Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vajinal belki ama karindan gornmez. 13 ocak catlama tarihim. Ovulasyon testine gore bakalm hayrlisi ben agrdan aliyorm. Crp de 30 umarm daha da yukselmez
C vitamini takviyesi alın. Bi de belki zorlanırsınız ama çiğ sarımsaklı soğanlı salata yemeye çalışın. köfte soğan da olabilir mesela bastıran. Doğal Antibiyotik enfeksiyon artmasın daha da. Enfeksiyon ne sebeple var bu arada? Geçmiş olsun.

Ay evet hemen gitmek istiyorum ama daha yeni 4.haftamdayim görünmez diyede gitmiyorum daha betam yukselmemis bende 14 şubata randevu aldım keseyi görmek icin o zamana kadar belli olur
Ben yarin beta vericem saglik ocaginda bu 3.olcak umarim 1000ustu cikar betayla ilgili doktor bsy dedimi tekrar beta ver demedi bana ama ben merak ettigim icin vericem kan yarinen son betami pazar gunu vermistim 4.gun ne cikcak merk ediyorum

Ben yarin beta vericem saglik ocaginda bu 3.olcak umarim 1000ustu cikar betayla ilgili doktor bsy dedimi tekrar beta ver demedi bana ama ben merak ettigim icin vericem kan yarinen son betami pazar gunu vermistim 4.gun ne cikcak merk ediyorum
Bende yarın ikinci betami vercem acildeki doktor birşey demedi bana kendi doktorumla daha konuşmadım canım inşallah yükselmiştir sizinki

Yine ben ve belirsizliklerim hanımlar benim evimde 1 yıl öncesine ait erken hamilelik testi vardı en ucuzu idi. Test yaptığım zaman ilk tek çizgide görülmemişti geç çıkmıştı. İnternete baktım kullanma tarihi geçmiş eski testler yanlış çıkabiliyormuş.
Sırt ağrım felaket kopmuş gibi adetim zaten epey geçti. Sabah eşim sırtımı biraz ovaladı felç kalıyorum sabahları yataktan kalkınca. İlk defa böyle oluyorum. Sizce testim çok eski olduğu için yanlış olabilir mi çok ucu bir test sizin canınızı sıkmak istemiyorum hakkınızı helal edin. Eşim çocuk konusunda memnun değil aslında yarı yarıya duygularım dedi. 3 tane çocuk zor dedi. Ama istemiyor da değil. Bende öyleyim. Sonuçta biz bebek beklemiyorduk ama bu ay yumurta takibim çok karışık idi adetime yakın ve adet olduktan sonra da 2 defa yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bir kaza olduğundan eminim. Hayırlısı olsun. Bilgilerinize ihtiyacım var. Ve eğer hamilelik var ise doğuma kadar söylememeyi düşünüyoruz. Yırt dışında yaşıyorum ailelemiz türkiyede

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…