Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    8
Çok saol arkadaşım. Amin inşallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla sihatle sağlıklı sihatli evlatlarımızı kucağımıza alırız. Bugün kaç haftalıksınız:)
İnşallah canım amin benim bugün 5+2 yine hafif kanamam var ama endişelenmiyorum artık. Detaylı bakıldı bugün çünkü. Yatıyorum ama yine de oldu inşallah geçer

Kızlar belirti olmaması normal mi? Yani az da olsa kasık ağrım vardı o da gitti göğüs şişliği ve acısı da gitti
Merhaba canım kac haftalıksın? Benimde karnımda kramplarım vardı hepsi gitti bir anda sadece birazcık göğüslerim hassas benim 6 hafta sınırda kese yolksac var bebek görünmedi yarın kontrolüm var görülmezse yine riskliymiş bebek oluşmuyor demekmiş

Ben 7+3deyim ama ultrasonda 6+3yazıyordu bi ley demedi doktorum kalp atışını duyduk biz cuma günü canım çok şükür
İnşallah seninki geç döllenme falandır görürsün yarın

İlk trimester kışa gelince inşallah hasta olmam demiştim ve korktuğum oldu. Kızım kreşe gittiği için alıp alıp geliyo virüsleri. Burnum tıkalı çok fenaa bi yandan bulantılar bi yandan grip

Tektaş görüntüsü oluştuysa her şey yolunda şu anda sağlıkla devam etsin
5+6 da ben karın yltrasonu tercih ettik doktoruma kese 10mm dedi. Büyümüş haftaya bakacağız . Belli belirsiz yolk gördü ama net birşey söylemek için haftaya gel dedi. Alttan muayene etsek hepsini görürüz dedi:) bende cuma gğnü inşallah göreceğim:) Allahhım nasip ederse eğer.

Evet ben de o haftada kese ve içindeki bebek oluşumunu görmüştüm alttan muayeneden korkmayın ben hala alttan muayene oluyorum tüp bebek hastasıyım.

Başka bi doktordan randevu alıp gidince kendi doktorum görür mü e nabızdan falan? bende bekleyemeyip gittim başkasına yine yaparım kesin ama doktorumun kalbini kırmak istemiyorum sadakatsizlik gibi geliyor
Aaaa bak onu hiç düşünmedim görünüyordur kesin ya ama ne yapalım bizi de anlasınlar merak içindeyiz en kötü doktoruma kendimi iyi hissetmedim yakın diye gittim falan derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…