- 16 Ağustos 2024
- 733
- 763
- 33
İnşallah canım aminÇok saol arkadaşım. Amin inşallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla sihatle sağlıklı sihatli evlatlarımızı kucağımıza alırız. Bugün kaç haftalıksınız:)
Merhaba canım kac haftalıksın? Benimde karnımda kramplarım vardı hepsi gitti bir anda sadece birazcık göğüslerim hassas benim 6 hafta sınırda kese yolksac var bebek görünmedi yarın kontrolüm var görülmezse yine riskliymiş bebek oluşmuyor demekmişKızlar belirti olmaması normal mi? Yani az da olsa kasık ağrım vardı o da gitti göğüs şişliği ve acısı da gitti
Ben 7+3deyim ama ultrasonda 6+3yazıyordu bi ley demedi doktorum kalp atışını duyduk biz cuma günü canım çok şükürMerhaba canım kac haftalıksın? Benimde karnımda kramplarım vardı hepsi gitti bir anda sadece birazcık göğüslerim hassas benim 6 hafta sınırda kese yolksac var bebek görünmedi yarın kontrolüm var görülmezse yine riskliymiş bebek oluşmuyor demekmiş
Aa cok sevindim canım ya inşallah bize de nasip olur görmekBen 7+3deyim ama ultrasonda 6+3yazıyordu bi ley demedi doktorum kalp atışını duyduk biz cuma günü canım çok şükür
İnşallah seninki geç döllenme falandır görürsün yarın
Amiiin inşallah canım yaAa cok sevindim canım ya inşallah bize de nasip olur görmek
Normal ultrason mu alttan ile mi. Bide yolk gördümü doktorunuzKizlar keseyi gordm bnde çok şükür 5+2
Alttan bakti gördü, icnde halka şeklinde olusm baslams bebek olck bu dedi tek taşa benziyordu sanki ama kalp atışı icin haftya gel dedi.Normal ultrason mu alttan ile mi. Bide yolk gördümü doktorunuz
Yaa maşallah :) hayırlısıyla büyüsün gelsin inşallah.Alttan bakti gördü, icnde halka şeklinde olusm baslams bebek olck bu dedi tek taşa benziyordu sanki ama kalp atışı icin haftya gel dedi.
Tektaş görüntüsü oluştuysa her şey yolunda şu anda sağlıkla devam etsinAlttan bakti gördü, icnde halka şeklinde olusm baslams bebek olck bu dedi tek taşa benziyordu sanki ama kalp atışı icin haftya gel dedi.
5+6 da ben karın yltrasonu tercih ettik doktoruma kese 10mm dedi. Büyümüş haftaya bakacağız . Belli belirsiz yolk gördü ama net birşey söylemek için haftaya gel dedi. Alttan muayene etsek hepsini görürüz dedi:) bende cuma gğnü inşallah göreceğim:) Allahhım nasip ederse eğer.Tektaş görüntüsü oluştuysa her şey yolunda şu anda sağlıkla devam etsin
Evet ben de o haftada kese ve içindeki bebek oluşumunu görmüştüm alttan muayeneden korkmayın ben hala alttan muayene oluyorum tüp bebek hastasıyım.5+6 da ben karın yltrasonu tercih ettik doktoruma kese 10mm dedi. Büyümüş haftaya bakacağız . Belli belirsiz yolk gördü ama net birşey söylemek için haftaya gel dedi. Alttan muayene etsek hepsini görürüz dedi:) bende cuma gğnü inşallah göreceğim:) Allahhım nasip ederse eğer.
Aaaa bak onu hiç düşünmedimBaşka bi doktordan randevu alıp gidince kendi doktorum görür mü e nabızdan falan?bende bekleyemeyip gittim başkasına yine yaparım kesin ama doktorumun kalbini kırmak istemiyorum sadakatsizlik gibi geliyor
Rahmim küçük ve dar doktorum özellikle alttan muayene yapmadı. İlk gebeliğimi alttan muayene esnasında kese patlattıklarında kaybettim.Evet ben de o haftada kese ve içindeki bebek oluşumunu görmüştüm alttan muayeneden korkmayın ben hala alttan muayene oluyorum tüp bebek hastasıyım.
Bence varır şu 1 in altında :)Kızlar merhaba, sizce burada oluşmaya başlayan bir yolk sac başlangıç görüntüsü var mı5+3 te vajinal ultrason
Eki Görüntüle 3525052