Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bugün 6 oldum tam. Sezaryen bölgemde ağrı hissettim dr a gittim normalde Pts gidecektim. İlk hamlede görmedi ama biraz uğraşınca karından keseler göründü. Tüm bebekti ikisi de tutmuş çok şükür 0,6 cm yazıyo ikisinde de. Sizin kaç çıktı acaba ölçüsü?

İlişki sonrası ağrı normal mi ya 5 sene oldu ilk gebeliğim üzerinden ve o zamanlar daha yaş olarak ufaktım çok hatırlamıyorum. Doktor herhangi bir ilişki yasağı koymadı. İlişki soneası bazen ufak kasılmalarım oluyor normalmi tecrübeli anneler benimle paylaşabilir mi

İkiz hep hayalimdir ya sağ salim geçsin gebeliğiniz

aaa cok guzeel masallah Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım

Sabretmek çok zor ya
Gerçekten öyle tam bi yıldır evliyiz ilk gebeliğim nasip olursa hiç korunmadık bi de pozitif olunca daha da sabırsız oluyo insan Allahım sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin

bana yasak dedı 10gun. İlk gebeligimde hıc sorun yasamadım bende bu yoruyor yastan dolayı sanırım

Gerçekten öyle tam bi yıldır evliyiz ilk gebeliğim nasip olursa hiç korunmadık bi de pozitif olunca daha da sabırsız oluyo insan Allahım sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin inşallah bence normal böyle olmamız elimizde değil

Kesinlikle her ay o pozitif için gün saydım şimdi pozitif oldu e saniyeler zor geçiyo bazen örgüye verdim kendimi bi de gurbette olunca eşim de nöbette
Bende öyleyim gerçekten kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum bende gurbetteyim aileden uzak olmak çok zor

Kimler yarın Dr gidiyor. Pzrtsi gidecektim. Yok dayanamadim yarın gidiyom nasipse
Kizlar sizde de gaz oluyor mu oğlumda da ilk haftalar gaz olmuştu. Gazdan dolayı içimde koca bebek varmış gibi hareketler oluyor. ☺

Kimler yarın Dr gidiyor. Pzrtsi gidecektim. Yok dayanamadim yarın gidiyom nasipse
Kizlar sizde de gaz oluyor mu oğlumda da ilk haftalar gaz olmuştu. Gazdan dolayı içimde koca bebek varmış gibi hareketler oluyor. ☺
Bende çok oluyor ya gazı çıkarmadığımda inanılmaz sancım oluyor

Merhaba kızlar umuyorum ki haftaya ben de aranıza katılacağım. Sat 11 ocak. Gebelik testlerim pozitif çıkıyor cumartesi günü kan vereceğim pazartesi 2. beta bakılacak. Bu ikinci hamileliğim geçen sene kalbi durduğu için kaybetmiştim. Umuyorum ki güzel haberlerle gelirim buraya dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…