Ben kefirde kararsizdim ama gercekten kefir cok yararliymisay başka neler var önerilen? ayran içiyorm genelde ama akşam üzeri şöyle tatlı bir şeyi arıyor insan. kefir kuru meyvenin yanında sırıtıyorsüt olabilir aslında ısıtır içerim
Ya ben limonata almıştım limonata içiyordum ama dün o kadar çok kustum ki artık bi süre limonata içemem sanırım. Çoğunlukla su ve ayran geriye bir şey kalmıyor zatenay ben de aynısını kullanıyorum ve merak ediyorum aslında cilt bakım ürünlerinin hangileri kullanılabilir diye
aslında bi de şeyi sormaya geldin, kafein kısıtlamasından dolayı çay kahve yeşil çay içemiyoruz, doktorlar bitki çayı da önermiyor. e biz ne içecez kardeşim sudan başka? neler içiyorsunuz gün içinde?
Hayırlı olsunKızlar merhaba bende aranıza katılayım5+6dayım sanırım net olarak bilmiyorum. Çok heyecanlıydım dr dediklerinin hepsini unuttum
Gerçekten mi çok teşekkür ederim korkmuştumKorkma kuzum bağışıklığın var demek
Canım bir kaç gün daha takip et kanaman vs olmazsa büyük ihtimalle bir sorun yoktur. Eğer için rahat etmezse doktora gidersin ama zaten kalp atışı henüz görülmediği için bir şey diyemez şu an. O yüzden belki bir, bir buçuk hafta daha bekleyip gidebilirsin doktora.Yok görmedik daha 4+4 te keseyi gördük şuan 5+1 deyim. Doktorum 25 ine randevu verdi bana kalsa her gün gidip kontrol edicem
Ay ben her şeyi iciyorum. Bu yasakalrin da aşırı abartıldığını düşünüyorum. İlk gebeliğimde hiçbir şey ickiyordum her şeye dikka tediyordum.diken üstünde bebeği kaybettim. Oğlumda saldım sağlıkla geldi dünyaya. Geleceği varsa geliyor yoksa zaten gidiyor. Plasenta zaten iyiyi kötüyü ayırıp iletiyor çocuğa. Tabiki günde 10 bardak çay 10 fincan kahve icmeyelim ama günde bir kaç bardak çaydan, iki kahve fincandan zarar gelmez.ay ben de aynısını kullanıyorum ve merak ediyorum aslında cilt bakım ürünlerinin hangileri kullanılabilir diye
aslında bi de şeyi sormaya geldin, kafein kısıtlamasından dolayı çay kahve yeşil çay içemiyoruz, doktorlar bitki çayı da önermiyor. e biz ne içecez kardeşim sudan başka? neler içiyorsunuz gün içinde?
Ben de aynı öyleyim canım yaKızlar doyma hissi gitti bende benim gibi olan varmı?sürekli açım sürekli midem gurulduyor tuzlu şeyler yeme isteğim var yalnız değilsin diyin lütfen
Ay canım gözün aydın. Çok çok sevindim inşallah el böyle sağlıkla keyifle geçsin hamileliğinEldorin canım beni güncelle 5+0 kese gördüm. Doktor alttan bakmak istemedi keseyi gördük şimdilik haftaya cuma tekrar çağırdı kalp atışı ve bebek görmek için maşallah çok güzel yere yerleşmiş bu sefer rahmim tam ortasında
Yerken iyim yedikten sonra midem bi değişik oluyo benimde yaCanım bir kaç gün daha takip et kanaman vs olmazsa büyük ihtimalle bir sorun yoktur. Eğer için rahat etmezse doktora gidersin ama zaten kalp atışı henüz görülmediği için bir şey diyemez şu an. O yüzden belki bir, bir buçuk hafta daha bekleyip gidebilirsin doktora.
Ay ben her şeyi iciyorum. Bu yasakalrin da aşırı abartıldığını düşünüyorum. İlk gebeliğimde hiçbir şey ickiyordum her şeye dikka tediyordum.diken üstünde bebeği kaybettim. Oğlumda saldım sağlıkla geldi dünyaya. Geleceği varsa geliyor yoksa zaten gidiyor. Plasenta zaten iyiyi kötüyü ayırıp iletiyor çocuğa. Tabiki günde 10 bardak çay 10 fincan kahve icmeyelim ama günde bir kaç bardak çaydan, iki kahve fincandan zarar gelmez.
Ben de aynı öyleyim canım yasürekli açım ama iştahım yok. Valla yiyorum da ama doymak için zevk de almıyorum..
Ay canım gözün aydın. Çok çok sevindim inşallah el böyle sağlıkla keyifle geçsin hamileliğin
Çok teşekkür ederim, sat 31 ekim, sana da hayırlı olsun inşallah, kese vs gördün mü drlar benim aklımı çok karıştırdıHayırlı olsunAynıyız seninle sat ne senin.
Teşekkür ederimÇok teşekkür ederim, sat 31 ekim, sana da hayırlı olsun inşallah, kese vs gördün mü drlar benim aklımı çok karıştırdı
Farklı hastanelere gitmek zorunda kaldık biri dedi 5 hafta diğeri dedi beta kese değeri uyumsuz, korktum öyle söyleyince. İlk öğrendiğimde 1792ydi beta değeri tekrar bakıldı 6579 olmuş 3 gün sonra. Boş falan mı acaba dedimTeşekkür ederimyok ben daha gitmedim doktora sanırım pazartesi giderim. Doktorun ne dedi kafan karıştı canım