Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabaa umarım düzenli yapmışımdır
Sat : 29 Aralık 2024
Kaçıncı Çocuk : 1.
Kese : 5+1
Tahmini doğum tarihi : 06.10.2025
Lioo

Kızlar sizde yerleşme kanaması oldu mu? Ben hala hiçbirşey hissetmiyorum. Hiçbir belirtim yok. Korkutuyor beni.yarın kontrolüm var. Şans dileyin
Bende sırf bunun yuzunden konu bile açtım bana kızdilar haklı olarak bence çok strest yapıyoruz her hamilelik aynı olacak diye birsey yokki bekleyelim görelim

Kızlar sizde yerleşme kanaması oldu mu? Ben hala hiçbirşey hissetmiyorum. Hiçbir belirtim yok. Korkutuyor beni.yarın kontrolüm var. Şans dileyin
Bende olmadı diğer gebeliklerimde de olmadı. Bende de bir belirti yok mide bulanti vs. Ama gebeliktenmidir bilmem bu gun anı ayağa kalkmada başım dönüyor.

Bende sırf bunun yuzunden konu bile açtım bana kızdilar haklı olarak bence çok strest yapıyoruz her hamilelik aynı olacak diye birsey yokki bekleyelim görelim
Valla ben de kendime o kadar kızıyorum ki anlatamam daha önce bir boş gebelik bir de kimyasal gebelik yaşadım. O yüzden biraz heyecanlı davranıyorum. Bu sefer tüp bebek denedik ilk defa. Zaten süreç hep birşeyler beklemekle geçiyor. Hepinizin güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum burada:)

Merhaba pıhtılaşmayı konuştunuz mu doktorunuzla
Sağlık ocağındaki doktor isteğim için iğne bașlatti test vericem hastaneye gidince o testi sadece hastanede yapıyorlarmış erkenden gitmek istemediğim için bekliyorum daha hiç doktora gitmedim hastaneye yani 11 şubata 9 a randevum var bakalım

Selam, beni listeden çıkarabilirsin.
Regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…