ya makarnadan nolcak kiii arada yiyebilirsin azıcıkk danilo zanna danla biliçin kilosuna bakıp sen 80gr yiyebilirsin bi günde bence demişti ya onun gibiYeme yeme tut kendiniya da kokoreç niyetine başka bi şey ye bazen ben de instagramda makarna yiyen ablalar izliyorum çok canım çekiyor tutuyorum kendimi
Kocana aldır iki ısırık al nefsini koreltben yiyorum canım çekeni ya başka türlü bir şey yiyemiyorum çünkü dün hamburger söyledim valla olcektim hamburger diye ondan inceki gün de çiğköfte çekti canım
Ev yemegi yiyemiyorum mideni bulandırıyor. Hep dışardan bir şeyler istiyor canım. Napiyim bu hamileliğim de böyle olsun dedim
Ama kokoreç biraz daha riskli bağırsak olduğu için çok güvenilir bir yerden ve iyi temizlenmiş olması lazım. O yüzden belki onun yerini tutan başka bir şey cektirebilirsin canını tantuni falan meselaeyvah tantuni yükleniyor bana da
Ya benim de canım lahmacun çekti yedim napiyim açlıktan ölücem yoksa. Mutfağa giresim yok. Bardaklar bile kokuyo çöp kapağı otomatik kapaklı o bile kokuyo herşey kokuyo. Yiyin gitsin dicem de kokoreç tadımlık ye bari allah affetsinya makarnadan nolcak kiii arada yiyebilirsin azıcıkk danilo zanna danla biliçin kilosuna bakıp sen 80gr yiyebilirsin bi günde bence demişti ya onun gibi
ya geçen bi yazı okudum, canımızın sürekli fast food çekmesi normalmiş. ben fast food yiyorum canım çektiğinde takılmıyorum da kokoreç de biraz şey işte çok riskli bi gıdaama dayanamicam yarın yicem galiba........... üzgünüm doktorum..............
tantuni de ne yenirdi var ya,, evde de yoğurtlu ıspanak çorbası vardı gidiyim de 2 kase içeyim nefis terbiyesi dfsdfsdfds
Bunları nereye bildiriyoruz canım sana destek çıkayımBütün enerjim kanim canım çekilmiş gibi halsizim. Bıraksınlar saatlerce uyuyayım ve sadece yemek için uyanayım. Bir de mümkünse her gün bebegimi gösterecek bir ultrason cihazı olsun evimde. Bir de çalışan kadınlar hamileliklerini ve hatta doğumdan sonraki iki yılı evlerinde geçirsin. Âmin. çok mu şey istiyorum
Benimde yok bende 6+2 yim :) ay olmayalım öyleeemerhaba kizlar 6*3 teyim kalp atisini duyduk cok sukur sizin belirtileriniz var mi benim bel agrim oluyor birazda gogus hassasiyeti var bulanti kusma olmuyor sonra baslar mi acaba
ayy insallah su an rahatiz guzelmis boyle ama ilerde olur diye korkuyorumBenimde yok bende 6+2 yim :) ay olmayalım öyleee
Valla benim düşük riski var. Bacak ağrım bel ağrım. Gaz ağrısı. Yani valla nide bulantısı da eklenirse mahvolurumayy insallah su an rahatiz guzelmis boyle ama ilerde olur diye korkuyorum
kiyamam ya ins sag salim atlatiriz bu sureci benimde bel agrim var iste ama azaldi gazda oluyor bazen cok agritmiyor ama kusma falan olmadigi icin sukrediyorumValla benim düşük riski var. Bacak ağrım bel ağrım. Gaz ağrısı. Yani valla nide bulantısı da eklenirse mahvolurum
Allah yardımcımız olsun:)kiyamam ya ins sag salim atlatiriz bu sureci benimde bel agrim var iste ama azaldi gazda oluyor bazen cok agritmiyor ama kusma falan olmadigi icin sukrediyorum
Ay hiç de çok şey değil aslında temel hakkımız ama İst e ebeveyn dostu değil politikalarımız hiç ne yazık ki bat bar bağırıyorlar ilk 6 ay sadece anne sütü diye 4. ay işe başlamak zorunda kalıyor çoğu anne. Her şeyi anneye yukluyorlar sonra da emzirme sekteye uğrayınca aaa mama mı verdin a bilmem neBütün enerjim kanim canım çekilmiş gibi halsizim. Bıraksınlar saatlerce uyuyayım ve sadece yemek için uyanayım. Bir de mümkünse her gün bebegimi gösterecek bir ultrason cihazı olsun evimde. Bir de çalışan kadınlar hamileliklerini ve hatta doğumdan sonraki iki yılı evlerinde geçirsin. Âmin. çok mu şey istiyorum
