Benim genelde hamilelik sonuna kadar devam ediyor bunda öyle olmaz diye seviniyordum yine ilaç kullanmam gerekiyor sanırım. Teşekkür ederim bu aradaHayırlı olsun öncelikle bebişiniz sağlıkla gelsinBulantılar 15-16 haftaya kadar devam edebiliyor sonrasında rahat edersiniz inşallah benimde hafiften var çoğalmadı şimdilik.
Boş gebelilk oldugunu 7. Haftam biterken belliBugün 7+4 oldum. Boş gebeliği kaçıncı hafta da kendigiliginden düşük yaptın. Bir de doktor ilaç vs verip öyle mi düştü ? Ben de doğal yollarla olsun istiyorum. Ama şuan hiç kanamam vs yok. Bir de benim kan uyuşmazligim var. Kürtaj veya düşükten sonra iğne olmam lazım. En iyisi hastane ortamı gibi duruyor
Anladım canım. Şuan benim haftası ile uyumlu kesesi. Bebek yok. Yarın kürtaja gidicem. Zaten nedense kendimi iki gündür hamile gibi hissetmemeye başladım. İçimde hep bir şey çıkacak düşüncesi vardı. O da dün belli oldu zaten. Sana da çok geçmiş olsunBoş gebelilk oldugunu 7. Haftam biterken belli
Oldu canım ama kesem 5+5 ile uyumlu çıkmıştı kanamam oldu doktora gittim boş gebelik oldugunu öyle ögrendik başka bir doktora gittim bir hafta bekleyelim dedi o arada kanamam durmadı düştü kendiliginden boş gebelikte ilaç kullanmadım diger düşügümde verdi doktor içerdeki parçayı atıp temizlemesi için
Kese 9mm iken yolk ve bebek görmedi dr. Sonra başka hastanenin aciline gitmek durumunda kaldım 6 gün sonra. 6mm bebek gözüktü. Kalp göremedi. Bence cihaza göre değişiyor 4 5mm iken kalp gören cihazlar var. Yarın özeldekine gideceğim herşey yolundaysa kalbi görürüm diye düşünüyorum.Selam arkadaşlar
Simdi Devlet hastanesine ilk kontrolüme geldim
Kese 7 mm gozuktu karindan ve yolk sac yok dedi
Acaba makinalari eski diyemi veya bir sorunmu vr dha kucuk dedi haftaya cagirdi
Gunumu filanda solemedi
Siz 7 mm iken yolk sac vrmiydi kac haftliktiniz ?
Benim kızımda 1.67 mm ken görmüşüz kalbi. Şimdide 1.6 mm ken gördükKese 9mm iken yolk ve bebek görmedi dr. Sonra başka hastanenin aciline gitmek durumunda kaldım 6 gün sonra. 6mm bebek gözüktü. Kalp göremedi. Bence cihaza göre değişiyor 4 5mm iken kalp gören cihazlar var. Yarın özeldekine gideceğim herşey yolundaysa kalbi görürüm diye düşünüyorum.
Okuduğum araştırdığım kadarıyla kese 20mm olduğunda bebek görünmeli, bebek 5mm olduğunda kalp görülebilirmiş ortalama.
Ya bizde baba iri fakat muayene olduğumuz cihazlar tırt sanırımBenim kızımda 1.67 mm ken görmüşüz kalbi. Şimdide 1.6 mm ken gördükbu hafta bebeği 4-8 mm gösteriyodu programlar. Benimkiler niye böyle minik kızım hala minik benim 1.72 boyuma diyorum buda baştan minik oldu
Ben aslında hala vermeye devam ediyorum isyemsizce yemek yiyemediğim için ama kendimi de biliyorum son aylarda katlanarak kilo alıyorum. Daha zayıf başlasaydım daha sağlıklı olavaktı sanki ama hayırlısı inşallah çok kilo almam bebişimde sağlıklı olurben bayağı vücudumu hamileliğe hazırlayayım diye dengeli beslenme+spor yapıyordum yaklaşık 1 senedir, yeterince zayıfladım da hamile kaldım ama hamilelikte benim mide otomatik kara delik gibi oluyor anında hızlıca kilo alıyorum maalesef. hamile olduğumu öğrendiğim gün (ki bu 3 hafta önce yani 68 kiloydum bugün 72 gördümüzülüyorum halime. her sabah evet dikkat edeceksin bugün diye kalkıyorum ama nafile. vücut daha hamileliğe alışamadı diye kendimi avutuyorum aslında bulantılar halsizlik olmasa ilk 3 ay kilo vermeye devam edilebilir, bunu söylicektim sadece bukadar uzun uzadıya anlatmama gerek var mıydı bilmiyom da. keşke hepimiz dikkat edebilsek kendimize, elbette bebeklerimiz bizim her şeyimiz ama biz de önemliyiz sonuçta.
Benimde son adet tarihimCnm bnde de anksiyete panik atak vardi
Dr a nuska yazdirdim korkukarima cok ii geldi onu takiorm
Bu hastaliklar psikolojik oldugu icin duaya inandigmdan psikolojikte br rahatlama oldu
Hamilelikte ilac kullanan cok kisi var endiselenmeyin sakinlesmeye çalışın size ne iyi geliyorsa onu yapın
Bolbol dua edin namaz kılın Rabbimden ferahlik isteyin .
Kotuyu degil guzel dusunun hayaller kurun
Unutmayin ki bu sdce psikolojik bir rhatsizlk size hicbrsy olmayacak cunku bizi Allah koruyo
Gecmis olsun ve hayirli olsun
bizde 6+2 vajinal usg de gördük ama duymadık normal miPukito kaç mm bebek :) bizde gördükte bugün dinlemedik.