Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzum dedigin gibi yazdim da çikmiyo sacma sapan seyler cikiyo

Hangi hastanede verdiysen oranın labaratuvar sistemine giriş yap canjm ben iki gün önce öyle ogrendim
Sanırım bizim burda olan sistem 2023 te kapanmış öyle yazıyor maalesef baktım da artık yarın sabaha kadar beklicem mecbur canım ya geçen kaset test yaptım ilk de silik çıkmıştı epey koyu bu defa ama rahat edemicem sonuçları görmeden salı günü de kadın doğum randevum var

Kızlar daha onceki sağlıklı gebeliklerimde kasık ağrısı olurdu. Bunda hiç yok her şey yolundamıdır acaba. Siz kasık ağrısı çekiyormusunuz
Benimde tam tersi diğer gebeliğimde hiç ağrım olmazdı. Bunda şuan o kadar ağrım varki korktum doktora sordum normal dedi. Hapşırırken bazen bi ağrıyor canım yanıyor.

Bence yarın gidip öğrenin benim daha sonuçlar e nabiza düşmemiş baya geç düşüyor düşün yani 4 Şubat'ta verdiğim beta e nabizda yok az önce yine verdim onu da tekrardan sistemden öğrenirim

5+6 da duydum ben kakp atışımı ama benim beta 10 bini aşmıştı ve geç döllenme olduğundan 5 den büyükde olabilir emin değiliz. Darısı size inşallah

İkili tarama testi hakkında ne düşünüyorsunuz? Kalp atışını duyduktan sonra doktor 12
13 haftalıkken yaptırabilceğimi söyledi. Ben bazen tarama testleri doğru çıkmıyor diye duyduğumdan biraz yaptırıp yaptırmamak arasındayım. Yoksa kesin engelli veya down sendromlu olcağını bilsem sanırım aldırabilirdim o yüzden yapmayı düşünüyorum. Engelli bir bebek için hayat hem kendim için hemde o bebek için zor bir hayat diye düşünüyorum

Son zamanlarda tarama testlerinin güvenilirliği tartışılıyor bildiğim kadarıyla. Fetal DNA öneriyorlar daha güvenilir ve detaylı kontrol için

Son zamanlarda tarama testlerinin güvenilirliği tartışılıyor bildiğim kadarıyla. Fetal DNA öneriyorlar daha güvenilir ve detaylı kontrol için
İlk gebeliğimde hiç yaptırmak istememiştim ve yaptırmamıştım. İkili tarama nasıl ilerliyor nasıl yapılıyor hiç bir fikrim yok bilen varsa yazsbilir. Karından sıvı alınması 3lü tarama mı oluyor

Bence yarın gidip öğrenin benim daha sonuçlar e nabiza düşmemiş baya geç düşüyor düşün yani 4 Şubat'ta verdiğim beta e nabizda yok az önce yine verdim onu da tekrardan sistemden öğrenirim
Yaaa tüh ya zaten yarın kesin gitcem de bugün görseydim iyiydi canımız sağolsun artık napalım sağlıklı olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…