Bacım çok geçmiş olsun. Kız başına gelmeyen kalmadı ya seninAy beni kopek isirdi sokakta, cok sert değil ama isirdigi yerde bastirinca agri var ve sertlikdoktor iğne yapilmayacagini ama dezenfekte etdi yilan yagi falan surdu kim doktora giderse sorsun lutfeeeeen
2. Adet dönemim bi kaç gün önceydi belkide ondan oldu bilmiyorum kiKahverengi değil ama peçeteye çoook hafif o kadar açık renk bi pembe leke geldi ama bi daha tekrarlamadı. Benim 2.adet dönemim bu aralar acaba onun etkisi mi düşünmüyor değilim. Sizin de belki adet döneminizse
Hiç endişelenme canım bebeklerimiz iyidirYani hamilelerde genelde ole olur ama ben hamileligimi öğreneli beri iki çorap giyiyorum yani normalde terlemem gerekirdi kan çoğaldığı icin ama ben üşüyorum, bu beni biraz endişelendiriyor acaba hersy yolunda gitmiyor mu die de korkmuyor deilim.
Olabilir canım. Bakim benim tekrarlıcak mı ona göre sorarım çünkü doktoruma. Ama endişelenme kötü bi şey yoktur2. Adet dönemim bi kaç gün önceydi belkide ondan oldu bilmiyorum ki
.Kızlar günaydın benim ilk betam
29 Aralık:376.3
31 Aralık:801.2 Doktorum artık verle haftaya git keseyi gör demişti. Ben dayanamadım tabi salaklık ettim
4 ocakta test verdim orda ki beta da :2661 geldi
Aslında ilk ikisi 2 katı arttı ama 3 verdiğim de o kadar bi artış olmadı endişelendim stres oldum sizce artış kötü mü
Allah tez vakitten tekrar nasip etsin inşallah.günaydın,
Eldorin beni siler misim listeden rica etsem. kalp atışı 8+4 te durmuş. kendinize iyi bakın, başka bir zaman görüşmek üzere.
İnşallah canım inşallahOlabilir canım. Bakim benim tekrarlıcak mı ona göre sorarım çünkü doktoruma. Ama endişelenme kötü bi şey yoktur
Canım çook üzüldümgünaydın,
Eldorin beni siler misim listeden rica etsem. kalp atışı 8+4 te durmuş. kendinize iyi bakın, başka bir zaman görüşmek üzere.
Kahverengi sarıya donuyor azalinca genelde ama doktora danissaniz progestan baslayabilirKızlar merhaba. Benim sarı leke geliyor. Normal mi sizce.
Selam canım benimde tamamen gitmişti diyebilirim. Hafif lekelerim ve açık kahve akıntım oldu dün. Olabilir diye düşünüyorum. Sen progestanı kesmişmiydin ?Kızlar lekelenme yoktu kesilmişti 3 haftadır bu sabah tekrar başlamış 9. Haftasında kahve rengi lekelenme gören varmı?
Benim doktorum normal dedi. Sadece yeşile dönük bir akıntıysa ve korkuyorsa enfeksiyon olabilir dedi. Ben hiç öyle yaşamadım. Genel olarak sarı kahve lekelerim oluyor. Artık takmıyorum kafamaKızlar merhaba. Benim sarı leke geliyor. Normal mi sizce.
Doktora yazdım cevap vermemiş.Kahverengi sarıya donuyor azalinca genelde ama doktora danissaniz progestan baslayabilir
Ben 2-3 ayda başlamıştım lierac da kulandım ama net hatırlayamıyorum m harfi içeren bir ünlü krem vardı asıl o çok iyi gelmişti.Kızlar daha önceki hamileliklerinizde çatlak kremine ne zaman başlamıştınız. Lierac iyi diyorlar 1 adet yeterli mi yoksa 2-3 tane almak mı gerekir? Benim kilom aynı olmasına rağmen karnım şişmeye başladı sanki şimdiden yaplamaya başlasam iyi olcak gibi
İlaç falan kullanıyor musunuz. Benim de normaldir umarım.Benim doktorum normal dedi. Sadece yeşile dönük bir akıntıysa ve korkuyorsa enfeksiyon olabilir dedi. Ben hiç öyle yaşamadım. Genel olarak sarı kahve lekelerim oluyor. Artık takmıyorum kafama
Mama aura diye bir krem önerdiler kırmızılı beyazlı o mu acaba?Ben 2-3 ayda başlamıştım lierac da kulandım ama net hatırlayamıyorum m harfi içeren bir ünlü krem vardı asıl o çok iyi gelmişti.
Mustela olabilir mi kızlar dünden beri ben de bunu hatırlamaya çalışıyorum.
Canım merhaba konuyla alakasız ama. Üstte ağustos anneleri listesi var ben bilgileri doldurdum fakat o listede nasıl olucam ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz yeniyim buralardaAy ben ilk yorum yaptığım gruba hamile döndüm. İnşallah sen de buraya gelirsin2024 kasım Aralık gebeliğe hazırlık grubundayiz istersen oraya da gel orda da ağustosa gelecek bir sürü aday var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?