- 13 Aralık 2024
- 279
- 309
- 18
Deri de kuruyor bence hormonlarla ilişkili, bioderma atoderm kullanıyorum nemlendirici bir de tüm vücudun kaşıntısına iyi geldi bana daBenimde göbeğim çok kaşınıyor normal nivea nemlendirici sürdüm ama kaşıntı gitmiyor. 22 hafta 6 kilo aldım benimde canım sıkıldı fazla aldım diye yolu daha yeni yarıladım çok geldi bu kadar kilo alımı
Ben 18 haftayı 4 kiloyla kapamıştım. Sonraki 2 haftada 4 kilo birden aldım ilginç bi şekilde. 2 haftadır kilo alımım durdu inşallah böyle devam etmez yoksa 20 kiloyla girerim doğuma en iyi ihtimal.Kızlar kilo alımınız nasıl gidiyor? Haftalık tartım yapıyor musunuz? Ben son haftalarda hiç kilo almaz oldum aslında durumdan çok mutluyum bizzat ama bebisde insallah bir sorun yoktur.
Doğal zeytinyağının çok iyi geldiğini duymuştum ama ben o yağlı hissi sevmediğim için hiç denemedim. Şimdilik lierac ve shea yeterli geliyorBenimde göbeğim çok kaşınıyor normal nivea nemlendirici sürdüm ama kaşıntı gitmiyor. 22 hafta 6 kilo aldım benimde canım sıkıldı fazla aldım diye yolu daha yeni yarıladım çok geldi bu kadar kilo alımı
Ay inşallahİnşallah sorunsuz geçer, benim dr bu hafta açlık ve tokluk bakıp karar vercem dedi, lekelenme falan unutttuk bile onu
Aldım kuzum çok teşekkür ediyorumAl tabiki canım. Benim açlık 86çkktı içeceği içince 142 ama içecekten 1saat sonrası verdiğim son tahlilim çıkmadı 3saat geçti. Neyse o sırada bebeğimi gördüm uyuyordum dünden beri pek kıpırtı yoktu korkmuştum
Kisalma yoksa evet gerek yok bilmiyorum ben 8 mm ile serklaj oldum 10 gün sonra 20 mm olmustu insallah düşmez tekrar ama kisalma yoksa sorun yok zatenAlttan bakı ile oldu evet serklajın da riskli olduğu ve tam etkili olmadığı haftalar dedi. Kısalma olmadığı için istirahat progesteron başladı. Çok geçmiş olsun size de
İnşallah hiç sorun olmaz bir daha, yatıyor musunuz sürekliKisalma yoksa evet gerek yok bilmiyorum ben 8 mm ile serklaj oldum 10 gün sonra 20 mm olmustu insallah düşmez tekrar ama kisalma yoksa sorun yok zaten
Ayyyy yulafcım nasıldı nasıldıŞİmdi içtim canım. Gayet iyi korktuğum kadar kötü değildi tadı. Hatta çok iyi geldi
Canım bununla geçmiş olsun, bundan sonraki süreç kolayca sağlıkla geçecek inşallahŞimdi doktordan çıktım kızlar. Hunileşmeye benzer görünüm kalmamış dedi çok şükür Allah’a. Bu hafta istirahat et dedi cumartesi tekrar bakacak işe devam edip etmeme için. ve ilk defa yüzünü gösterdi kızım çok duygulandımAllah hepsini sağlıkla bizlere bağışlasın
Dr ilaca devam diyince eşim dedi çocuk 18 yaşına gelene kadar Progesteronu bıraktırmıcam hocam ben ona dedi
Ağızdan çıkan her söze dikkat etmek lazım gerçekten, biraz evde yatsam diyordum, sağlıkla inşallah
