- 12 Ocak 2017
- 43
- 29
- 88
- 31
Benim adetim 4 gün geçtiğinde 43Merhaba arkadaşlar öncelikle inşallah hepinizin bu süreci sağlıkla kolaylıkla geçer.
Benim en son reglım 5 ocak. 4 şubatta kan verdim 23 çıkmıştı. Bugün yani 6 şubatta 73 çıkmış beta. Sizce nasıl bu ilk gebelik olcak nasipse. Doktorum fena değil haftaya çarşamba ver kan dedi. O fena değil kısmı az sanırım diye düşünmeme neden oldu da.
Ayy o duyguyu cok iyi anliyorum bizde 2bucuk senedr bekliyorduk bizde dyanamadik ilk dusuk cikti iki gun zor dayandk 500lerde cokinca soyledik bizdeValla çok heyecanlıydı çok güzel bir duyguyduanlatılmaz yaşanır dedikleri
Valla ben beta 330 geldiği an tüm sülale ye söyledik açıkçası 1 gün dayanabildik söylemeden
5 senedir bekliyorduk çünkü
Ay hadi inşallah umarım sağlıkla kolaylıkla geçer hepimiz içinBenim adetim 4 gün geçtiğinde 43
6 gün geçtiğinde 66 ydi
9. Gün 487
Şuan 1300 lerdeçok düşük değerler yükseldi bana da öyle dedi artış takibi yapalım değer fena değil %60 artması gerek demişti
Keseyi de gördük çok şükürBenim adetim 4 gün geçtiğinde 43
6 gün geçtiğinde 66 ydi
9. Gün 487
Şuan 1300 lerdeçok düşük değerler yükseldi bana da öyle dedi artış takibi yapalım değer fena değil %60 artması gerek demişti
Yok yapmamaya çalışıyorum zaten. Hatta daha anlamadım daha sevinemiyorum bile hamile miyim diye soruyorum sürekli.sanirim keseyi ve kalp atışı duyana kadar sevinmeden durucam bir sureKeseyi de gördük çok şükürstres yapma inan ki çok etkisi oluyor stres hormonlari çok etkiliyor
Evet canım acilde vercem öncekini bu saatlerde verdiğim için aynı saatlerde vercem gebelik testi diyorum direk alıyorlar kanı sıkıntı çıkarmıyorlarBencede sen aksam neden veriyorsun kani cnm acildemi verceksin
İnşallah sağlıklı ilerler canım içini ferah tutBenim eşimde nazara çok inaniyor ama ablasina soyledi dayanamadi bende soyledim iyimi ettik bilmyrm inşallah saglikli ilerler
Sen hangi sehirdesin cnmEvet canım acilde vercem öncekini bu saatlerde verdiğim için aynı saatlerde vercem gebelik testi diyorum direk alıyorlar kanı sıkıntı çıkarmıyorlar
İnşallah kuzum biz tutamadik kendimiziİnşallah sağlıklı ilerler canım içini ferah tutBiz daha kimseye söylemedik belki birşey olur sonradan çok üzülürüz diye ben kalp sesini duyduktan sonra söylemek istiyorum ama eşim izin vermiyor baya zaman geçsin diyor
Eşimin görevi nedeniyle Iğdır dayız canımSen hangi sehirdesin cnm
Olsun birşey olmaz inşallah sağlıklı ilerler hepimizinİnşallah kuzum biz tutamadik kendimizi
Anladim kuzum istanbulda nufus fazla olduginda gebelik testini acilde yaptrmk isteyince biraz soyleniyorlar ondan sordumEşimin görevi nedeniyle Iğdır dayız canım
İnşallah kuzumOlsun birşey olmaz inşallah sağlıklı ilerler hepimizin
Büyük şehirlerde sıkıntı çıkarıyorlar ama burda mecbur acilde almaları lazım kadın doğuma sonradan yönlendiriyorlar zaten randevu bulmak imkansız gibi birşey o yüzden özel kliniğe gittim yumurtalama takibi için daha doktoruma söylemedim özel klinikte kan versem oda laboratuvara gönderiyor sonucu geç öğreniyorsun o yüzden en mantıklı acilAnladim kuzum istanbulda nufus fazla olduginda gebelik testini acilde yaptrmk isteyince biraz soyleniyorlar ondan sordum
Ay ben ilk gun verdim mecburen cunku kasigim cok agriyordu randevuda bulamadim acillerde uzakti mecbr ozele gttim sdece betaya 500verdik icime oturdu ama o haberden sonra feda olsun yavruma dedimBüyük şehirlerde sıkıntı çıkarıyorlar ama burda mecbur acilde almaları lazım kadın doğuma sonradan yönlendiriyorlar zaten randevu bulmak imkansız gibi birşey o yüzden özel kliniğe gittim yumurtalama takibi için daha doktoruma söylemedim özel klinikte kan versem oda laboratuvara gönderiyor sonucu geç öğreniyorsun o yüzden en mantıklı acilbirde kan için para veremem
Uzak yere gitseydiniz yine o kadar yol masrafi olurdu iyi yapmışsıniz özele gitmekle betaya ne kadar aldığını bilmiyorum ama insülin için kan aldılar benden 1000 TL aldılar çok şükür sonucumda temiz çıkti zaten her muayanede doktoruma 1500 TL veriyorumAy ben ilk gun verdim mecburen cunku kasigim cok agriyordu randevuda bulamadim acillerde uzakti mecbr ozele gttim sdece betaya 500verdik icime oturdu ama o haberden sonra feda olsun yavruma dedim
Büyük ihtimalle sol yumurta da döllenme olmuşKizlar kasigi tek tarfli agriyan varmi ya iki gundr sol kasigim agriyo sagda tik yok nrml mi ki
Siz gebelik takibini ozeldemi yaptrmayi dusunyrsnz nasip olursa yarin keseyi goreyim hayirlisiyla devlete gidicem ben testleri filan orda yaptiririm diyrm ayda birde özele gtsem ozeldeki doktr sknti yapmz herlde doğumu nasip olursa devlette ypmk istemyrmUzak yere gitseydiniz yine o kadar yol masrafi olurdu iyi yapmışsıniz özele gitmekle betaya ne kadar aldığını bilmiyorum ama insülin için kan aldılar benden 1000 TL aldılar çok şükür sonucumda temiz çıkti zaten her muayanede doktoruma 1500 TL veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?