Canım folbiol mg olarak çok yüksek 5 mg onu her gün içme zaten devlet sadece onu karşıladığı için onu veriyorlarmış bana da başta onu vermişlerdi ve her gün içiyordum söylemediler çünkü sonra aile hekimim dediki her gün içmememlisin dozu çok yüksek onun dedi bana başka bir marka önerdi onu her gün içebilirsin dedi Folidoce diye bir marka onu kullanıyorum iki haftadır her gün kadın doğuma da sordum onu içebilirsin dedi ama pahalı devlet karşılamıyor devlet sadece folbiol ü karşılıyormuşFolbiol kullanıyorum canım. Mg sine hiç bakmadım.
Sonrasinda özeldemi devam edeceksin bir seferlikmi gidiceksin canimEvet evetdoktorum 3 ay üstüne bakmıyor. 3 ay olana kadar gidiyorum işte bakalım bebek ne hallerde 13. Haftam dolsun direk özele gidicem cinsiyet tahminine
Çok sevindim ben 8.haftada gideceğim zamanda geçmiyorKızlaaaar çok şükür bebişimizi gördük kalp atışını da duyduk binlerce kez şükürler olsun6+3 te duydum canım listeye ekleyebilirsin Lioo
Yaaaa geçmez o zamanÇok sevindim ben 8.haftada gideceğim zamanda geçmiyor
Doğumu özelde düşünüyorum aslında fikrim değişti devlettem korkuyorumSonrasinda özeldemi devam edeceksin bir seferlikmi gidiceksin canim
Devletin karşıladigi folik asit bunun mg fazlaFolbiol kullanıyorum canım. Mg sine hiç bakmadım
Ankaradyimaaa nerde hangi şehirdesin canım
hangi hastane o fiyatı söyledi bide sadece dogum muAnkaradyim
Kızlaaaar çok şükür bebişimizi gördük kalp atışını da duyduk binlerce kez şükürler olsun6+3 te duydum canım listeye ekleyebilirsin Lioo
Teşekkür ederim canım benimmmÇok sevindim tebrikler anniş
Evet bebeğin beslenme kesesi yolk sacKesenin içinde kese oluşması yolk kesesi mi oluyor ilk hamileleğim bilmiyorum o yüzden soruyorum
Kanama alanı da var. Hakkımızda hayırlısı tabikicanım annem bana hamileyken öyle bir kanaması olmuş ki doktor ilk çocuk olmasa alırdım demiş bekleyelim düşerse kendi düşsün demiş eğer bebek sağlıklıysa kanamayla düşmüyor o zaman da hayırlısını dilemek gerekiyor inşallah sağlıklıdır ve sana sıkı sıkı tutunur sağlıksızsa vücut atmaya çalısıyor yoksa 9 ay kanaması olanlar var dolu
Ay çok sevindim doktor bunu söyleyince ne oluyor acaba demiştimEvet bebeğin beslenme kesesi yolk sac
Görmeniz güzel bir şey 1 hafta 10 gün sonra da bebeğinizi görürsünüz inşallahAy çok sevindim doktor bunu söyleyince ne oluyor acaba demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?