- 1 Kasım 2013
- 2.745
- 2.163
- 333
6+4 te gittim ben de, iki kese var ve 5. Hafta ile uyumlular. Yolk sac ı gördüğünü söyledi ama doktorum. Kalp atışını henüz göremeyiz denek istemiştir umarım size de. Sağlıkla ilerlesin gebeliğimiz inşallahMerhaba iyi günler 6+2 haftalık hamileyim doktora gittim kese olduğunu bebeğin ve kalp atışının olmadığını söyledi haftaya çarşamba çağırdı bu normalmi bebek oluşmaması ve geçen hafta kese dışı kanamam oldu 1 gün sürdü durdu bugün kontrole gittiğimde kanın temızlendiğini söyledi ama bebek oluşmamış ve kalp atışını duyamadık
Ikiz gebelik yani değil mi? Öncesinde de iki kese görünebilir mi yani ikinci kese sonradan oluşabiliyor mu6+4 te gittim ben de, iki kese var ve 5. Hafta ile uyumlular. Yolk sac ı gördüğünü söyledi ama doktorum. Kalp atışını henüz göremeyiz denek istemiştir umarım size de. Sağlıkla ilerlesin gebeliğimiz inşallah
İnşallah Rabbim gönlümüzce ve hayırlı olanı nasip etsin hepimizeAmenna hiç şüphesiz. Allahu teala rızka kefilim diyor. Önce sağlık versin Burda kim ne istiyorsa rabbim gönüllerine niyetlerine göre versin.
Yarın güzel haberler almak dileğiyleAmin inşallah yarın bizim için mutlu bir gün olsun
İlk muayenede ikisi de görüldü çok şükür minicik bir şekildeIkiz gebelik yani değil mi? Öncesinde de iki kese görünebilir mi yani ikinci kese sonradan oluşabiliyor mu
Evetİlk denemede mi oldu
Aslında Türkiye ile benzer zaten aynı soydan geliyorDuydumcok guzel olur türkmen kadınları
Son haftasına denk gebelirbiz de bir ihtimal eylülde doğurabiliriz mesela
Çok sevindim darısı başımıza
Hayır 2 kesem yok 1 kesem var yolk saç ile ilgili Birsey demedi bebek oluşmamış dedi kalp atışıda olmaz dedi haftaya çarşamba bakalım dediler6+4 te gittim ben de, iki kese var ve 5. Hafta ile uyumlular. Yolk sac ı gördüğünü söyledi ama doktorum. Kalp atışını henüz göremeyiz denek istemiştir umarım size de. Sağlıkla ilerlesin gebeliğimiz inşallah
Evet ama sizin sizin geleneksel kiyafetleriniz cok hoşuma gidiyo çok guzel taşıyorsunuz maşallah kaşınız gözunuz cok duru bir guzeliğiniz varAslında Türkiye ile benzer zaten aynı soydan geliyor
İnşallah Allahım size de nasip etsin en kısa zamanda sağlıklaÇok sevindim darısı başımızabizlere de dua edin ne hamişlerin duası kabul olur
Kaçıncı haftadasinizKızlar alt karın ağrısı yaşıyorum bugün normal mi arada kramp gibi oluyo ayaktayken oluyo bütün gün yattım diyebilirim
Anladım sizinkini, kendime demiştim iki kesem var diyeHayır 2 kesem yok 1 kesem var yolk saç ile ilgili Birsey demedi bebek oluşmamış dedi kalp atışıda olmaz dedi haftaya çarşamba bakalım dediler
Bende de oluyor canım. Yarın doktora soracağımKızlar alt karın ağrısı yaşıyorum bugün normal mi arada kramp gibi oluyo ayaktayken oluyo bütün gün yattım diyebilirim
Haftamı bilmiyorum ne yazık ki 7 şubatta doktora gittim beta 980di 14 şubatta kontrole çağırdı 20 ocakta regl oldum ama üstüne görme yaşadım sanırım biraz karışık bi durumKaçıncı haftadasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?