kusma vs
Benim sat 1 Ocak ama keseyi görmeye Salı günü randevumMidem bi tuhaf ama kusma olmadı şükür bikaç gün yerleşme kanaması oldu ama bi haftadır sancım gelip gidiyo ya o kötü yapıyo normal adetlerim de aşırı ağrılı olduğu için şimdi de olabildiğince yatıyorum inşAllahh sancı çabucak geçer sizin var mı kaç haftalıksınız ??? Allahım herkes sağlıkla alsın kucaklarına bebişlerinii
Tekrar gittiniz mi doktora bende benzer durumdayım? İkinci ye gidiyorum 6+4 oldum ama kese büyümüş 1,14 cm ama bebek henüz yok içinde.Kese gören arkadaşlar gördüğü haftayı ve kese ölçüsünü yazabilir mi. 6+0 benim bugün ama 0,6 cm çıktı ikisi de. Evham yaptım az.
Bi de göğüslerim yeni yeni acımaya başlıyo yaaa ay benim de salı randevum var kadın doğuma sat 2 ocak aynı sayılırızBenim sat 1 Ocak ama keseyi görmeye Salı günü randevumgöğsüm büyümüştü önce bulantım da vardı. Ama şimdi yok tedirgin hissediyorum görmeden rahatlamıcam galiba
Hoşbuldum ilk olucak inşallahMerhaba hoş geldiniz. Kaçıncı çocuk
Ayy kiyamam size test yaptinizmiYarın sabah yapacağım. Hayırlısı olsun. Bende üzüldüm kısmet işte.
Alttan genelde bakmiyorlr niye acabaEvet çok farkediyor karından ya da alttan bakması da farkediyor
Merhaba ben 5+1 de gittiğimde bir sürü kan tahlili istedi. Önce bi laboratuvar a gittim fiyat sordum. 30 bin ama özel sağlık sigortası indirimiyle 15 bine düşüyor dedi. Bana çok geldi. Sağlık ocağına gittim ama orada da bütün testleri yapmıyorlardı. Devlet hastanesinin aile hekimliklerinden randevu alabilirsen ki ben hemen aynı güne aldım boş oluyor, d vitamini hariç hepsini yaptırabildim. D vitamini sadece özelde yapılıyormuş. Bilgin olsun şimdidenKizlae kan testlerini yaptiran varmi doktorunuz kan testlerini kalp atişini duyduktan sonrami istedi hangi testleri istedi özeldeki doktorum 2hafta sonra kalp atisi ve kan tahlilleri istiycm dedi ama ben devlette yaptrmk istyrm özeldeki tahlil fiyatlari malum ateş pahasi
Yaptım hamile değilim.Ayy kiyamam size test yaptinizmi
Çok şeyi geliyor en kısa sürede doktoruna git oda antibiyotik başlatrBenimde crp 37 çıktı acilde öğrendim hamile oğlumu ama doktor ilaç vermedi, Kadın dogum doktorum da yok çok tedirginim başına gelen oldu mu dut suyu içiyorum sabah akşam
Ahhhh sağolun Allah razı olsunCrp dişin ağrısa yükselir doktorunuzla bence konuşun endişe etmeyinbir şey olsaydı bence yönlendirirdi hemen farklı bir doktora. Yani eşimin dahi başı ağrıyordu yüksek çıkmıştı crp öyle söyleyim
Henüz Kadın dogum doktorum yok hamilelik çok yeni beta artması bekleniyor öylece kaldım ortadaCrp dişin ağrısa yükselir doktorunuzla bence konuşun endişe etmeyinbir şey olsaydı bence yönlendirirdi hemen farklı bir doktora. Yani eşimin dahi başı ağrıyordu yüksek çıkmıştı crp öyle söyleyim
Kadın dogum doktorum yok henüz beta artışı bekleniyor beta 630 daha o yüzden ortada kaldımÇok şeyi geliyor en kısa sürede doktoruna git oda antibiyotik başlatr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?