Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    6
Arkadaşlar benim ilk kontrolüm 22 nisan tam 1 hafta var bugün itibariylede başladım tam 6 haftalığım.Fakat çok merak ediyorum kese oluştu mu bebek oluştu mu diye sizce bir hafta beklemeli miyim yoksa bugün gitmeli miyim🙂
Bende sizinle aynı güne randevu aldım daha doğrusu doktorum o gün çağırdı 5+1 deyim şu an eğer haftaya giderseniz belki kalp atışı da duyabilirsiniz diye düşünüyorum ben muhtemelen sadece keseyi görüp gelirim ☺️

Sen bizim grupta misin aynı zamanda hamile olduğunu bilmiyordum. Ben de 15 aylık bebeğimle hamileyim şu an. Öyle korkuyorum ki 2 yaş krizine bir yenidoğanla girmek ekstra zor olacak. Allah bir kolaylik verir umarım ya. Senin yine yaş farkı iyiymiş. Tuvalet falan hepsi hallolmus olacak kardeşi doğduğunda ☺️
Ben de 17 aylık bebeğimle hamileyim ve aynı şeylerin düşüncesindeyim. Sütten ne zaman kesilecek ne zaman yataklarımız ayrılacak 🥲

Bende sizinle aynı güne randevu aldım daha doğrusu doktorum o gün çağırdı 5+1 deyim şu an eğer haftaya giderseniz belki kalp atışı da duyabilirsiniz diye düşünüyorum ben muhtemelen sadece keseyi görüp gelirim ☺️
Oda tam kese oluşsun bebek görünsün diye öyle verdim demiştim ama işte hormonlar herhalde eskiye göre çok daha tedirginlik var üstümde😀

Tamamen hissiyat diyelim. Kendimi erkek annesi olarak hayal edemiyorum 🤣🤣 ya şaka bi yana ben cinsiyet konusunda biraz hassasım yeri gelmişken açıklama yapayım. Tahmini cinsiyet derken temenni şeklinde değil kesinlikle. Hiçbir cinsiyet diğerine üstün tutulamaz. Ama bebeklerimizin gerçek cinsiyetini öğrenince eğlenceli oluyor tahminim tuttu mu tutmadı mi diye eğleniriz bence 😃
İşin eglenceli kısmı diyorsun demek aslinda buda çok güzel bşçey 🥰🙊

Kese kaçıncı haftada göründü canım o şekilde listeye ekliyorum. Yazarsan hemen ekleyeyim o şekilde. Sağlıkla gelsin bebeğin 🙏🏼🥰
Tahminen 5. hafta uygulamalarda da 5 gösteriyor doktor önümüzdeki hafta söyleyecekmiş 7 mart son adetin ilk baslangıcı o sekilde hesaplanıyorsa 5 hafta 4 gün

Arkadaşlar birde aranızda gebelikten önce veya şuan sigara kullanan var mı?Ben gerçekten çok zorlanıyorum bu konuda .aynı durumu yaşayan var mı acaba
bende kullanıyorum doktor yasakladı gebeligi ögrenince hafif ince almıstım günde 2 bazen 3 icerdim bazen yarısını icmezdim ama bırakmamız gerekiyor 🥹 Hersey bebisimiz
icin biraz zorlanabiliriz

bende kullanıyorum doktor yasakladı gebeligi ögrenince hafif ince almıstım günde 2 bazen 3 icerdim bazen yarısını icmezdim ama bırakmamız gerekiyor 🥹 Hersey bebisimiz
icin biraz zorlanabiliriz
Ne yalan söyliyim ben bırakamadım,şöyle bir bulantı falan yapsada tiksinsem diyorum artık.böyle olanları duymuştum çünkü.şuan slim olanlardan 5-6 tane tüketiyorum ama dua edin bir an önce tiksineyim arkadaşlar🫠

Ben 5+1e randevu almıştım ama siz kalp atışını duyarız diye mi 6+1e aldınız eğer öyleyse ben de erteleyeyim
Yok hayır benim geç döllenme oldu yumurta takibi yaptırdım döngümün 18. Günü ovitrelle oldum o yüzden sanırım betam biraz düşük öğrendim doktor beta takibi istedi ben seni artışa göre ultrasona çağıracağım dedi dün 437 çıktı beta ona göre çağırdı ben almadım aslında randevuyu neyle karşılaşacağımı hiç bilmiyorum keseyi kesin görürüz ama kalp atışını duyar mıyız bilemiyorum hiç birde ilk gebeliğim tecrübesizim biraz tamamen araştırmalar ve burdaki arkadaşlarımızdan gördüğüm kadarıyla yorumluyorum 🙈

Yok hayır benim geç döllenme oldu yumurta takibi yaptırdım döngümün 18. Günü ovitrelle oldum o yüzden sanırım betam biraz düşük öğrendim doktor beta takibi istedi ben seni artışa göre ultrasona çağıracağım dedi dün 437 çıktı beta ona göre çağırdı ben almadım aslında randevuyu neyle karşılaşacağımı hiç bilmiyorum keseyi kesin görürüz ama kalp atışını duyar mıyız bilemiyorum hiç birde ilk gebeliğim tecrübesizim biraz tamamen araştırmalar ve burdaki arkadaşlarımızdan gördüğüm kadarıyla yorumluyorum 🙈
Geç döllenmeyse o zaman keseye bakmak için çağırmıştır doktorunuz

Ne yalan söyliyim ben bırakamadım,şöyle bir bulantı falan yapsada tiksinsem diyorum artık.böyle olanları duymuştum çünkü.şuan slim olanlardan 5-6 tane tüketiyorum ama dua edin bir an önce tiksineyim arkadaşlar🫠
Bende aynı durumdayım :( kalp atışını duyarsak belki kıyamayız sonrasında

Merhaba! Arkadaşlar ben kasım annesıyım dıye bılıyordum ama Aralık annesı olucam nasıp olursa Bugün kontrole gıttım 6 + 2 haftalık hamıleyım keseyı gördük yolk sac var ama bebek yok 2 3 gün sonra gel dedı ama erkenmı olur acaba bırde yolk sac varsa bebek varmıdır kesın

Back
X