Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    8
Bende öyleyim canım. 5+2 kanama başladı hemen doktora gittik kanama alanı vardı ama kese düzgündü haftaya cuma gel dedi. bugün 6+2 hala kahverengi akıntı ile karışık bazen çok bazen az leke var. Ama gam kahveremgi değil 2 gündür elma çürüğü gibi rengi. Bu cuma tekrar gidicem inşallah bakalım bebeği görebilcekmiyiz.

Geçmiş olsun canım sağ salim kucağına al inşallah. Ben de bugün gittim keseyi gördük kanama yok hiçbir yerde çok şükür. Sadece kendini çok yormuşsun dedi. Cuma günü biz de bebeği görmeye gideceğiz bakalım görebilecek miyiz

Allahın izniyle bir şey olmamıştır canım kanaman nasıldı ?
Once sarimi bejmi renkte hafif akıntı peceteye sildiğimde sonra tuvalete git gel surekli siler oldum , sonra boyle kanama bir damla kadar kirmizi ama boyle incecik damar gibiydi ben dedim tamam kaybettim bebeği dedim ama sabah yoktu kesilmişti ve progestan koydum yınede

Kızlar belirti olmaması normal mi? Yani az da olsa kasık ağrım vardı o da gitti göğüs şişliği ve acısı da gitti
bende de hiç bir şey yok. kızımda bu haftalarda mide yanması ve kusma başlamıştı, şimdi neden hiç bir şeyim yok acaba diye düşünmeden edemiyorum. gerçi doktor vücut ikincide artık hamileliği tanıyor, ilki gibi geçmez daha rahat olursun demişti. ilk hamileliğimde 9 ay kustum gerçekten cok yıpratıcıydı benim için. bu öyle geçmeyecek diye hevesleniyorum inşallah ama bir yandan da neden hiç belirtim yok diye aklıma takılıyor

Kızlar belirti olmaması normal mi? Yani az da olsa kasık ağrım vardı o da gitti göğüs şişliği ve acısı da gitti
Benim de belirtim yok pek, sabahları göğüs şişkinliği oluyor gün içinde gidiyor, sağ rahim kısmında da çok ayakta durursam sızlama oluyor onun dışında belirti kalmadı bende de. Doktor bir ay sonrasına gün verdi nasıl geçecek zaman hiç bilmiyorum

Çok saol arkadaşım. Amin inşallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla sihatle sağlıklı sihatli evlatlarımızı kucağımıza alırız. Bugün kaç haftalıksınız:)

Ay gerçekten kafa yedirtir bu durum ama insana çok mu evham yapıyoruz dicem ama can yani bebeğimiz tabiki yapmalıyız benim nasip olursa ilk olacak bende hiç belirti yok

Zor geçecek o bir ay benim de normalde 1ay sonra çağıracaktı ama kayıplarım var o yüzden 15gün sonra gel sen dedi. Hem sen dayanamazsın hem de konrtol altında tutmamız lazım seni dedi

Zor geçecek o bir ay benim de normalde 1ay sonra çağıracaktı ama kayıplarım var o yüzden 15gün sonra gel sen dedi. Hem sen dayanamazsın hem de konrtol altında tutmamız lazım seni dedi
Benim de bir önceki düşükle sonuçlandı bu sefer güzel gidiyor bakalım belki farklı bi doktordan randevu alırım bi hafta sonra dayanamam yoksaaa

Birde fetal doppler alayım istiyorum. Daha önce kullandınız mı hiç bir zararı var mı? Ne sıklıkla kullanmak lazım acaba? Kaç haftadan sonra net bir şekilde duyabiliriz

Benim de bir önceki düşükle sonuçlandı bu sefer güzel gidiyor bakalım belki farklı bi doktordan randevu alırım bi hafta sonra dayanamam yoksaaa
Başka bi doktordan randevu alıp gidince kendi doktorum görür mü e nabızdan falan? bende bekleyemeyip gittim başkasına yine yaparım kesin ama doktorumun kalbini kırmak istemiyorum sadakatsizlik gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…