Sakin ol canim sende annenle paylaş bnce icinde neden tutuyosunkiHayır iğne konusu daha bizde bile açılmadı ki hem yaptirsak bile daha 28 haftada yapılır. Bu iğne konusu kv den çıktı.
Ben eşimin gidip annesine söyleme dememe rağmen söylemiş. Gerçekten çok kırıldım sinirlendim. Bunu soylemesindeki amaç ne ki ya heyecandan yada sözde hayırlı evlat ya birşey gizlememek içindir.offff gelsede yolsam.
Ben sabah verdim saglik ocaginda 3.betami bugun cikarmi blmyrm sonucBugün 18.30 da ikinci betami vercem inşallah güzel bir artış vardırçok heyecanlıyim
Agri bendede var esime diyorum yukari ciktimi acabaBende de daha hamile olduğumu öğrenmeden önce kasık seyirmesi olduşimdi öyle seyirme yok ama ağrı var
Akşam e nabiza düşer bence inşallah güzel artmıştırBen sabah verdim saglik ocaginda 3.betami bugun cikarmi blmyrm sonuc
Ayy biz cok sabirszmişiz biz en yakinlarimza soyledik iyimi ettik bilmiyorum hayirlisiBenim annem çok istiyordu en azından ona söylemek istiyorum mutlu olsun biraz herhalde cinsiyet belli olunca soyleyecegiz ona bile yanaşmıyor eşime kalsa doğuma bir ay kala herkese söyler
İnşallah en son 4gun once vermiştim bakalm kac cikacakAkşam e nabiza düşer bence inşallah güzel artmıştır
Bence normal ya birde ikimizde ters rahimliyiz bence onunda etkisi varAgri bendede var esime diyorum yukari ciktimi acaba
En son kaçtı canımİnşallah en son 4gun once vermiştim bakalm kac cikacak
Allah korusun düşük olursa kimsenin haberi olsun istemedim. Annem dahi olsa bana üzülüp geçmiş olsun dahi demesin diye düşündüm. Çünkü daha önce çok kaybım oldu insanlar beni görüp acimalarini istemiyorum. Bu his çok kötü inan.Sakin ol canim sende annenle paylaş bnce icinde neden tutuyosunki
O neee Allahım çok şükür maşallah maşallah. Darısı bize kızlar inşallahMerhaba kızlar bugün gittim karından gözükmedi
Vajinadan baktık anca öyle göründü
6+2 yimLioo
Benim vajinal olma sebebi büyük bir kistim var bebeği kapatıyordu o yüzden
kalp atışını da duyduk şükürkan tahlilleri istedi rutin o kadar şuan
Çoook güzel bir görüntü maşallahMerhaba kızlar bugün gittim karından gözükmedi
6+2 yimLioo
Bencede sen aksam neden veriyorsun kani cnm acildemi verceksinBence normal ya birde ikimizde ters rahimliyiz bence onunda etkisi var
Anladim kuzum umarim bu gebeligin saglikli ilerlerAllah korusun düşük olursa kimsenin haberi olsun istemedim. Annem dahi olsa bana üzülüp geçmiş olsun dahi demesin diye düşündüm. Çünkü daha önce çok kaybım oldu insanlar beni görüp acimalarini istemiyorum. Bu his çok kötü inan.
Oyy kurban olurum vereneMerhaba kızlar bugün gittim karından gözükmedi
6+2 yimLioo
Benim eşimde nazara çok inaniyor ama ablasina soyledi dayanamadi bende soyledim iyimi ettik bilmyrm inşallah saglikli ilerlerEvet nazara çok inanıyorkorkuyor
Valla çok heyecanlıydı çok güzel bir duyguyduOyy kurban olurum vereneminicik can var orda inanilmaz bişey maşallah kuzum ne hissettin kalp atişini dinleyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?