Canım ben izmir'deyim bu sefer devlete gididcem galiba özeller ateş pahası olmuş doğuma yakın belki özel bir doktorla anlasirim doğal dogumu destekleyen bildiğim volkan dede var bir de Orçun sezer bir bakabilirsinizmirde olup doktoruna karar veren var mu acaba ben hala kararsizim
Dur bakalım yarına geçer belki geçmezse bir kere yersin ya bir kereden de bir şey olmaz herhaldeya makarnadan nolcak kiii arada yiyebilirsin azıcıkk danilo zanna danla biliçin kilosuna bakıp sen 80gr yiyebilirsin bi günde bence demişti ya onun gibi
ya geçen bi yazı okudum, canımızın sürekli fast food çekmesi normalmiş. ben fast food yiyorum canım çektiğinde takılmıyorum da kokoreç de biraz şey işte çok riskli bi gıdaama dayanamicam yarın yicem galiba........... üzgünüm doktorum..............
tantuni de ne yenirdi var ya,, evde de yoğurtlu ıspanak çorbası vardı gidiyim de 2 kase içeyim nefis terbiyesi dfsdfsdfds
Ay hiç de çok şey değil aslında temel hakkımız ama İst e ebeveyn dostu değil politikalarımız hiç ne yazık ki bat bar bağırıyorlar ilk 6 ay sadece anne sütü diye 4. ay işe başlamak zorunda kalıyor çoğu anne. Her şeyi anneye yukluyorlar sonra da emzirme sekteye uğrayınca aaa mama mı verdin a bilmem ne
Yarama dokundunsinirlendim bak
Canım ben izmir'deyim bu sefer devlete gididcem galiba özeller ateş pahası olmuş doğuma yakın belki özel bir doktorla anlasirim doğal dogumu destekleyen bildiğim volkan dede var bir de Orçun sezer bir bakabilirsin
tesekkur ederim canim arastiracagim bnde kararsizim aslinda devlet mantikli geliyir ozellikle bebek cetesi olaylarindan sonra ama dikislerim falan sikinti yasarmiyim korkuyorumAy hiç de çok şey değil aslında temel hakkımız ama İst e ebeveyn dostu değil politikalarımız hiç ne yazık ki bat bar bağırıyorlar ilk 6 ay sadece anne sütü diye 4. ay işe başlamak zorunda kalıyor çoğu anne. Her şeyi anneye yukluyorlar sonra da emzirme sekteye uğrayınca aaa mama mı verdin a bilmem ne
Yarama dokundunsinirlendim bak
Canım ben izmir'deyim bu sefer devlete gididcem galiba özeller ateş pahası olmuş doğuma yakın belki özel bir doktorla anlasirim doğal dogumu destekleyen bildiğim volkan dede var bir de Orçun sezer bir bakabilirsin
Dikişlerin neden kaynaklı kuzum? Sezaryen dikişleri mı?tesekkur ederim canim arastiracagim bnde kararsizim aslinda devlet mantikli geliyir ozellikle bebek cetesi olaylarindan sonra ama dikislerim falan sikinti yasarmiyim korkuyorum
ve gercekten calisan kadin olmak cok zor hamileyiz riskli bile olsa calismak zorundayiz doguruyoruz daha alisamadan ise donmemiz bekleniyor ins duzelir bu sistemtesekkur ederim canim arastiracagim bnde kararsizim aslinda devlet mantikli geliyir ozellikle bebek cetesi olaylarindan sonra ama dikislerim falan sikinti yasarmiyim korkuyorum
Dikişlerin neden kaynaklı kuzum? Sezaryen dikişleri mı?
sezeryan falan olursa diye canimDikişlerin neden kaynaklı kuzum? Sezaryen dikişleri mı?
bende merak ettim ya anlayab var mi acaba sansimizj denesekAy kızlar su ramzi teorisi ve keseye göre cinsiyet olayı gerçek mi ya??