Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayni gunmu bakti canim ikisinede
Evet karından baktı dediki jese var bebeği göremedim ama daha vakti var oluşmadıysada normal dedi. İstersen vajinalde bakalım, yada iki hafta sonra gel dedi. Bende vajinal bakmak bir tehlike teşhis etmicejse bebeğim için bakalım dedim. Baktık ve gördük

Dün gitti haftaya göre kese normal 7 mm dedi. Kan verdim 4 gün onceki beta 625 di dünkinde 2800 cikti. Troid cikti bide ne alakaysa
Beni küçükmü söyledi bilmiyorum bi türlü anlamadım. Adet düzensizliği ve geç döllenme yüzünden kafam karışık. Benim betam en son 10300 dü geçen hafta. Bu gün kesemde 19mmdi bebeği gördük. Ama 5+6 sın dedi bana

Ayy cok gzel maşallah canimdarisi bana

Merhaba
hamile kalmadan önce burayı okuyor ve katılmayı o kadar istiyordum ki bana da nasip oldu çoğu şeyi buradan okuyarak öğrendim umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

SAT : 28-12-2024
İlk gebelik
Beklenen doğum tarihi : 04-10-2025
Beta HCG : 21 -01-2025 te 36.8 çıktı (daha sonra hiç test vermedim kendimi strese sokmamak için)
İlk Test : 19-01-2025 te idrarda laboquik kaset testte silik çizgi çıktı predictor erken gebelik testinde daha koyuydu öyle öğrendim aslında.
6 Şubat tarihinde ilk randevumuz var umarım güzel geçer

Bence senin kese baya iyi hergun 1 buçuk mm civarı buyuyormus zaten beta da iyi çıkmış bende hiç kafan karışmasın bence hersey yolunda

İnşallah iyiyizdir hepimiz sağ salim atlatalım
Merhaba sizide Listeye ekleyeyim mi Daha önce yazdınız galiba ben kaçırdım. Yaş kaçıncı çocuk. Son adet tarihi tahmini doğum tarihini ve kese ne zamn gordunuz bunları yazarsan ekleyim

Merhaba sizide Listeye ekleyeyim mi Daha önce yazdınız galiba ben kaçırdım. Yaş kaçıncı çocuk. Son adet tarihi tahmini doğum tarihini ve kese ne zamn gordunuz bunları yazarsan ekleyim
Aralık 25 ama geç döllenme benimki bebeğm 5+6 haftalık. 25 yaşındayım ikinci çocuğum Ekleyin tabiki

Ne kadar erken ogrenmisiniz, hayırlı olsun. Doktora gitmemek sorun olur mu acaba ben de BATa 2 gün kala öğrendim, henüz doktora gitmedim. Ne zaman gidilmeli bilmiyorum bebeğin doğru yerde olduğunu dis gebelik kimyasal gebelik kontrolünü yapmak için erken mıdır acaba, şu anda SATa göre 4+4üm

Kizlar folik asit ne kullanıyorsunuz doktorum neofol verdi sizler hangisini kullanıyorsunuz

Aralık 25 ama geç döllenme benimki bebeğm 5+6 haftalık. 25 yaşındayım ikinci çocuğum Ekleyin tabiki
Keseyi gördünüz mü ne zamn gördünüz acaba. Bende bu gun 5+6 son adet tarihinden hesaplayinca. Pzrtsi gidicem dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…