Dünden beri değişik yemekler çekiyor canım. Bir mezeci buldum tesadüfen denk geldi. Çektim sağa aracı en olmadık yere, dedim ben burdan yemek alayım Doldurdum ne varsa sarma dolma köfte kısır üf Ama bilin bakalım eve gelince noldu. Kokularından tiksindim kaldırdım dolaba. Ey nimetleri yaratan Rabbim. Nolur bugünlük bulantımı al da onları yiyebileyim çk ktüyüm amin
Kızlar iyi akşamlar bugün 7+2 de kahverengi akıntım geldi doktora gittik sorun olmadığını söyledi progestan fitil verdi ama şimdi baktım daha da çoğalmış bir sorun olurmu tekrar mı gitmeliyim
Kızlar 8+6’dan herkese selamlarr Sürecin en başından beri benim kadar belirti yaşamayan biri daha var mı merak ediyorum cidden 3 ay önce neysem hamilelikte de öyleyim, özellikle son 1 haftam aşırı yoğun geçti, 3 şehir değiştirdik, kına düğün yatılı misafir vs ne varsa tüm yoğunluğu yaşadım. Ve bu kadar belirtisizlik o kadar kafamı karıştırdı ki 1 haftadır, bugün kontrol günümüzdü ve çok şükür ki her şey yolundaymış Yanl demem o ki biz belirtisiz geçirenler olarak evham yapmaya hiç gerek yokmuş
Dünden beri değişik yemekler çekiyor canım. Bir mezeci buldum tesadüfen denk geldi. Çektim sağa aracı en olmadık yere, dedim ben burdan yemek alayım Doldurdum ne varsa sarma dolma köfte kısır üf Ama bilin bakalım eve gelince noldu. Kokularından tiksindim kaldırdım dolaba. Ey nimetleri yaratan Rabbim. Nolur bugünlük bulantımı al da onları yiyebileyim çk ktüyüm amin
Bende aynisiyim aglicam artik tiksinmekten yemek secmekten yoruldum hep sacma sapan seyler yiyorm bi insan kendi evinden tiksinir mi ben kendi evimden bazen tiksiniyorum
Aynı dert bende de var evde kendim denemeler yaptım saçma sapan bi renkle hamile kaldım kararsızım. Kimisi boya bişey olmaz diyor kimisi ne gerek var diyor.
Merhaba herkese Kasım- Aralık Gebelik Planlayanlar topiginden sonra ben de buradayım çok şükür.. henüz kontrole gitmedim 7. Haftamı bekliyorum suan tam 5. Hafta oldu.. 2. Gebeliğim.. Eldorin
Benim ayrıca sorum olacak arkadaşlar size.. ben özellikle sağ tarafımda olmak üzere ara ara kasıklarımda içerden bi kramp- elektrik çarpması gibi hafif acı hissediyorum anlık ve saniyelik ama bazen uzuyor bu özellikle sabahları ve dinlenme durumuna geçtiğimde yatarken.. bir de yine özellikle sağ tarafımda belim ağrıyor bacaklarım fena halde sisiyor. Var mı buna benzer semptomlariniz?
melegim can
7+3 den selamlarrr bugün kontrolmüz vardıı maşallah hersey yolundaymışş artık haftada 1 den 2 haftada bire çıktı kontrollerimiz ikizlerde daha sıkı takip gerekiyormuşş bugün doktorum cinsiyetlerini kalp atışlarından mı kese şekillerinden mi bilmiyorum bi şekilde anladı ama babası yoktu iş için şehir dışındaydı bi sonraki sefere söylerim babasıda burdayken dedi çatliycam meraktan tabii ki önce sağlık ama yorumlarınıza açığım karından ultrason görüntülerini ekliyorum
melegim can
7+3 den selamlarrr bugün kontrolmüz vardıı maşallah hersey yolundaymışş artık haftada 1 den 2 haftada bire çıktı kontrollerimiz ikizlerde daha sıkı takip gerekiyormuşş bugün doktorum cinsiyetlerini kalp atışlarından mı kese şekillerinden mi bilmiyorum bi şekilde anladı ama babası yoktu iş için şehir dışındaydı bi sonraki sefere söylerim babasıda burdayken dedi çatliycam meraktan tabii ki önce sağlık ama yorumlarınıza açığım karından ultrason görüntülerini ekliyorum
melegim can
melegim can
Herkese selamlar , bugün doktor kontrolüm vardı şükür herşey yolunda fakat doktorum tsh ımın 2,96 olduğunu yüksek çıktığını 2,50 ye düşürmemi istediğini söyleyip beni dahiliyeye yönlendirdi. Normalde tiroid hastası değilim, 2,96 da normal referans aralığında ama sanırım hamilelikte farklı değerlendiriyor doktorlar. Bilen yada bu durumda olan varmı ? Değerim çok mu yüksek ? İlaç mı verecek dahiliye acaba bana..
Herkese selamlar , bugün doktor kontrolüm vardı şükür herşey yolunda fakat doktorum tsh ımın 2,96 olduğunu yüksek çıktığını 2,50 ye düşürmemi istediğini söyleyip beni dahiliyeye yönlendirdi. Normalde tiroid hastası değilim, 2,96 da normal referans aralığında ama sanırım hamilelikte farklı değerlendiriyor doktorlar. Bilen yada bu durumda olan varmı ? Değerim çok mu yüksek ? İlaç mı verecek dahiliye acaba bana..
Merhabaaa sağlıkla gelsin bebisiniz öncelikle değeriniz yüksek değil normal degerde sanıyorum benim 5,96 cıkmıstı sabahları ac karnına bir ilaç verdi doktorum cok korkulacak bir sey degilmiş ilaçla toparlanıyor değer
Dün başlayan lekelenme, ardından da bir miktar kanama sonrası bugün apar topar muayene oldum. Kendimizi kötüye hazırlamışız, panikten dinleyemedim bile ama 8’inde duyacağımız kalp atışını bugün duymak nasip oldu Eldorin
6+5 kalp atışı diye güncelleyebiliriz
Merhabaaa sağlıkla gelsin bebisiniz öncelikle değeriniz yüksek değil normal degerde sanıyorum benim 5,96 cıkmıstı sabahları ac karnına bir ilaç verdi doktorum cok korkulacak bir sey degilmiş ilaçla toparlanıyor değer