Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    7
Hayırlı olsun öncelikle bebişiniz sağlıkla gelsin Bulantılar 15-16 haftaya kadar devam edebiliyor sonrasında rahat edersiniz inşallah benimde hafiften var çoğalmadı şimdilik.
Benim genelde hamilelik sonuna kadar devam ediyor bunda öyle olmaz diye seviniyordum yine ilaç kullanmam gerekiyor sanırım. Teşekkür ederim bu arada

Boş gebelilk oldugunu 7. Haftam biterken belli
Oldu canım ama kesem 5+5 ile uyumlu çıkmıştı kanamam oldu doktora gittim boş gebelik oldugunu öyle ögrendik başka bir doktora gittim bir hafta bekleyelim dedi o arada kanamam durmadı düştü kendiliginden boş gebelikte ilaç kullanmadım diger düşügümde verdi doktor içerdeki parçayı atıp temizlemesi için

Anladım canım. Şuan benim haftası ile uyumlu kesesi. Bebek yok. Yarın kürtaja gidicem. Zaten nedense kendimi iki gündür hamile gibi hissetmemeye başladım. İçimde hep bir şey çıkacak düşüncesi vardı. O da dün belli oldu zaten. Sana da çok geçmiş olsun

Kese 9mm iken yolk ve bebek görmedi dr. Sonra başka hastanenin aciline gitmek durumunda kaldım 6 gün sonra. 6mm bebek gözüktü. Kalp göremedi. Bence cihaza göre değişiyor 4 5mm iken kalp gören cihazlar var. Yarın özeldekine gideceğim herşey yolundaysa kalbi görürüm diye düşünüyorum.
Okuduğum araştırdığım kadarıyla kese 20mm olduğunda bebek görünmeli, bebek 5mm olduğunda kalp görülebilirmiş ortalama.

Benim kızımda 1.67 mm ken görmüşüz kalbi. Şimdide 1.6 mm ken gördük bu hafta bebeği 4-8 mm gösteriyodu programlar. Benimkiler niye böyle minik kızım hala minik benim 1.72 boyuma diyorum buda baştan minik oldu

Ya bizde baba iri fakat muayene olduğumuz cihazlar tırt sanırım özele daha başlamadım şuana kadar devlete gittim 3 kez 1i acil oldu. Bilemedim bakıcaz yarın özeldeki ne dicek. Ayrıca 1.6 mm ya çen ne ara kalp attırmaya başladın cidden mucize

Ben aslında hala vermeye devam ediyorum isyemsizce yemek yiyemediğim için ama kendimi de biliyorum son aylarda katlanarak kilo alıyorum. Daha zayıf başlasaydım daha sağlıklı olavaktı sanki ama hayırlısı inşallah çok kilo almam bebişimde sağlıklı olur

Kızlar betamı ilk 9 ken ögrendim iki güne bir iki katı artıyordu en son hastanede verdim. Bugün son verdigim kanın üzerinden 5 gün geçti ve 37 sadece 47 olmuş normalde iki güne bir iki katı olurken suan 150lerde olması gerekiyordu benimki az artan var mı

Benimde son adet tarihim
Pukito kaç mm bebek :) bizde gördükte bugün dinlemedik.
bizde 6+2 vajinal usg de gördük ama duymadık normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…