Bende öyleyim canım. 5+2 kanama başladı hemen doktora gittik kanama alanı vardı ama kese düzgündü haftaya cuma gel dedi. bugün 6+2 hala kahverengi akıntı ile karışık bazen çok bazen az leke var. Ama gam kahveremgi değil 2 gündür elma çürüğü gibi rengi. Bu cuma tekrar gidicem inşallah bakalım bebeği görebilcekmiyiz.Kızlar kanama oldu bugün. 5+1 dik. Apar topar acile gittim. Çok şükür keseyi gördük. Düşük riski dediler. Yatıp dinleneceksiniz dediler. Başına gelen var mı? Bu bahaneyle keseyi de görmüş oldum üzülsem mi sevinsem mi bilemedimkesede herhangi bir kanama vs yok dedi karından baktı. Yarın kendi doktoruma gideceğim.
Geçmiş olsun canım sağ salim kucağına al inşallah. Ben de bugün gittim keseyi gördük kanama yok hiçbir yerde çok şükür. Sadece kendini çok yormuşsun dedi. Cuma günü biz de bebeği görmeye gideceğiz bakalım görebilecek miyizBende öyleyim canım. 5+2 kanama başladı hemen doktora gittik kanama alanı vardı ama kese düzgündü haftaya cuma gel dedi. bugün 6+2 hala kahverengi akıntı ile karışık bazen çok bazen az leke var. Ama gam kahveremgi değil 2 gündür elma çürüğü gibi rengi. Bu cuma tekrar gidicem inşallah bakalım bebeği görebilcekmiyiz.
Once sarimi bejmi renkte hafif akıntı peceteye sildiğimde sonra tuvalete git gel surekli siler oldum , sonra boyle kanama bir damla kadar kirmizi ama boyle incecik damar gibiydi ben dedim tamam kaybettim bebeği dedim ama sabah yoktu kesilmişti ve progestan koydum yınedeAllahın izniyle bir şey olmamıştır canım kanaman nasıldı ?
Sağol canım inşallah oyle olurGeçmiş olsun. İyisindir umarım bol dinlen geçen hafta ben de yaşadım progestan yatmadan aldım fitik olarak, dinlendim. Dinlenince geçecek inş mümkün olduğunca yatay dinlen
Bgn bnmde 5+2 doktora gdicem brzdn inşallah keseyi görürüm bnde
bende de hiç bir şey yok. kızımda bu haftalarda mide yanması ve kusma başlamıştı, şimdi neden hiç bir şeyim yok acaba diye düşünmeden edemiyorum. gerçi doktor vücut ikincide artık hamileliği tanıyor, ilki gibi geçmez daha rahat olursun demişti. ilk hamileliğimde 9 ay kustum gerçekten cok yıpratıcıydı benim için. bu öyle geçmeyecek diye hevesleniyorum inşallah ama bir yandan da neden hiç belirtim yok diye aklıma takılıyorKızlar belirti olmaması normal mi? Yani az da olsa kasık ağrım vardı o da gitti göğüs şişliği ve acısı da gitti
Benim de belirtim yok pek, sabahları göğüs şişkinliği oluyor gün içinde gidiyor, sağ rahim kısmında da çok ayakta durursam sızlama oluyor onun dışında belirti kalmadı bende de. Doktor bir ay sonrasına gün verdi nasıl geçecek zaman hiç bilmiyorumKızlar belirti olmaması normal mi? Yani az da olsa kasık ağrım vardı o da gitti göğüs şişliği ve acısı da gitti
Çok saol arkadaşım. Amin inşallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla sihatle sağlıklı sihatli evlatlarımızı kucağımıza alırız. Bugün kaç haftalıksınız:)Geçmiş olsun canım sağ salim kucağına al inşallah. Ben de bugün gittim keseyi gördük kanama yok hiçbir yerde çok şükür. Sadece kendini çok yormuşsun dedi. Cuma günü biz de bebeği görmeye gideceğiz bakalım görebilecek miyiz
Ay gerçekten kafa yedirtir bu durum ama insanabende de hiç bir şey yok. kızımda bu haftalarda mide yanması ve kusma başlamıştı, şimdi neden hiç bir şeyim yok acaba diye düşünmeden edemiyorum. gerçi doktor vücut ikincide artık hamileliği tanıyor, ilki gibi geçmez daha rahat olursun demişti. ilk hamileliğimde 9 ay kustum gerçekten cok yıpratıcıydı benim için. bu öyle geçmeyecek diye hevesleniyorum inşallah ama bir yandan da neden hiç belirtim yok diye aklıma takılıyor
Zor geçecek o bir ayBenim de belirtim yok pek, sabahları göğüs şişkinliği oluyor gün içinde gidiyor, sağ rahim kısmında da çok ayakta durursam sızlama oluyor onun dışında belirti kalmadı bende de. Doktor bir ay sonrasına gün verdi nasıl geçecek zaman hiç bilmiyorum
Benim de bir önceki düşükle sonuçlandı bu sefer güzel gidiyor bakalım belki farklı bi doktordan randevu alırım bi hafta sonraZor geçecek o bir aybenim de normalde 1ay sonra çağıracaktı ama kayıplarım var o yüzden 15gün sonra gel sen dedi. Hem sen dayanamazsın hem de konrtol altında tutmamız lazım seni dedi
İnşallah kucağımıza sağsalim almak nasip olur bu seferBenim de bir önceki düşükle sonuçlandı bu sefer güzel gidiyor bakalım belki farklı bi doktordan randevu alırım bi hafta sonradayanamam yoksaaa
Ben kendim 7+6 hesaplamıştım ama doktorumun raporunda iki gün ilerde yazıyor sanırım 8+1İnşallah kucağımıza sağsalim almak nasip olur bu seferkaç haftalıksın canım sen
2 haftaya başlar merak etmeİnşallah herşey yolundadır dediğin gibi canımendişeleniyorum ister istemez. Çünkü hiç belirti yok sende bulantı varmış o da yok
Merhaba biraz geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın, karından gördük. Daha önceki seferlerde vajinal bakmıştı ilk defa bu sefer karından görünür hale geldiVajinal mı gördünüz yoksa karından mı
Başka bi doktordan randevu alıp gidince kendi doktorum görür mü e nabızdan falan?Benim de bir önceki düşükle sonuçlandı bu sefer güzel gidiyor bakalım belki farklı bi doktordan randevu alırım bi hafta sonradayanamam yoksaaa
Sağlıklı bi şekilde ilerlesin ve kucağıma alabileyim de Rabbimden gelene razıyım kusmayfı bulantıydı2 haftaya başlar merak etmeanma ya belki de rahat sağlıklı bir hamilelik geçireceksin