Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah güzel haberler alırsınız benimde sat 8 Ocak yakınız

Ben kız olmasını istiyorum tabi öncelikle sağlıklı olsun
Benimde bir kızım var o yüzden erkek çok istiyorum erkekmi kızmı anlamak için bişiler okuyorum ama sanmıyorum herkeste farklı bir yan etkisi vardır. Kız bebekde bulantı çok olur derler ilk hamileliğimde çok bulantım yoktu benim mesela

Bende çok oluyor ya gazı çıkarmadığımda inanılmaz sancım oluyor
Bütün gazları ben çekeyim yeterki bebekim gazlı olmasın. O bebisteki gaz çok fena. Aayyyyy düşünsenize nerdeyse 8 ay sonra
Kizlar bebeğim gece hiç uyumadı gazdan kivrandi ne yapabilirim diye birbirimzden yardım alicaz.

benimde 11 ocak pozitif testler pazar günü ancak gidebiliyorum kan testine :)) bakalım ne çıkacak

Gel gel güzel haberlerle gel inşallah

benimde 11 ocak pozitif testler pazar günü ancak gidebiliyorum kan testine :)) bakalım ne çıkacak
A kizz paris sen niye benim mesajlarima cevap vermiyorsun geçen günde yazdım cevap yok.

Benim kızım kolik bebekti neler çektim ya. Asla diyordum, aslaaa ikinci çocuğu istemem diyordum ama o günler geçiyor insan unutuyor ve tekrar istiyo

İnşallah sizinki erkek olur insan her iki duyguyuda tatmak ister benimde bu ilk gebelik olacak çok değişiyor bence herkeste farklı etkiler var

Benim kızım kolik bebekti neler çektim ya. Asla diyordum, aslaaa ikinci çocuğu istemem diyordum ama o günler geçiyor insan unutuyor ve tekrar istiyo
Malesef benimkide aynı. Inanirmisin her gün her gün aynı saatte ağlama krizleri oluyordu. Gece 11 den 3 e kadar morariyordu aglamaktan gerçekten abartmıyorum. 3 olunca sanki bayiliyordu uyuyordu sanki az önceki ağlayan kendisi değilmiş gibi. Oturuyordum bende birlikte ağlıyordum. Aglayarak dua ediyordum allahim bu gece ağlamasın diye. 3. Aydan sonra kesildi sonrada diğer sorunlar başladı da neyse.
Benimki daha küçük 4 gün sonra 11 aylık olacak

Aynı şeyleri yaşamışız ben de gözlerim kocaman oldu ultrasonda bakarken bu kaygı çok normal Ben de dün sabah gittim 5+0’dayken kese ve yerleşme yeri gayet iyi dedi doktorum maşallah. Yolk sac’da görünür gibi oldu sizin doktorunuz bir şey söylemedi mi?
Bana stres hiçbir şeye yapmıyosun hayatı yaşamaya devam et dedi, stres kortizon seviyesini yükseltir bu da bebeğin gelişimini tetikler hiç istemeyiz kötü olabilecek her şeyi hayatından çıkar eğlenmene bak haftaya gel dedi randevu verdi. korkunun bize hiçbir kazancı yok hatta zararı ver, stres yapmayın sizde. Allahın izniyle haftaya güzel haberler alacağız inşallahh

Ne güzel ilgilenmiş doktorun maşallah canımm

Kizlar yarin dışarıda bir işim var. Dr dami gitsem acaba 6+1 oluyorum. Bebegi gorurmuyum erken değil demi
Canım muhtemelen görürsün bir şansını dene bu ufaklıkların da her birinin huyu farklı bazısı 4 haftalıkken gösteriyor kendini bazısı da haftalarca bekletiyor

Kızlar googleden bir beta hesaplamasi yapayım dedim ikiz gebelik dedi birde benim bu ay birden fazla yumurtam vardı klomen kullandım olabilirmi sizce

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-06-20-52-42-00_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar googleden bir beta hesaplamasi yapayım dedim ikiz gebelik dedi birde benim bu ay birden fazla yumurtam vardı klomen kullandım olabilirmi sizce
Ayyyy kaç çıkmıştı da beta Aşılamayla mı hamile kaldın canım sen? Benim de bu 7. aşılamaydı sadece gonal-f kullandım 3 yumurta oluşmuştu kendi kendine çatladığı için aşılama yapılmadı doğal denemiştik bende de bi merak var. Gördüm beta artışını ama şöyle biliyorum ben çok ciddi rakamlarla ikiz gebeliği öğrenenler oluyor bir de çok betaya takılmamak gerekiyor demişti doktorum önemli olan 2 katı artması demişti. Yine de ultrason kontrolünde takip ettirmek lazım 2 kese mi var vs diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…