ben bayağı vücudumu hamileliğe hazırlayayım diye dengeli beslenme+spor yapıyordum yaklaşık 1 senedir, yeterince zayıfladım da hamile kaldım ama hamilelikte benim mide otomatik kara delik gibi oluyor anında hızlıca kilo alıyorum maalesef. hamile olduğumu öğrendiğim gün (ki bu 3 hafta önce yani 68 kiloydum bugün 72 gördümUyku tutmadı yine bu saatte burlarda geziniyom. Yarın işe nasıl kalkcaksamkilolu hamile kalan var mı aranızda. Bu ay diyete başlamıştım. Koşu bandı aldım hatta hamile olduğumu bilmeden baya da zorladım kendimi. Yokuş koşmalar falan. 5 kiloya yakında verdim 1 ayda ama süprizz bebiş var. Hedeflediğim kiloya inemeden hamile kalmış oldum. Kilolu hantal olmaktan korkuyorum yaa...
İnşallah Rabbim isteyen hepimize bekletmeden sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip eder.
İnşallah ya çok korkuyorum cuma günü gel dedi doktor daha çok var. İnşallah iyi haberler alırım. Size de Rabbim enn kısa sürede sağlıkla zamanında gelen bebek nasip etsin inşallahDualarda buluşalım..
bakarsın cumaya kadar kanaman gelir kendiliğinden atarsın. inşAllah rabbim yardımcın olsunİnşallah Rabbim isteyen hepimize bekletmeden sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip eder.
İnşallah ya çok korkuyorum cuma günü gel dedi doktor daha çok var. İnşallah iyi haberler alırım. Size de Rabbim enn kısa sürede sağlıkla zamanında gelen bebek nasip etsin inşallahDualarda buluşalım..
İnşallah ya ben de öyle olsun istiyorum onun için dua ediyorum. Rabbim kolaylaştırsınbakarsın cumaya kadar kanaman gelir kendiliğinden atarsın. inşAllah rabbim yardımcın olsun
aminnn canım benım oyle olmustu tam kontrole gıdıcegım gunun oncesı baslamıstı.İnşallah ya ben de öyle olsun istiyorum onun için dua ediyorum. Rabbim kolaylaştırsın
Geçen hafta 8 mmdi 4+6 ydı haftam sadece kese gördük. Dün 5+6 da yolk ve bebeğin kalp atışını gördükSelam arkadaşlar
Simdi Devlet hastanesine ilk kontrolüme geldim
Kese 7 mm gozuktu karindan ve yolk sac yok dedi
Acaba makinalari eski diyemi veya bir sorunmu vr dha kucuk dedi haftaya cagirdi
Gunumu filanda solemedi
Siz 7 mm iken yolk sac vrmiydi kac haftliktiniz ?
mm yazmıyor bulamadım ama 5+4 ken alttan muayane ile yolksac ve ucunda minicik bebeği görmüştükSelam arkadaşlar
Gunumu filanda solemedi
Offf kızımda böyleydimkızlar hepinize günaydınlar
Dün gün içerisinde neredeyse 30 defa kustum. Hastanede çalışıyorum nöbetçiydim zaten. Acildeki doktor arkadaşlara söyledim biz olsak seni yatırırız dediler. Bu kadar kusmak iyi değilmiş yatarak tedavi olmak lazımmış. Doktor kontrolün ne zaman dediler yarın dedim. Bi doktoruma görün olmazsa o yatırsın seni dediler. Şimdi doktora gidiyoruz 7+6 ya da tam 8. Hafta olduk bugün. İnşallah bebeğim sağlıklıdır. Dualarınızı beklerim
Bende .oguruyorum ama kusamiyorum midem çalkalanıyor.sanki.kussam rahatlicam. Seninki biraz fazlaca olmuş canım.serum takılıyor genelde böyle durumlarda zaten hastahanesi calistigin için soyliceklerdir sana. Rabbim yardımcın olsun canim.surec zor ama mükafatı büyükkızlar hepinize günaydınlar
Dün gün içerisinde neredeyse 30 defa kustum. Hastanede çalışıyorum nöbetçiydim zaten. Acildeki doktor arkadaşlara söyledim biz olsak seni yatırırız dediler. Bu kadar kusmak iyi değilmiş yatarak tedavi olmak lazımmış. Doktor kontrolün ne zaman dediler yarın dedim. Bi doktoruma görün olmazsa o yatırsın seni dediler. Şimdi doktora gidiyoruz 7+6 ya da tam 8. Hafta olduk bugün. İnşallah bebeğim sağlıklıdır. Dualarınızı beklerim
Canım kaç haftalıksin suanSelam arkadaşlar
Gunumu filanda solemedi
İçim rahatladi yaaa Allah razi olsunGeçen hafta 8 mmdi 4+6 ydı haftam sadece kese gördük. Dün 5+6 da yolk ve bebeğin kalp atışını gördük
Normalde tam 6hft ama gec dollenme cunku adettrn uç gun once kanda negatifti adettrn 4 gun sonra pozitif gorebldmCanım kaç haftalıksin suan
9.cu haftaya kadar gözükmediği oluyormuş diye okudum bazı topiklerde endişelenmeyinSelam arkadaşlar
Gunumu filanda solemedi
Teşekkürler cnm gs yazar boyutu içinmm yazmıyor bulamadım ama 5+4 ken alttan muayane ile yolksac ve ucunda minicik bebeği görmüştük
Oooo ozaman baya rahat olayim dha zamanimiz çok var9.cu haftaya kadar gözükmediği oluyormuş diye okudum bazı topiklerde endişelenmeyin
Hayırlı olsun öncelikle bebişiniz sağlıkla gelsinSeviniyordum mide bulantılarım olmıcak gibi olsa da idare edicek düzeydeydi ama maalesef 2 gündür berbatım yemek daha görmek istemiyorum üstelik tek mide bulantısını sevdiğim yani sigaradan tiksindim. Ama ilaç bile içemez oldum umarım geçici bir süreçtir
Şimdi baktım evet yazıyomus canım 13.96 mm diyo.Teşekkürler cnm gs yazar boyutu için
Bana karindan bakti inşaallah ondandir haftaya tekrr cagirdi bakalm artk nasip
Hepimizin evlatlarini Rabbim nasip etsin aminnn
Evet aslinda biliyorum cok fark ettigini ama insan yinede endişeleniyorŞimdi baktım evet yazıyomus canım 13.96 mm diyo.
Âmin canım korkma karından ve Vajinal çok fark ediyor
Âmin inşallah rica ederimEvet aslinda biliyorum cok fark ettigini ama insan yinede endişeleniyor
Bakalim artik inşaallah haftaya netlesir hersey guzel bir sonuca varir cok teşekkürler