Belirti olmaması sizi endişelendirmesin bazı hamilelikler böyle rahat geçiyor. Benimde ne bulantım, ne göğüs hassasiyetim hiç bişi olmadı. Sadece arada sol kasığıma ağrı giriyordu ve yorgundum. 10.cu hafta itibariyle o da geçti. Şuan hiç hamile gibi hissetmiyorum ama herşey yolunda ilerliyorMerhabalar ben de bir gelişme yok aslında merakla yazıyorum çünkü bekliyorum cumartesi günü randevum var sekiz haftalık olduk bir belirti de yok sadece dün sağ kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı girmişti ama o da hemen geçti uzanınca şimdi sadece bekliyorum yani bulantım yok her şey normal bilmiyorum anlamıyorum
Sizce neye benziyorDevlet 13haftalıkken erkeğe benziyor dedi 15 hafta özele gittim kız dedi değişmez dedi ağrım vardı 16+3 tekrar devlete gittim yine erkeğe benziyor dedi bacak arası fotosu verdi ama bom boş çıkıntı falan yok erkeğe benzeten doktor aynı doktor
Canim sürece güven aklına sezaryen olur muyum acaba sorusuna takılma. Her şey olabilir ama kendini vajinale hazırlamak için okuyabileceği kitaplar, takip edebilcegin hesaplar var. Ben vajinal doğum yaptım ilk dogumumdu ve çok kolay geçti. Yoga yapmak, nefes egzersizleri yapmak, doğal doğum süreci hakkında bilgi sahibi olmak ve güzel desteklenmek işini çok kolaylaştırırnaçizane tavsiyelerim. Doğumdan çıktıktan sonra böyle olacaksa ben 5 tane dogururum demiştim mesela sürece bebeğine ve vücuduna güvenmek işin başı.
Canim hoşheldin sesin soluğun çıkıyordu merak etmiştim senivalla bacak arasından erkek gibi görünüyor ama bu haftalarda kesin bir şey demek için erken tabiki gorumven miydi eltin miydi çatlar mı bilmem
Ay canım burdan belli olmaz ki bacak arası fotoğrafı olması lazım. Daha küçük haftalarda hislerle tahmin yapıyoruz ama senin doktor da ultrasondan cok hislerine güvenerek söylemiş herhalde cinsiyetDevlet 13haftalıkken erkeğe benziyor dedi 15 hafta özele gittim kız dedi değişmez dedi ağrım vardı 16+3 tekrar devlete gittim yine erkeğe benziyor dedi bacak arası fotosu verdi ama bom boş çıkıntı falan yok erkeğe benzeten doktor aynı doktor
Okadar güzel bir mesaj ki çok teşekkür ederimBelirti olmaması sizi endişelendirmesin bazı hamilelikler böyle rahat geçiyor. Benimde ne bulantım, ne göğüs hassasiyetim hiç bişi olmadı. Sadece arada sol kasığıma ağrı giriyordu ve yorgundum. 10.cu hafta itibariyle o da geçti. Şuan hiç hamile gibi hissetmiyorum ama herşey yolunda ilerliyorsizde içinizi ferah tutun
11.ci haftadayımOkadar güzel bir mesaj ki çok teşekkür ederimama işte insanın içi rahat etmiyor doktora gitmeden insallah Cumartesi kontrolden sorma bende sizin gibi hissederim siz kacıncı haftadasınız acaba ?
Çok teşekkür ederim evet ben de aynı durumdayım insallah güzel haberler alırım ben de11.ci haftadayımzaten belirtim çok azdı ama 9.cu haftanın sonuna doğru hiç his kalmamıştı bende sizin gibi endişeliydim. sürekli googleda aratıp duruyordum doktoruma göre gayet normalmiş böyle olması merak etmeyin
Canımm gittik bugün muayeneye, çok şükür her şey yolunda çıktı. Boyumuz 6.5 cm olmuş. Ense kalınlığımız da 1.4mm çıktı
Kızlarrr fetal dna temiz geldi çok şükür ve cinsiyetimiz kız ben minnoş bir kız annesi olacağım
Bacak arası boş bu erkek diyen doktor neye dayanarak erkek diyor ben de anlamadım şansımaAy canım burdan belli olmaz ki bacak arası fotoğrafı olması lazım. Daha küçük haftalarda hislerle tahmin yapıyoruz ama senin doktor da ultrasondan cok hislerine güvenerek söylemiş herhalde cinsiyetbu kadar değiştiğine denk gelmemiştim daha önce
Yaa cok sevindim inankiCanımm gittik bugün muayeneye, çok şükür her şey yolunda çıktı. Boyumuz 6.5 cm olmuş. Ense kalınlığımız da 1.4mm çıktıEnse kalınlığı 2.5 üstü çıksaydı ikili ya da fetal yaptıracaktım ama şu durumda yaptırmayacağım gibi, kafam çok bulanıyor, çok evham yapıyorum çünkü. Sağlıkla gelsinler inşallah senin muayenen de iyi geçer Bu arada erkeğe benzetti bakalım kesin sonuçta ne çıkarsa, ben başından beri hep kız hissettim
Evet canım teşekkür ederimAy ne güzel canım her iki meyveden de birer tanegözün aydın
Benim doktorum da eurofinsi önerdi 12 haftadan önce yapmayalım dedi ondan öncesinde yanlış sonuç olabiliyormuşPanorama istiyordum ben de aslında, orayla nasıl iletişime geçtin canım? Ben bir türlü bulamadım iletişim numaralarını
Eurofins hakkında biraz fazla olumsuz yorum okudum internette öyle olunca orda yaptırmamaya karar verdim ben. Yarın Natera veya veritas arasında karar vereceğizBenim doktorum da eurofinsi önerdi 12 haftadan önce yapmayalım dedi ondan öncesinde yanlış sonuç olabiliyormuş
Maşallah.Kızlarrr fetal dna temiz geldi çok şükür ve cinsiyetimiz kız ben minnoş bir kız annesi olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?