Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yas kaç. Tahmini doğum tarihi ne zmn. İnşallah boş değildir canım içini ferah tut.
Doktorların cihazından cihazına bile farkediyor. Bir arkadasım aynı şeyi yaşadı. Özel hastaneye gidiyordu. 6+0 da yolk sac görülmediği için doktor da biraz olumsuz konuşmuş. Ertesi gün gece stresten şehir hastanesine gittiler. Yolk sac ile birlikte bebeğin kalp atışını duydular.

İnşallah sizinki de böyle bir durumdur.

Üstteki mesajımı size yazdım karıştırıp lionun msjını etiketlemişim

Ben gecen gebeligimde 5+1 de keseyi de gorememistm 5+4 te gorebilmistim. Yani brbrk icin erken daha

Kizlar size bahsetmiştim leke ve akıntı geliyor diye bugün gittim tekrar beta aldılar ayın 2 ünde 487 çıkmıştı bugün 3512 cikmis kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi.. eski kanı atiyormus vücut öyle dedi kalp atışı tahmini kaçta duyulur

2şubattami vermiştin kuzum ilk verdigin kac cikmişti benim ilki 190-ikncisi 508cikmisti inşallah benimkide o civarda cikar maşallah keseye baktimi peki bugun kac hftalik oldun

İnşallah kuzum saglik ocaginda cok gec cikiyor sanirim yarina anca duser e nabizameraktan ôleceğim şuracikta
Ay e nabiza genel olarak çok geç düşüyor ben betami hastanenin laboratuvar sitesine bilgilerimi girip öğrendim hala e nabiza düşmemiş sanırım bizim yaşadığımız ilde sistemsel bir sorun var

Bende yarin gidicem görmeye kizlar her uygulama farkli gosteriyo neden anlamadim ayin 31inde 4+2demisti doktor 5+1oluyor benim hesabima gore uygulamada 5+3cikiyo benmi yanlis hesapliyorum uygulamami
Uygulama genelde 28 günlük regl döngüsüne göre hesaplıyor ondan farklı çıkıyor olabilir hesabınız doktor da ultrason ölçümüne göre söylemiştir

Ay e nabiza genel olarak çok geç düşüyor ben betami hastanenin laboratuvar sitesine bilgilerimi girip öğrendim hala e nabiza düşmemiş sanırım bizim yaşadığımız ilde sistemsel bir sorun var
Heryer oyle kuzum e nabiz genel olarak skntili ozelde verdigim bile orda ogrendik ertesi gun dustu sisteme

Heryer oyle kuzum e nabiz genel olarak skntili ozelde verdigim bile orda ogrendik ertesi gun dustu sisteme
Acildeki doktor 6saat sonra düşer dedi hala düşmemiş bende hastanenin laboratuvar sistesinde öğrendim demekki genel bir sistemsel bir sorun var

2şubattami vermiştin kuzum ilk verdigin kac cikmişti benim ilki 190-ikncisi 508cikmisti inşallah benimkide o civarda cikar maşallah keseye baktimi peki bugun kac hftalik oldun
İlk 43 sonra 66 sonra 487 bunlar ikişer gün arali olan yani ayın 2 sinde 487 çıkmıştı bugun 3512 benim hep alttan görünüyor nedense kesem ilk gebeliğimde de aynı alttan görmüştü için bir sıkıntı yok dedi İnşallah canım hepimizin değeri güzel sağlıklı bir şekilde ilerler ben lekelerden çok korktum ilk gebeliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım bu beni çok tedirgin etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…