- 28 Şubat 2020
- 159
- 195
- 53
Çok teşekkür ederim, ben yurtdışındayım ve burda istesende sezeryan yapmıyorlar zorunlu olmadığı sürece. Kendimde normal doğum istiyorum ama ablam zorunlu sezeryanla doğum yaptığı için acaba bendedemi öyle olur diye merak ettim. Ozaman sonlara doğru belli olur dediğiniz gibi. İnşaallah kolaylıkla sağlıkla alırız hepimiz kucağımızaİlk etapta zaten normal doğum olarak ilerleniyor eğer normal doğum olamıyorsanız son çare sezeryan yapılıyor.. sezeryani annenin kendisi tercih etmiyorsa (ki bence etmemeli sezeryan çok yıpratıcı ilk dogumda vs toparlanirsiniz iyi kötü ama her sezeryan bir ameliyat bunu unutmayın gitgide zorlaşıyor ) doğum sürecine girildiği saatler içerisinde belli oluyor sezeryan.. sezeryana da karşı değilim yanlış anlaşılmasın ama bu tıbbi bir mudahele olarak algilanmali dusuncesindeyim.. çatı muayenesi vs hepsi yalan örnek olacak olursa benim çatıda herşey normal ve elverişli idi doğumum su gelmesiyle başladı sancım olmasına rağmen açılma olmadığı için 15 saatin ardından sezeryana alinmistim bebek içerde susuz kaldığı içinaslında hiç kafaya takmayın içerde kalacak değil kendinizi hiç o konulara giripde yormayın fikrimce bazı şeyler düşündükçe korku olusturur bir şekilde çıkacak ne şekilde çıkarsa çıksın Allah unutma hastalığı vermiş emin olun unutuyorsunuz yoksa hangi birimiz 2. Çocuğu dünyaya getirebilirdi ki
Bana da erkek gibi geldi izlediğim cinsiyet videolarına göre erkek gözüküyorKızlar selaaam , uzun zamandır yoktum. Bugün 12+5 oldum ve ikili tarama testi yaptırdım. Doktor cinsiyetini öğrenmek istermisin dedi isterim dedim erkek dedi. Sonra da kesin değil ama dedi. Hiç bişey anlamadımusg de bacak arası fotosunu atsam bakarmısınız videodan ekran görüntüsü aldım
Bende bir ara çok fazla oluyordu kahveyi kesince rahatladımKızlar sizde de nefes darlığı oluyor mu ya? Sanki hava yetmiyor gibi sürekli bi üst üste nefes alıyorum
Kızlar cinsiyetlerimiz belli oldu biri kız biri erkekayyyy maşallah Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah
Bana da erkek gibi geldi izlediğim cinsiyet videolarına göre erkek gözüküyor
bende çıkan sivilceler kismede çıkmıyordur çok fazla sivilceleniyor cildim Çay ağacı içerikli ürünler iyi geliyor en son Trendyolda bi ürünün yorumları çok iyidi denedim vitayes sos serum köklü sivilcelerime iyi geldi bu üründe de çay ağacı var kokusu keskin ama etkisi bambaşkaKızlar benim çenemi komple sivilce bastı ya bildiğin köklü komedon tarzı sivilce. normalde cildim yağlıdır ama böyle sivilce çıkmamıştı.Aynada baya mutsuzum
Evet aynıYa ben çıkıntıyı gördüm ama klitoris falan da olabilirmiş bilemedim bide doktor erkek dedi sadece yüzde 50 ihtimal verdi zaten normaldede yrı yrıya ihtimal değilmi
Evet aynı
Onun için söyletmeyeceğim erkenden kıza benziyor erkeğe benziyor dediği zaman kesin olmuyor ki bekle dur sonra
Erkekse zaten yine belli olur ve yanılmazBilseydim söyle demezdim vallabakalım benim bebo ne çıkacakhaftaya kendi doktoruma gideceğim o söyler herhalde
Erkekse zaten yine belli olur ve yanılmaz
Kızlar cinsiyetlerimiz belli oldu biri kız biri erkek
Kızlar selaaam , uzun zamandır yoktum. Bugün 12+5 oldum ve ikili tarama testi yaptırdım. Doktor cinsiyetini öğrenmek istermisin dedi isterim dedim erkek dedi. Sonra da kesin değil ama dedi. Hiç bişey anlamadımusg de bacak arası fotosunu atsam bakarmısınız videodan ekran görüntüsü aldım
Heyecanla bekliyoruzBaya heyecanlı bi süreçmiş bu haftaya kesin haber veririm
Canim sürece güven aklına sezaryen olur muyum acaba sorusuna takılma. Her şey olabilir ama kendini vajinale hazırlamak için okuyabileceği kitaplar, takip edebilcegin hesaplar var. Ben vajinal doğum yaptım ilk dogumumdu ve çok kolay geçti. Yoga yapmak, nefes egzersizleri yapmak, doğal doğum süreci hakkında bilgi sahibi olmak ve güzel desteklenmek işini çok kolaylaştırırÇok teşekkür ederim, ben yurtdışındayım ve burda istesende sezeryan yapmıyorlar zorunlu olmadığı sürece. Kendimde normal doğum istiyorum ama ablam zorunlu sezeryanla doğum yaptığı için acaba bendedemi öyle olur diye merak ettim. Ozaman sonlara doğru belli olur dediğiniz gibi. İnşaallah kolaylıkla sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza
Canim hoşheldin sesin soluğun çıkıyordu merak etmiştim seniKızlar selaaam , uzun zamandır yoktum. Bugün 12+5 oldum ve ikili tarama testi yaptırdım. Doktor cinsiyetini öğrenmek istermisin dedi isterim dedim erkek dedi. Sonra da kesin değil ama dedi. Hiç bişey anlamadımusg de bacak arası fotosunu atsam bakarmısınız videodan ekran görüntüsü aldım
Ay ne güzel canım her iki meyveden de birer taneKızlar cinsiyetlerimiz belli oldu biri kız biri erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?