- 12 Mart 2019
- 14.736
- 34.109
Aaa kusura bakmayın öyleyse bilmediğim için bu şekilde söyledim. Tabii ki bu tarz durumlarda alttan muayene olmaz.Rahmim küçük ve dar doktorum özellikle alttan muayene yapmadı. İlk gebeliğimi alttan muayene esnasında kese patlattıklarında kaybettim.
Ay inşallah yaaTektaş görüntüsü oluştuysa her şey yolunda şu anda sağlıkla devam etsin
İnşallah inşallah arkadaşım. İşte anne olmayı ilk haftalarda yaşıyoruz. :) bebeğimize birsey oldumu iyimi bir sorun varmı diye. Cuma netleşecek bakalım karından ultrason ile artık inşallah yolk bebek kalp hepsi görünürAaa kusura bakmayın öyleyse bilmediğim için bu şekilde söyledim. Tabii ki bu tarz durumlarda alttan muayene olmaz olsun görünsün sağlıklı olsun da bir hafta geç görünür
Amin canım inşallahYaa maşallah :) hayırlısıyla büyüsün gelsin inşallah.
Geçmiş gitmiş olsun canımKızlar kanama oldu bugün. 5+1 dik. Apar topar acile gittim. Çok şükür keseyi gördük. Düşük riski dediler. Yatıp dinleneceksiniz dediler. Başına gelen var mı? Bu bahaneyle keseyi de görmüş oldum üzülsem mi sevinsem mi bilemedimkesede herhangi bir kanama vs yok dedi karından baktı. Yarın kendi doktoruma gideceğim.
Sağol canım teşekkür ederim çok şükür iyiyim yolk kesesini gördük bugünGeçmiş gitmiş olsun canım
Aaa çok iyi karın ultrason mu alttanmı:)Sağol canım teşekkür ederim çok şükür iyiyim yolk kesesini gördük bugün
7+3 bende var yarın doktora sorarim kalca ve bacak agrisi ozellikle solumda. Karin ağrim yok ama8 hafta olan varmı aranızda 8 hafta olup karın ağrısı kalça ağrısı bacaklara vuran bir ağrı çeken normal mıdır bu doktora göre herşey normal çünkü
Âmin inşallah canım inşallah her şey yolunda olur güzel haberini bekliyorumİnşallah inşallah arkadaşım. İşte anne olmayı ilk haftalarda yaşıyoruz. :) bebeğimize birsey oldumu iyimi bir sorun varmı diye. Cuma netleşecek bakalım karından ultrason ile artık inşallah yolk bebek kalp hepsi görünür
Benm bacak agrim ve arada kasik agrim oluyor cok siddetli degil ama uyurken veya uyandgmsa diz kapagim cok aciyor bikere agrisina uyandim anlamadigim sekilde kütlemeye basladi hamilelikten once olmazdi kizlar bide ben hep sirt ustu yatiyorum bu problem olur mu istemsizce uykumda bu sekli aliyorm8 hafta olan varmı aranızda 8 hafta olup karın ağrısı kalça ağrısı bacaklara vuran bir ağrı çeken normal mıdır bu doktora göre herşey normal çünkü
Vajinal ultrasonla bakıyoruz canımAaa çok iyi karın ultrason mu alttanmı:)
Benim de kalçamla diz kapağım arasına sızı giriyor arada böyle romatizma ağrısı gibi8 hafta olan varmı aranızda 8 hafta olup karın ağrısı kalça ağrısı bacaklara vuran bir ağrı çeken normal mıdır bu doktora göre herşey normal çünkü
Anladım canım:)Vajinal ultrasonla bakıyoruz canım
Bol bol dinlen canım dualarım seninleHayir gitmedim yarın tahlillerim cikiyor onu alip gideyim dedim , kanamam şimdilik durdu çok şükür uzandim dinleniyorum progestan kesmişte olabilir kanamayı bilmiyorum umarim hic bir şey olmamiştir bebeğime
Çok fazla ise bir enfeksiyon baktirin8 hafta olan varmı aranızda 8 hafta olup karın ağrısı kalça ağrısı bacaklara vuran bir ağrı çeken normal mıdır bu doktora göre herşey normal çünkü
Yeme yeme tut kendinikızlar çok komik bi şeyle geldim
yemin ediyorum kokoreç diye ölecem şuan. 2 gündür burnuma burnuma kokuyor, hayır kokusu güzel tadı sevdiğim bişe olsa neyse. hiç de sevmem. ama çıldıracam kokoreç diyedoktora da sordum yiyebilir miyim diye, yeme dedi.... kitap okuyordum kafam dağılsın diye, kitapta da kokoreç yemeyen gittiler gel de çıldırma napcam ben şimdi of ya
Kocana aldır iki ısırık al nefsini koreltkızlar çok komik bi şeyle geldim
yemin ediyorum kokoreç diye ölecem şuan. 2 gündür burnuma burnuma kokuyor, hayır kokusu güzel tadı sevdiğim bişe olsa neyse. hiç de sevmem. ama çıldıracam kokoreç diyedoktora da sordum yiyebilir miyim diye, yeme dedi.... kitap okuyordum kafam dağılsın diye, kitapta da kokoreç yemeyen gittiler gel de çıldırma napcam ben şimdi of ya