Ay bende aynısıyım. 20. haftaya kadar 2 kiloyla geldim şimdi 3 kilo aldım inanamadım. Ve yemek yemem öncekine göre çok daha az, biraz fazla yesem mide bulantısı kusma oluyor. Haftada 3 4 gün yürüyüş yapıyorum en az 10bin adım olacak şekilde. Porsiyonu bitiremiyorum bile asla anlam veremedim ödem çok tuttuk sanırımBen 18 haftayı 4 kiloyla kapamıştım. Sonraki 2 haftada 4 kilo birden aldım ilginç bi şekilde. 2 haftadır kilo alımım durdu inşallah böyle devam etmez yoksa 20 kiloyla girerim doğuma en iyi ihtimal.bide düzenli spor yürüyüş ağırlık antrenmanı yapmaya devam ediyorum. Neden böyle oldu bi anda anlamadım
Açıkçası iş yapmıyorum ama evin içinde yürüyorum kısa kısa yada basit kahvaltı hazırlıyorum gibi sürekli yatamıyorum doktorun öyle bir istedi de olmadı çünkü emboli gibi bir gerçek var sürekli yatarsam o daha riskliİnşallah hiç sorun olmaz bir daha, yatıyor musunuz sürekli
Benimde yarın detaylı ultrasonum inşallah tüm hepimizin güzel geçer detaylı muayenesiArkadaşların yarın bizimde detaylı ultrasonumuz var kendi doktorumuzda hep 5-6 gün küçük çıkıyordu haftasından bakalım şimdi nasıl olacak bize de dua edin güzel haberler alalım
Ay ben de dört gözle bekliyorum yasalaşsın 1 yıl ücretli 1.5 yıl ücretsiz izin. Okadar güzel olurkii. İnşallah mayıstaki torba yasa ile çıkarırlarray gerçekten bende 32. Haftanın gelmesini bekliyorum. Normalde 36 ya kadar çalışmak istiyordum ama artık istemiyorum işten sıkıldımayrıca 1.5 yıla uzayacak ücretli izin diyorlar allahım bi doğurmadan onaylansın
Geçmiş olsun. Kısalma yoksa problem olmuyor galiba. Sadece biraz daha yakın takip ediyor doktorlar. Yine de çok ayakta kalma. Cok şekerli yeme.Kızlar merhaba,
Dün lekelenmem oldu uzun zaman sonra ve doktoruma gittim. Rahim ağzı uzunluğumun iyi olduğunu fakat hunileşme başlangıcına benzer görünüm olduğunu söyledi. 1 hafta rapor vardı, pazartesi tekrar bakacak, şimdilik çoğunlukla yatıyorum dünden beri veya oturuyorum. Canım çok sıkıldı ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Kızım için dualarınıza talibim
Büyük kızımda buna cok benzer full siyah bir model kullanmıştık. Siyah olduğu için babalar da hiç gocunmadan taşıyor, iyi oluyorBebek bakım çantası olarak şuna ne diyosunuz?
Bide başka öneriniz var mı siz ne aldınız alacaksınızKraft Diamond Anne Bebek Bakım Çantası Siyah - Fiyatı, Yorumları
Kraft Diamond Anne Bebek Bakım Çantası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Geçmiş olsun. Ben de 18 hafta itibariyle serklajliyim. Detaylıdan da önce 1.2 cm’de yakaladik. Senin kaç cm? Yatıyor musun hep?Bende de detaylıca direk cikti serklaj oldum alttan baktı değil.mi eğer alttan bakmadiysa mutlaka oradan kontrol gerekiyir
Benimki de öyle demişti zaten tamamen haraketsiz kalma kısa kısa yürüyebilirsin, çömelip kalkma ağır kaldırma merdiven çıkma falan demişti. İnşallah güzel haberler alırsın sen deAçıkçası iş yapmıyorum ama evin içinde yürüyorum kısa kısa yada basit kahvaltı hazırlıyorum gibi sürekli yatamıyorum doktorun öyle bir istedi de olmadı çünkü emboli gibi bir gerçek var sürekli yatarsam o daha riskli6 mayısta tekrar kontrolüm var insallah artmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?