Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ya ben limonata almıştım limonata içiyordum ama dün o kadar çok kustum ki artık bi süre limonata içemem sanırım. Çoğunlukla su ve ayran geriye bir şey kalmıyor zaten

Eldorin canım beni güncelle 5+0 kese gördüm. Doktor alttan bakmak istemedi keseyi gördük şimdilik haftaya cuma tekrar çağırdı kalp atışı ve bebek görmek için maşallah çok güzel yere yerleşmiş bu sefer rahmim tam ortasında

Eklentiler

• IMG_1288.jpeg
    103,8 KB · Görüntüleme: 33
Yok görmedik daha 4+4 te keseyi gördük şuan 5+1 deyim. Doktorum 25 ine randevu verdi bana kalsa her gün gidip kontrol edicem
Canım bir kaç gün daha takip et kanaman vs olmazsa büyük ihtimalle bir sorun yoktur. Eğer için rahat etmezse doktora gidersin ama zaten kalp atışı henüz görülmediği için bir şey diyemez şu an. O yüzden belki bir, bir buçuk hafta daha bekleyip gidebilirsin doktora.
Ay ben her şeyi iciyorum. Bu yasakalrin da aşırı abartıldığını düşünüyorum. İlk gebeliğimde hiçbir şey ickiyordum her şeye dikka tediyordum.diken üstünde bebeği kaybettim. Oğlumda saldım sağlıkla geldi dünyaya. Geleceği varsa geliyor yoksa zaten gidiyor. Plasenta zaten iyiyi kötüyü ayırıp iletiyor çocuğa. Tabiki günde 10 bardak çay 10 fincan kahve icmeyelim ama günde bir kaç bardak çaydan, iki kahve fincandan zarar gelmez.
Kızlar doyma hissi gitti bende benim gibi olan varmı? sürekli açım sürekli midem gurulduyor tuzlu şeyler yeme isteğim var yalnız değilsin diyin lütfen
Ben de aynı öyleyim canım ya sürekli açım ama iştahım yok. Valla yiyorum da ama doymak için zevk de almıyorum..
Ay canım gözün aydın. Çok çok sevindim inşallah el böyle sağlıkla keyifle geçsin hamileliğin

Yerken iyim yedikten sonra midem bi değişik oluyo benimde ya

Kızlar ben daha dr gitmedim randevu aldım 6+4 e denk geliyor çok mu geç olur gitsem mi? Direkt kalp atışını duysun diye o tarihe aldım ama kese doğru yerde mi falan diye endişe etmeye başladım. Geç mı olur acaba?

Eldorin ben de sanırım bu gruptayım
Yaş 33, 2. Çocuk, sat 15 kasım, tdt 22 ağustos. Daha cok yeni kaset test ile öğrendim yarın kan vereceğim. İnşallah bebeğim benimledir aşılama yolu ile oldu, ilk denememizdi

Teşekkür ederim yok ben daha gitmedim doktora sanırım pazartesi giderim. Doktorun ne dedi kafan karıştı canım
Farklı hastanelere gitmek zorunda kaldık biri dedi 5 hafta diğeri dedi beta kese değeri uyumsuz, korktum öyle söyleyince. İlk öğrendiğimde 1792ydi beta değeri tekrar bakıldı 6579 olmuş 3 gün sonra. Boş falan mı acaba dedim kalp atışını duyana kadar böyle olacak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…