Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    8
Rahmim küçük ve dar doktorum özellikle alttan muayene yapmadı. İlk gebeliğimi alttan muayene esnasında kese patlattıklarında kaybettim.
Aaa kusura bakmayın öyleyse bilmediğim için bu şekilde söyledim. Tabii ki bu tarz durumlarda alttan muayene olmaz.
olsun görünsün sağlıklı olsun da bir hafta geç görünür

Aaa kusura bakmayın öyleyse bilmediğim için bu şekilde söyledim. Tabii ki bu tarz durumlarda alttan muayene olmaz olsun görünsün sağlıklı olsun da bir hafta geç görünür
İnşallah inşallah arkadaşım. İşte anne olmayı ilk haftalarda yaşıyoruz. :) bebeğimize birsey oldumu iyimi bir sorun varmı diye. Cuma netleşecek bakalım karından ultrason ile artık inşallah yolk bebek kalp hepsi görünür

Geçmiş gitmiş olsun canım

8 hafta olan varmı aranızda 8 hafta olup karın ağrısı kalça ağrısı bacaklara vuran bir ağrı çeken normal mıdır bu doktora göre herşey normal çünkü

Âmin inşallah canım inşallah her şey yolunda olur güzel haberini bekliyorum

8 hafta olan varmı aranızda 8 hafta olup karın ağrısı kalça ağrısı bacaklara vuran bir ağrı çeken normal mıdır bu doktora göre herşey normal çünkü
Benm bacak agrim ve arada kasik agrim oluyor cok siddetli degil ama uyurken veya uyandgmsa diz kapagim cok aciyor bikere agrisina uyandim anlamadigim sekilde kütlemeye basladi hamilelikten once olmazdi kizlar bide ben hep sirt ustu yatiyorum bu problem olur mu istemsizce uykumda bu sekli aliyorm

kızlar çok komik bi şeyle geldim
yemin ediyorum kokoreç diye ölecem şuan. 2 gündür burnuma burnuma kokuyor, hayır kokusu güzel tadı sevdiğim bişe olsa neyse. hiç de sevmem. ama çıldıracam kokoreç diye doktora da sordum yiyebilir miyim diye, yeme dedi.... kitap okuyordum kafam dağılsın diye, kitapta da kokoreç yemeyen gittiler gel de çıldırma napcam ben şimdi of ya

Yeme yeme tut kendini ya da kokoreç niyetine başka bi şey ye bazen ben de instagramda makarna yiyen ablalar izliyorum çok canım çekiyor tutuyorum kendimi

Kocana aldır iki ısırık al nefsini korelt ben yiyorum canım çekeni ya başka türlü bir şey yiyemiyorum çünkü dün hamburger söyledim valla olcektim hamburger diye ondan inceki gün de çiğköfte çekti canım

Ev yemegi yiyemiyorum mideni bulandırıyor. Hep dışardan bir şeyler istiyor canım . Napiyim bu hamileliğim de böyle olsun dedim

Ama kokoreç biraz daha riskli bağırsak olduğu için çok güvenilir bir yerden ve iyi temizlenmiş olması lazım. O yüzden belki onun yerini tutan başka bir şey cektirebilirsin canını tantuni falan mesela eyvah tantuni yükleniyor bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…