- 25 Şubat 2025
- 51
- 20
- 3
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
Haftan kaçtı canım 6. 7. Hafta gibi duyuluyor kalp bana bı kere nasip oldu dinlemek onu da kaybettim seninki sağlıklı olsun inşaallahÖyleyse iyi içim rahatkalp atışını duyamazmıyım şuan daha hiç duymadım herşeyin yolunda olduğunu bilmek istiyorum
Hashimoto değerimiPeki sizin değerleriniz kaçtı
Ben onu 2. Trimester dan itibaren kullanmaya başladım, hatta gebelik sonrası da kullandım bayağı. Öncesinde daha basic bir şey kullanıcam sanırım. Teşekkürler cevap içinBana gebelik düşündüğümü söylediğimde regenesis vermişti, içinde hem foklik asit hemde diğer destek vitaminleri vardı
Geç döllenmiş belliki canım benim sıkıntı yapma hicKızlar Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin benim sadece bat 2 nisandı 5 nisanda betam 106 çıktı bana çok düşük geldi doktor kese içinde iki hafta sonra gel dedi bakınca çok düşük buluyorum ben de sebebi nedir sizce
Bazılarının böyle düşük değerlerle başlıyor. Sanırım döllenme zamanı ile alakalı. Çünkü katlanarak gittiği için 5-6 gün bile önemli fark atar. Artış olması gerektiği gibi, endişe etmeyin benceKızlar Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin benim sadece bat 2 nisandı 5 nisanda betam 106 çıktı bana çok düşük geldi doktor kese içinde iki hafta sonra gel dedi bakınca çok düşük buluyorum ben de sebebi nedir sizce
Ya ben de neden düşük dedim haftaya cuma gideceğim bakalım göreceğim siz kese de kan tahlili yaptınız mıGeç döllenmiş belliki canım benim sıkıntı yapma hic
Teşekkür ederim insan ister istemez bu süreçlerde düşünüyor birçok şeyiBazılarının böyle düşük değerlerle başlıyor. Sanırım döllenme zamanı ile alakalı. Çünkü katlanarak gittiği için 5-6 gün bile önemli fark atar. Artış olması gerektiği gibi, endişe etmeyin bence
Benim ki de silik çizgi çıkmıştı böyle tabi yanıltıcı olabiliyor ben kan testi vermiştim gebelik vardı başı dedi doktor siz de bir verin bence yarınKızlar
sat10 mart
Bat 5 Nisan az önce yaptığım test sizce gebelik var mı
Sizin şimdi nasıl ilerlemeBenim ki de silik çizgi çıkmıştı böyle tabi yanıltıcı olabiliyor ben kan testi vermiştim gebelik vardı başı dedi doktor siz de bir verin bence yarın
Çok üzüldüm canım..Haftan kaçtı canım 6. 7. Hafta gibi duyuluyor kalp bana bı kere nasip oldu dinlemek onu da kaybettim seninki sağlıklı olsun inşaallah
GebesinKızlar
sat10 mart
Bat 5 Nisan az önce yaptığım test sizce gebelik var mı
Hamileyim canım kan testi verdim iki kere hcgde çıktıSizin şimdi nasıl ilerleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?