- 5 Şubat 2025
- 8
- 7
- 1
- 26
Teşekkür ederim size de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünNe kadar erken ogrenmisiniz, hayırlı olsun. Doktora gitmemek sorun olur mu acaba ben de BATa 2 gün kala öğrendim, henüz doktora gitmedim. Ne zaman gidilmeli bilmiyorum bebeğin doğru yerde olduğunu dis gebelik kimyasal gebelik kontrolünü yapmak için erken mıdır acaba, şu anda SATa göre 4+4üm
Şuan kimseye de söyleyemiyoruz henüz tam ne olduğunu bilmedenAyy gerçekten böyle tam bir hamile moduna girsek
Kasık ağrısı var ama adet ağrısı gibi Lio, inşallah ilerde herşey yolundadırKızlar daha onceki sağlıklı gebeliklerimde kasık ağrısı olurdu. Bunda hiç yok her şey yolundamıdır acaba. Siz kasık ağrısı çekiyormusunuz
Teşekkür ederim canımAyy maşallah amin canım
+1 ben de böyle düşünüyorum. Erken gidince stres oluruz gibi geliyor. Bir de vajinal bakıyorlar erken gidince ve görünmeyinceTeşekkür ederim size de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünben de bugün 5+4 ün henüz doktora gitmedim 5+5 e randevu bulabildim.Devlet hastanesinde randevu bulmak maalesef biraz zor o yüzden ben erken gidip erken takip yaptırıp her hafta hastaneye gitmek zorunda kalmak istemedim. Tecrübeli anneler 5-6 haftada kesenin anca görüleceğini 7.haftada ise kalp atışı duyulabileceğini söylediler. O yüzden bence kanamanız olmadığı sürece erkenden gitmek çok bir yarar sağlamaz bir kere gidip keseyi ve içinde bebeği görmek daha az zahmetli olur sanki Allah bize sabır o küçük insancıklara da güç versin inşallah
Bende var kasık ağrısı keşke olmasa korkuyorumKızlar daha onceki sağlıklı gebeliklerimde kasık ağrısı olurdu. Bunda hiç yok her şey yolundamıdır acaba. Siz kasık ağrısı çekiyormusunuz
Bazı günler hiç olmuyor bazı günler ise gece uykumdan uyandırıyor sorduğum herkes bu zamanlarda normal dedi ama yarın doktora soracağım buraya da mutlaka cevabını yazarım. Benim de hiç bulantım olmuyor acaba beta hcg değerim yeteri kadar yükselmedi mi diye kuşkulandımKızlar daha onceki sağlıklı gebeliklerimde kasık ağrısı olurdu. Bunda hiç yok her şey yolundamıdır acaba. Siz kasık ağrısı çekiyormusunuz
Canım hep aynı yere kan ver. Hassasiyetler her hastanede farklı oluyor. Tek hastaneden ilerlersen daha net sonuc almış olursun everKızlar size bir sorum var yardımcı olun lütfen beta değerim istenilen kadar yükselmemiş farklı hastanelerde ölçüldü ondan olabilir mi ki
Küçük de olsa keşke göründü ama karın ultrasyonunda
Bazı günler hiç olmuyor bazı günler ise gece uykumdan uyandırıyor sorduğum herkes bu zamanlarda normal dedi ama yarın doktora soracağım buraya da mutlaka cevabını yazarım. Benim de hiç bulantım olmuyor acaba beta hcg değerim yeteri kadar yükselmedi mi diye kuşkulandım
İlk haftalarda normal yerleşmeye çalışıyormuşBende var kasık ağrısı keşke olmasa korkuyorum
Benim hiç olmuyor. Az once fark ettim. Daha öncekilerde oluyorduBazı günler hiç olmuyor bazı günler ise gece uykumdan uyandırıyor sorduğum herkes bu zamanlarda normal dedi ama yarın doktora soracağım buraya da mutlaka cevabını yazarım. Benim de hiç bulantım olmuyor acaba beta hcg değerim yeteri kadar yükselmedi mi diye kuşkulandım
Bende de yok. Ama benim genelde olmazBende de bulantı yok
Aynı biz de öyle, kimse bilmiyor başkaŞuan kimseye de söyleyemiyoruz henüz tam ne olduğunu bilmeden
Bende de bulantı yok
Bu minikler ‘biz annemizi üzmeyelim’ diyen gruptan galibaİlk haftalarda normal yerleşmeye çalışıyormuş
Benim hiç olmuyor. Az once fark ettim. Daha öncekilerde oluyordu
Evett benim 2 gebeligimde genelde bulanti olmaz. Ben o yuzden bulantiyi kafaya takmıyorum.Bu minikler ‘biz annemizi üzmeyelim’ diyen gruptan galibasağlıkla doğsunlar da
Aynı benBazı günler hiç olmuyor bazı günler ise gece uykumdan uyandırıyor sorduğum herkes bu zamanlarda normal dedi ama yarın doktora soracağım buraya da mutlaka cevabını yazarım. Benim de hiç bulantım olmuyor acaba beta hcg değerim yeteri kadar yükselmedi mi diye kuşkulandım
Bende var kasık ağrısı keşke olmasa korkuyorum
Amin devrem, inşallah içerde iyi şeyler oluyordur:))Bu minikler ‘biz annemizi üzmeyelim’ diyen gruptan galibasağlıkla doğsunlar da
Hiç üzülmeyin sizin onu ne kadar çok sevdiğinizi hissediyordurAynı ben
Beni de uykumdan uyandırdı, regl ağrıları da uyandırırdı bir farkı yok. Sadece bu daha kısa süreli oluyor
Bugün de ara ara bıçak saplanıyor sanki
Ben doktora da gitmedim henüz
İşim gereği çok stres altındayım bugün acaba ondan mı etkileniyor diye bile düşündüm üzüldüm
Evett benim 2 gebeligimde genelde bulanti olmaz. Ben o yuzden bulantiyi kafaya takmıyorum.
Hiç üzülmeyin sizin onu ne kadar çok sevdiğinizi hissediyorduryarın kontrolde doktoruma sorup buraya mutlaka güncelleme yaparım hepimizin içi rahatlamış olur
Kesinlikle ben de bizi hissettiklerine inanıyorumNe tatlısınız çok teşekkürler
İşten eve dönerken onunla konuşup sakinleşmeye çalıştım
Henüz mercimek tanesi kadar ama hissettiklerine inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?