- 19 Nisan 2024
- 1.351
- 1.502
Dewamli aynada açıp bakıyorum elliyorum.rio karnavalı gibi evBenimde öyle oluyor gün içinde bi an yumuşuyor bi anda ağrı geliyor sertleşiyorher seferinde yoklamaktan bi hal olduk
Artan cikiyor normal, tıktık tan sonra 30 dk uzan ben külot değiştiriyorum bazen sıkılıp günlük ped takiyorumEe bu progestan fitil olarak alınca çıkıyo geri. Napcaz gitmiş midir içeri yanlış bişey mi yapıyorum bilemedim kullanan kızçeler nasıl yapıyoruz bunu
Dewamli aynada açıp bakıyorum elliyorum.rio karnavalı gibi evsabahtan beri mide bulantım da yoktu 1 saattir bomba gibi geri geldi.
Ben dün gündüz kotuydum akşam iyiydim.bugun gündüz iyiydim akşam fenayımdemek ki herkeste aynı durumlar Bende bulantı bugün başladı akşam iyiyim ama gündüz birazda aç kalırsam kıkular vs çok etkiliyor
Kız ben yatarken koyuyorum sabah yine geri geliyor. Yeteri kadarını alıp gerisini bırakıyor diye kendimce bilimsel bir kalıba otutturdumArtan cikiyor normal, tıktık tan sonra 30 dk uzan ben külot değiştiriyorum bazen sıkılıp günlük ped takiyorum
KaçCanım hiç kanamam vs olmadığı için progestan kullanmıyorum. Sanırım Perşembe gidip bu kürtaj olucam. Eşim o gün izinli. Evde de 2 tane çocuk var. Onlara bakımını ayarlamam lazım. Bir de uzatmak istemiyorum. Bütün gebelik hallerini yaşıyorum. Boşu boşuna devam ettirmenin anlamı yok. Hayırlısı böyleymiş
Dış gebelik oldugunu kesinlikle düşünmüyorum korkma kimyasal gebelik büyüm ihtimal deger çok düşük eger kimsayal ise kanaman bir kaç güne başlar canım çok geçmiş olsun rabbim saglıklı hamilelikler nasip etsinMerhabalar benim dün beta 67 çıkmıştı 4 gün içerisinde 50 den 67'ye yükseldi. Bugün doktora gittim muayene etti rahmimin kalın olduğunu sağlıksız bir gebelik geçirdiğimi söyledi. Progesteron hormonuma bakıldı değer 10 çıktı. Yarın tekrar beta verip cuma kontrole gideceğim. Sizce ne oluyor benim şu an? Kafayı yemek üzereyim zaten 6 aydır korunmamız zorunluydu ilk ayımızda o çift çizgiyi görünce dünyalar benim olmuştu 1 hafta geçmeden dünya başıma yıkıldı. Doktorum şimdi de eğer dış gebelikte 6 ay daha bekleyeceksin diyor. Ben anne olamayacak mıyım çok kötü hissediyorum kendimi.
Bugün 7+4 oldum. Boş gebeliği kaçıncı hafta da kendigiliginden düşük yaptın. Bir de doktor ilaç vs verip öyle mi düştü ? Ben de doğal yollarla olsun istiyorum. Ama şuan hiç kanamam vs yok. Bir de benim kan uyuşmazligim var. Kürtaj veya düşükten sonra iğne olmam lazım. En iyisi hastane ortamı gibi duruyorKaç
Haftalıksın canım bende iki tane düşük yaptım evde. Birisi boş gebelikti digeri 6 haftalık kalp atışı vardı ama düştü doktora gittim içimde çok az parça kalmıştı kürtaj istemiyorum dedim ilaç verdi tekrar gitmedim ama bi sorun yok şuan adeti bekliyorum olunca gidicem kontrole ilaçlar bende hiç bir şekilde agrı sancı yapmadı sadece baş agrısı yaptı
Benim de sat 14 kasım, bhcg baktırdınız mı? Ben perş. Gideceğim kan vermeyeMerhababenimde 14 Kasım son regl tarihim şuan 4+3 hamileyim adete 2 gün kala ovulasyon testiyle öğrendim çok kötü çıktı ve yorumlarda hamileliği işaret ettiği yazıyordu test yaptım ve pozitif 8 aydır istiyordum Rabbim şimdi nasip etti hala inanamıyorum. Bugün doktora gittim kese gözükmedi pazartesi tekrar gidicem inşallah bakalım. İnsallah hepimize sağlıkla dünyaya getirebilmek nasip olur gönlümğzce olur inşallah
Merhaba her şeyimiz aynı :) benim de yaş 38, ilk gebelik, sat 14 kasım, perş. Kan vermeye gideceğim, biraz tedirginim yaşımdan ötürü, umarım sorunsuz olur sizin de benim deEldorin 38 yaş ilk çocuk 14 Kasım sat. Daha bugün kaset test ve beta hcg baktırdım. 886 çıktı. Yarın belki kadın doğuma giderim heyecanlıyım.
