Doktorum bana bormal dedi. Kese içinde yolk sac göründü. Dua et nasibinde varsa az artsa da olur inşallah. Az artıp da sağlıkla doğum yapan da çok üzülmeBende korkuyorum
bende sizinle aynı durumda sayılırım yazın boş gebelik tanısı alıp 2 aylıkken kürtaj oldumYine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum beta hcg 3. Tahlilde az artmış 2 kat değil
3 Şubat 235
5 Şubat 567
7 Şubat 1029
BenKizla istanbulda yaşayan varmi
Maşallah Rabbim bağışlasınEvet. Supriz oldu düşünmüyordum. Tek yumurtaligim alındı kist yüzünden sadece tek yumurtalık vardı ve oldu.Yillar önce burda aşılama tüp bebek sayfalarinda çok dolaştım. Nasibimde demek 4 çocuk annesi olmak varmış.
Hangi hastaneye gidiyisun cnm anadoludamsn avrupadami?
Ben henüz doktora gitmedim 10 gün sonra randevum var devlet Hastanesi'nde. Arnavutköy de yaşıyorum, fakir olan ArnavutköyHangi hastaneye gidiyisun cnm anadoludamsn avrupadami?
Evet aynı gün içindeAyni gun içindemi bu rakam cikti canim
Elbette eklerim. Bilgileri yazarmisin. Sat yaş kaç kaçıncı çocuk vs tahmini doğum tarihiniLioo beni ekleyebilir misin listeye güncelledim profilimi
Doktor ne diyor. Bir bilgim yok inşallah hayra çıkarLütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Allah razı olsun inşallah bu sefer sağlıcakla olurDoktorum bana bormal dedi. Kese içinde yolk sac göründü. Dua et nasibinde varsa az artsa da olur inşallah. Az artıp da sağlıkla doğum yapan da çok üzülme
Bugünkü kan tahlilim 1547 çıktı yaklaşık 48 saat geçmişti üzerinden. İyi gidiyor şu andaTabi siz bilirsiniz ama gözükmeyebilir ama birşey kan tahliline göre gebesiniz tabi bugün verincede değeri yazarsınız :)
Ben doktora ulaşmıştım 22 ocak 777 çıkmıştı 6 gün sonrasına çağırmıştı 28 ocakta anca keseyi görmüştük tabi herkesin farklı oluyormuş o da ayrı
Ayy eşinizin öyle dusundugune uzuldumHanımlar ben yeni bir test aldım yarın sabah yapacağım. Adetim 3 şubat iken bugün 7 şubat. Belirtilerim de zaten hamileliğe idi. Sizinle birşey paylaşmak istiyorum eşim bebek konusunda tek kelime bile benimle konuşmak istemiyor. Ben bebek diyince bile hemen anında yüzünü asıyor. Dün eczane de beklerken 2 kızım biraz gürültü yaptı diye orda söylendi 4 çocuk neyimize falan diye. Bana karşı çok soğuk 1 haftadır çocuk konusunda. Ben sadece ona zor olacak ama alışırız dedim. Nasıl böyle demişim.
Demkki cihazdan cihaza degisiyorEvet aynı gün içinde
Anladim kuzum bende kucukcekmecedeyimBen henüz doktora gitmedim 10 gün sonra randevum var devlet Hastanesi'nde. Arnavutköy de yaşıyorum, fakir olan Arnavutköy
Yarın sabah yapacağım. Hayırlısı olsun. Bende üzüldüm kısmet işte.Ayy eşinizin öyle dusundugune uzuldum
Test yaptinmi canim
Allah yardımcın olsun canım inşallah bi sorun çıkmaz bebeğindeLütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?