Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Ben dün restoranda şey bunun 1.5 porsiyonu yok mu sizde dedim az önce de 3 tabak yemek yedim yalnız değilsin
Yaa kızlar çok iyisiniz ben kürtajdan sonra 4 kilo aldım duygusal açlıktan fazla yedim sanırım. Şimdi geriliyorum daha çok kilo alacağım diye. Daha çok başındayım ama iştahım çok açıldı. Sabahları sağlıklı başlayıp akşamları çok yiyorum. Ve gece geç yattığım için gece bir anda karnım acıkıyor. Hiç yokken bir anda oluyor yedikten sonra da pişman oluyorum çok kilo alacağım diye

Kızlar 2 günden beri kan sulandırıcı iğne yapıyorum . İğnenin değdiği her yer mosmor oldu ve etrafına yayıldı. Herkeste böyle mi oluyor acaba
Evet yapılan yer morarıyor çok normal morarması yağlı bölgeye yap göbekte, kol ve bacağa bence bebiş büyüdükten sonra başla

Ben dün restoranda şey bunun 1.5 porsiyonu yok mu sizde dedim az önce de 3 tabak yemek yedim yalnız değilsin
Ay valla okudum da yorumları herkesin iştah yerinde maşallah
Valla ben bi de türkiye’ye gelmişken özlediğim her şeyi yiyorum. Kilo aldığımı hissediyorum tartılmadım açıkcası kaçım bilmiyorum şu anda. Bikaç gün önce iyice ödem gibi bişe de olmuştum. Şaka gibi 2 hafta önce giydiğim kot pantalonuma giremiyorum karnım şişmiş. Çok erken değil mi diye içimden geçirdim. Gaz da yapıyo süreç bi yandan da yiyoruz, e tabi minikler de gelişiyo. Ama bu şekilde bu hızla kilo almaya devam edersem sıkıntı.
Dün muayenede doktoruma da söyledim bi diyetisyenle görüşüp öyle ilerle istersen dedi bana.

Kızlar oruç konusundaki benim doktorum iftar sahur dengesini kurarım diyorsan sana bırakıyorum dedi ilk gebeligimde de bı 10-15 gün kadar tutmuştum,iftarda protein ağırlıklı ve 3 litre su içerim diyorsan sahurda da güzel beslenirim dersen bı depolarina bakarız dedi.. bende aşırı iştahsızlık var ve bulantı çok yok risk oluşturursa tabiki sonra tutarım ama doktorum izin verirse çok istiyorum tutmayı

Of gerçekten ya bende daha hiç bir şey yokken pantolonlar sıkmaya başladı sizin zamanlara gelince ne yapacağım ben Neyse bende kalp atışını duyunca inşallah diyetisyenle ilerlemeyi düşünüyorum ondan bir salma da olabilir

Biz kalp atışını duyduktan sonra bir daha ne zaman kontrole gidiliyor bilen var mı? İlk 3 ay riskli deniyor ben her hafta gitmek isterim gibi geliyor

Yolk sac tan sonra bende öyle olmultum ama 2 gündür çok çok fenayım. Özellikle akşamlarım zehir. Kalp atmaya başladı diye umuyorum
Kızlar 2 günden beri kan sulandırıcı iğne yapıyorum . İğnenin değdiği her yer mosmor oldu ve etrafına yayıldı. Herkeste böyle mi oluyor acaba
Göbek üst alt çok morarıyo. Sağda solda daha az acıyan bi nokta var. Oralara üst üste yapsam da bir şey olmuyo. Hele üste hiç bulaşmayın. Gayet de normal morluk. Benim tüp bebek bir ara günde iki idi. Hemşirem öncesinde sonrasında buz koymamı söyledi faydalı oluyo o da. Sonradan bölgeyi bulunca bıraktım buzu. Her vücudun öyle az hissettiği bir nokta var deneye deneye bulursunuz

1,5 yaşında kızım var iki senedir gebelik ve emzirme sürecinden dolayı oruç tutmuyordum bu sene oruç tutacağım için çok mutluydum ki emzşrmeyi bile bunun için kesmiştim günde bir kere veriyorum artık ama tekrar gebelik olunca yine kaldı. Ben de doktoruma tutabilir miyim dediğimde ilk hamileliğimde bebeğın doğmuş olsa ona tüm gün 15 16 saat yemek su vermez misin demişti? Şimdi de bir farklı yok bebeğin günahına girme dedi ve tutöadım. İnançlı biri olarak söylüyorum ve bir sağlıkçı olarak kesinlikle oruç tutulmaması gerektiğine inanıyorum. Dinimiz çok güzel kaza orucu diye bize hak vermiş sonuçta. Yine de karar sizlerin

ovalama mı yapıyorsunuz acaba pamukla falan ovalamayın sert bastırmayın morartır internette videoları var izleyin

Kızlar merhaba. Dun Dr aradım. Ne zaman ultrasona gireyim bir daha diye. 12 13 haftada gir dedi. Yani zaten ben o haftalarda sağlık ocağına kayıt için gidicem.

Hosgeldin canim hayirli haberlerle dönersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…