Valla bende korkuyorum ama güzel bir gebelik geçirmek istiyorum o nedenle kasmıyorum kendimi. Zaten ocaktan sonra başlayacaktık bebek denemesine süpriz geldi ben hala şoktayım. Kan verince yazarsın ben hemşireyim verdim hemen iş yerinde 886 geldi 4 haftalık geliba. Bu günde bi ultrasona giderim diye düşünüyorum heyecanlıyım.Merhaba her şeyimiz aynı :) benim de yaş 38, ilk gebelik, sat 14 kasım, perş. Kan vermeye gideceğim, biraz tedirginim yaşımdan ötürü, umarım sorunsuz olur sizin de benim de
olsun canım sağlıkla gelsin inşallahhh
Valla bende korkuyorum ama güzel bir gebelik geçirmek istiyorum o nedenle kasmıyorum kendimi. Zaten ocaktan sonra başlayacaktık bebek denemesine süpriz geldi ben hala şoktayım. Kan verince yazarsın ben hemşireyim verdim hemen iş yerinde 886 geldi 4 haftalık geliba. Bu günde bi ultrasona giderim diye düşünüyorum heyecanlıyım
Valla bende korkuyorum ama güzel bir gebelik geçirmek istiyorum o nedenle kasmıyorum kendimi. Zaten ocaktan sonra başlayacaktık bebek denemesine süpriz geldi ben hala şoktayım. Kan verince yazarsın ben hemşireyim verdim hemen iş yerinde 886 geldi 4 haftalık geliba. Bu günde bi ultrasona giderim diye düşünüyorum heyecanlıyım.
İnşallah Rabbim isteyen hepimize bekletmeden sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip eder.Merhaba canim sakin ol
Rabbim insaallah kolayini verecektir
Ben 9 yıldır ugrasiorm basima gelmeyen kalmadi hersey nasip...
Guzel olan birsey ilk aydn hamile kalmaniz
Eger kimyasalda bidaha kalmak zaten cok kolay oluor Allahin izniyle bu pek birsey ifade etmiyor
Eger dis gebelikse degerin ck ufak bu cok ii bisy bir igneyle dusuruluyor ve cogu zaman tup zarar gormeden kurtuluyor. Eger bu sekildeyde bir rahim filmi cektirin sonrasinda
Rabbim tez vakitte yuzunuzu guldursun insallah amin
İnşallah ya çok korkuyorum cuma günü gel dedi doktor daha çok var. İnşallah iyi haberler alırım. Size de Rabbim enn kısa sürede sağlıkla zamanında gelen bebek nasip etsin inşallahMerhaba canim sakin ol
Rabbim insaallah kolayini verecektir
Ben 9 yıldır ugrasiorm basima gelmeyen kalmadi hersey nasip...
Guzel olan birsey ilk aydn hamile kalmaniz
Eger kimyasalda bidaha kalmak zaten cok kolay oluor Allahin izniyle bu pek birsey ifade etmiyor
Eger dis gebelikse degerin ck ufak bu cok ii bisy bir igneyle dusuruluyor ve cogu zaman tup zarar gormeden kurtuluyor. Eger bu sekildeyde bir rahim filmi cektirin sonrasinda
Rabbim tez vakitte yuzunuzu guldursun insallah amin
İnşallah benim de kimyasaldır inşallah çok dua edin bana nolursunuzçok az yukselmıs daha gebelıgın cok bası gıbı dıs gebelık degıldır ınsallah ya daha cok kımyasal gebelıge benzıyor. ınsallah kımyasal olur onda bekleme suresı olmadan yenıden değerlendırmelere devam edebılırsın. dış gebelıkte daha yuksek rakamlara cıkıyor benım de artıs once 72 sonra 100 oldu sonra 112 ve 60 iki gün sonra kanamam basladı