Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    22
Belirti olmaması sizi endişelendirmesin bazı hamilelikler böyle rahat geçiyor. Benimde ne bulantım, ne göğüs hassasiyetim hiç bişi olmadı. Sadece arada sol kasığıma ağrı giriyordu ve yorgundum. 10.cu hafta itibariyle o da geçti. Şuan hiç hamile gibi hissetmiyorum ama herşey yolunda ilerliyor sizde içinizi ferah tutun

Devlet 13haftalıkken erkeğe benziyor dedi 15 hafta özele gittim kız dedi değişmez dedi ağrım vardı 16+3 tekrar devlete gittim yine erkeğe benziyor dedi bacak arası fotosu verdi ama bom boş çıkıntı falan yok erkeğe benzeten doktor aynı doktor

Eklentiler

• IMG_0152.jpeg
    189,8 KB · Görüntüleme: 46
Sizce neye benziyor

Ya ahahahha unutmamışsınnn eltimdi o zaten bugün direk arayıp cinsiyeti sordu kafayı benimle bozdu o ya kendi haline bıraktım onu

Ay canım burdan belli olmaz ki bacak arası fotoğrafı olması lazım. Daha küçük haftalarda hislerle tahmin yapıyoruz ama senin doktor da ultrasondan cok hislerine güvenerek söylemiş herhalde cinsiyet bu kadar değiştiğine denk gelmemiştim daha önce

Okadar güzel bir mesaj ki çok teşekkür ederim ama işte insanın içi rahat etmiyor doktora gitmeden insallah Cumartesi kontrolden sorma bende sizin gibi hissederim siz kacıncı haftadasınız acaba ?

Okadar güzel bir mesaj ki çok teşekkür ederim ama işte insanın içi rahat etmiyor doktora gitmeden insallah Cumartesi kontrolden sorma bende sizin gibi hissederim siz kacıncı haftadasınız acaba ?
11.ci haftadayımzaten belirtim çok azdı ama 9.cu haftanın sonuna doğru hiç his kalmamıştı bende sizin gibi endişeliydim. sürekli googleda aratıp duruyordum doktoruma göre gayet normalmiş böyle olması merak etmeyin

Çok teşekkür ederim evet ben de aynı durumdayım insallah güzel haberler alırım ben de

A anoniiim canım muayene oldunmu? Güzel haberlerini bekliyorum
Canımm gittik bugün muayeneye, çok şükür her şey yolunda çıktı. Boyumuz 6.5 cm olmuş. Ense kalınlığımız da 1.4mm çıktı Ense kalınlığı 2.5 üstü çıksaydı ikili ya da fetal yaptıracaktım ama şu durumda yaptırmayacağım gibi, kafam çok bulanıyor, çok evham yapıyorum çünkü. Sağlıkla gelsinler inşallah senin muayenen de iyi geçer Bu arada erkeğe benzetti bakalım kesin sonuçta ne çıkarsa, ben başından beri hep kız hissettim

Bacak arası boş bu erkek diyen doktor neye dayanarak erkek diyor ben de anlamadım şansıma

Eklentiler

• IMG_0116.jpeg
    198,7 KB · Görüntüleme: 12
Yaa cok sevindim inanki maşallah hep böyle devam etsin rabbimin izniyle
Banada dua et cuma günü bende senin gibi sevinçle geleyim

Merhaba kızlar cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı dün vaginal ultrasonla çekildi acilde biraz lekelenmem olmuştuda ondan görüntü kötü olabilir 11+4 tahminler lütfennn

Benim doktorum da eurofinsi önerdi 12 haftadan önce yapmayalım dedi ondan öncesinde yanlış sonuç olabiliyormuş
Eurofins hakkında biraz fazla olumsuz yorum okudum internette öyle olunca orda yaptırmamaya karar verdim ben. Yarın Natera veya veritas arasında karar vereceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…