Troide hamilelikten dolayimi baktilar bana bisey demedi doktr onlari ne zmn istiyorlar canim ilac filan yazdimi pekiDün gitti haftaya göre kese normal 7 mm dedi. Kan verdim 4 gün onceki beta 625 di dünkinde 2800 cikti. Troid cikti bide ne alakaysa
Evet karından baktı dediki jese var bebeği göremedim ama daha vakti var oluşmadıysada normal dedi. İstersen vajinalde bakalım, yada iki hafta sonra gel dedi. Bende vajinal bakmak bir tehlike teşhis etmicejse bebeğim için bakalım dedim. Baktık ve gördükAyni gunmu bakti canim ikisinede
Beni küçükmü söyledi bilmiyorum bi türlü anlamadım. Adet düzensizliği ve geç döllenme yüzünden kafam karışık. Benim betam en son 10300 dü geçen hafta. Bu gün kesemde 19mmdi bebeği gördük. Ama 5+6 sın dedi banaDün gitti haftaya göre kese normal 7 mm dedi. Kan verdim 4 gün onceki beta 625 di dünkinde 2800 cikti. Troid cikti bide ne alakaysa
Ayy cok gzel maşallah canimEvet karından baktı dediki jese var bebeği göremedim ama daha vakti var oluşmadıysada normal dedi. İstersen vajinalde bakalım, yada iki hafta sonra gel dedi. Bende vajinal bakmak bir tehlike teşhis etmicejse bebeğim için bakalım dedim. Baktık ve gördük
Yani dahiliye doktoru ile gorusmemi söyledi doktor neden bakildi bilmiyorum ben ayriyeten istemedimTroide hamilelikten dolayimi baktilar bana bisey demedi doktr onlari ne zmn istiyorlar canim ilac filan yazdimi peki
Bence senin kese baya iyi hergun 1 buçuk mm civarı buyuyormus zaten beta da iyi çıkmış bende hiç kafan karışmasın bence hersey yolundaBeni küçükmü söyledi bilmiyorum bi türlü anlamadım. Adet düzensizliği ve geç döllenme yüzünden kafam karışık. Benim betam en son 10300 dü geçen hafta. Bu gün kesemde 19mmdi bebeği gördük. Ama 5+6 sın dedi bana
İnşallah iyiyizdir hepimiz sağ salim atlatalımBence senin kese baya iyi hergun 1 buçuk mm civarı buyuyormus zaten beta da iyi çıkmış bende hiç kafan karışmasın bence hersey yolunda
Evet kimyasal dedi Dr.Üzüldüm kimyasal mi geçirdin canım
Evet hayırlısı böyleymiş. Tez zamanda nasip olsunEvet kimyasal dedi Dr.
Hayırlısı böyleymiş
Merhaba sizide Listeye ekleyeyim mi Daha önce yazdınız galiba ben kaçırdım. Yaş kaçıncı çocuk. Son adet tarihi tahmini doğum tarihini ve kese ne zamn gordunuz bunları yazarsan ekleyimİnşallah iyiyizdir hepimiz sağ salim atlatalım
Aralık 25 ama geç döllenme benimki bebeğm 5+6 haftalık. 25 yaşındayım ikinci çocuğumMerhaba sizide Listeye ekleyeyim mi Daha önce yazdınız galiba ben kaçırdım. Yaş kaçıncı çocuk. Son adet tarihi tahmini doğum tarihini ve kese ne zamn gordunuz bunları yazarsan ekleyim
Merhaba
hamile kalmadan önce burayı okuyor ve katılmayı o kadar istiyordum ki bana da nasip olduçoğu şeyi buradan okuyarak öğrendim umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
SAT : 28-12-2024
İlk gebelik
Beklenen doğum tarihi : 04-10-2025
Beta HCG : 21 -01-2025 te 36.8 çıktı (daha sonra hiç test vermedim kendimi strese sokmamak için)
İlk Test : 19-01-2025 te idrarda laboquik kaset testte silik çizgi çıktı predictor erken gebelik testinde daha koyuydu öyle öğrendim aslında.
6 Şubat tarihinde ilk randevumuz var umarım güzel geçer
Keseyi gördünüz mü ne zamn gördünüz acaba. Bende bu gun 5+6 son adet tarihinden hesaplayinca. Pzrtsi gidicem drAralık 25 ama geç döllenme benimki bebeğm 5+6 haftalık. 25 yaşındayım ikinci çocuğumEkleyin tabiki
Ayy maşallah amin canımKızlar acilde kan verdim beta değerim 171 çıktıinşallah sağlıklı bir şekilde ilerler
Folidoce aldım dün. Yeni başladım buna. Hamile kalmadan önce maxijuno alıyordum, içinde folik asit var ama hamile olunca sade bir içeriğe geçmek istedimKizlar folik asit ne kullanıyorsunuz doktorum neofol verdi sizler hangisini kullanıyorsunuz
Keseyi gördünüz mü ne zamn gördünüz acaba. Bende bu gun 5+6 son adet tarihinden hesaplayinca. Pzrtsi gidicem drAralık 25 ama geç döllenme benimki bebeğm 5+6 haftalık. 25 yaşındayım ikinci çocuğumEkleyin tabiki
kalp atışını da duyabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?