İnşallah güzel haberler alırsınız benimde sat 8 Ocak yakınızMerhaba kızlar umuyorum ki haftaya ben de aranıza katılacağım. Sat 11 ocak. Gebelik testlerim pozitif çıkıyor cumartesi günü kan vereceğim pazartesi 2. beta bakılacak. Bu ikinci hamileliğim geçen sene kalbi durduğu için kaybetmiştim. Umuyorum ki güzel haberlerle gelirim buraya dua edin
Benimde bir kızım var o yüzden erkek çok istiyorumBen kız olmasını istiyorum tabi öncelikle sağlıklı olsun
Bütün gazları ben çekeyim yeterki bebekim gazlı olmasın. O bebisteki gaz çok fena. Aayyyyy düşünsenize nerdeyse 8 ay sonraBende çok oluyor ya gazı çıkarmadığımda inanılmaz sancım oluyor
benimde 11 ocak pozitif testler pazar günü ancak gidebiliyorum kan testine :)) bakalım ne çıkacakMerhaba kızlar umuyorum ki haftaya ben de aranıza katılacağım. Sat 11 ocak. Gebelik testlerim pozitif çıkıyor cumartesi günü kan vereceğim pazartesi 2. beta bakılacak. Bu ikinci hamileliğim geçen sene kalbi durduğu için kaybetmiştim. Umuyorum ki güzel haberlerle gelirim buraya dua edin
Gel gel güzel haberlerle gel inşallahMerhaba kızlar umuyorum ki haftaya ben de aranıza katılacağım. Sat 11 ocak. Gebelik testlerim pozitif çıkıyor cumartesi günü kan vereceğim pazartesi 2. beta bakılacak. Bu ikinci hamileliğim geçen sene kalbi durduğu için kaybetmiştim. Umuyorum ki güzel haberlerle gelirim buraya dua edin
A kizz paris sen niye benim mesajlarima cevap vermiyorsun geçen günde yazdım cevap yok.benimde 11 ocak pozitif testler pazar günü ancak gidebiliyorum kan testine :)) bakalım ne çıkacak
Benim kızım kolik bebekti neler çektim ya. Asla diyordum, aslaaa ikinci çocuğu istemem diyordumBütün gazları ben çekeyim yeterki bebekim gazlı olmasın. O bebisteki gaz çok fena. Aayyyyy düşünsenize nerdeyse 8 ay sonra
Kizlar bebeğim gece hiç uyumadı gazdan kivrandi ne yapabilirim diye birbirimzden yardım alicaz.
Ahhh aynı günbenimde 11 ocak pozitif testler pazar günü ancak gidebiliyorum kan testine :)) bakalım ne çıkacak
İnşallah sizinki erkek olurBenimde bir kızım var o yüzden erkek çok istiyorumerkekmi kızmı anlamak için bişiler okuyorum ama sanmıyorum herkeste farklı bir yan etkisi vardır. Kız bebekde bulantı çok olur derler ilk hamileliğimde çok bulantım yoktu benim mesela
Aminnn çok teşekkür ederim yakın tarihlerimiz çok heyecanlıyım tekrardan aynı şeyleri yaşamak çok güzel bi duyguİnşallah güzel haberler alırsınız benimde sat 8 Ocak yakınız
Malesef benimkide aynı. Inanirmisin her gün her gün aynı saatte ağlama krizleri oluyordu. Gece 11 den 3 e kadar morariyordu aglamaktan gerçekten abartmıyorum. 3 olunca sanki bayiliyordu uyuyordu sanki az önceki ağlayan kendisi değilmiş gibi. Oturuyordum bende birlikte ağlıyordum. Aglayarak dua ediyordum allahim bu gece ağlamasın diye. 3. Aydan sonra kesildi sonrada diğer sorunlar başladı da neyse.Benim kızım kolik bebekti neler çektim ya. Asla diyordum, aslaaa ikinci çocuğu istemem diyordumama o günler geçiyor insan unutuyor ve tekrar istiyo
Aynı şeyleri yaşamışız ben de gözlerim kocaman oldu ultrasonda bakarken bu kaygı çok normalSelam kızlar bugün 5+1 de kesemizi gördük çok şükür. Vajinal bakıldı. Doktor şekli boyutu gayet iyi dedi. Ama bebek görünmedi doktor daha erken olduğunu söyledi. Kan tahlilleri istedi. Daha önce boş gebeliğim olduğu için kese görme kısmına heyecanlanamadım korkudanaynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum sizin gidişatınıza göre 5+1 de görünmemesi normal midir acaba?
Ne güzel ilgilenmiş doktorun maşallah canımmAynı şeyleri yaşamışız ben de gözlerim kocaman oldu ultrasonda bakarken bu kaygı çok normalBen de dün sabah gittim 5+0’dayken kese ve yerleşme yeri gayet iyi dedi doktorum maşallah. Yolk sac’da görünür gibi oldu sizin doktorunuz bir şey söylemedi mi?
Bana stres hiçbir şeye yapmıyosun hayatı yaşamaya devam et dedi, stres kortizon seviyesini yükseltir bu da bebeğin gelişimini tetikler hiç istemeyiz kötü olabilecek her şeyi hayatından çıkar eğlenmene bak haftaya gel dedi randevu verdi.korkunun bize hiçbir kazancı yok hatta zararı ver, stres yapmayın sizde. Allahın izniyle haftaya güzel haberler alacağız inşallahh
Canım muhtemelen görürsün bir şansını deneKizlar yarin dışarıda bir işim var. Dr dami gitsem acaba 6+1 oluyorum. Bebegi gorurmuyum erken değil demi
BendeBen kız olmasını istiyorum tabi öncelikle sağlıklı olsun
Bende bende bir oğlum var bu inşallah kiz olur. Sağlıklı olsunlar öncelik
Ayyyy kaç çıkmıştı da betaKızlar googleden bir beta hesaplamasi yapayım dedim ikiz gebelik dedi birde benim bu ay birden fazla yumurtam vardı klomen kullandım olabilirmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?