Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    6
Amin canım insallah

Amin sağlıkla alalım inşallah kucağımıza, kasıklarım ağrıyor diyorum oğlumda kasık ağrım yoktu sanki, eşim diyor onda da sürekli söylüyordun bir gün ağrımıyor diyorum kötü bir şey mi oldu zaten bende gerginlik de başladı baya ateş ediyorum etrafa

herkese iyi pazarlar kızlar..
benim sık sık mide ağrım oluyor. gebelik öncesi yaşamazdım. benzer sıkıntısı olan var mı? nasıl baş ediyorsunuz var ise ?
Benimde agriordu bugun yine agridi ama farkettimki eksi yedigimde oluyor, eksiyi ve gaz yapan seyleri kesmek lazim. Sizinde bundan olabilirmi
Gecen haftaya kadr bulgur yiyordum oda cok agritti onu biraktim.

Ayyy geçtiğimiz hafta ben aşırı getgindim ota b*Ka bağırdım. Ama en çok gereksiz yere oğluma sesimi yükselttim bir kaç kez ona üzüldüm. Özür diledim sonra ama vicdanim kaldı maalesef

Benimde agriordu bugun yine agridi ama farkettimki eksi yedigimde oluyor, eksiyi ve gaz yapan seyleri kesmek lazim. Sizinde bundan olabilirmi
Gecen haftaya kadr bulgur yiyordum oda cok agritti onu biraktim.

Hiç bilemiyorum ama peynir ekmek yesem bile oluyor inanın bir de aç olduğumda artıyor mide ağrısı yaşayan erken haftalarda hiç duymamıştım bi tuhaf geldi. Yarın doktoruma gidip sorsam iyi olacak :)

Biraz rahatladım ya gerçekten tuvalete gitmeye korkar oldum bugün. İştahım falan da çok yok inşallah sıkıca tutunuyordur bebeğim çok teşekkür ederim yalnız olmadığımı hissetmek çok iyi geliyor tüp bebek benimki evet

Allahim kucagina almayi nasip etsin cnm ama lekelenmen iice gecene kdr yorulma fazla kalkma
İnsallah bebişim seninle Allahin izniyle

Ay bence yengeç olcağına aslan olsun. Geçen ay gebe kalcam diye korkmadım değil. Ben yengeçim kocam aslan. Çocuğumun aslan olmasını istedim. Kendimden bir tane daha çekemiycem
İlk gebeliğim de burç yengeç görünüyordu. İkiz olduğu için erken gelirler inşallah ikizler olmazda bir günle de olsa yengeç olsunlar demiştim. Ve boğa oldular aslında çok takılmıyorum burç işlerine ama. Yani ne olacağı belli olmuyor

İyi akşamlar arkadaşlar ben bugün 5+1 de kese gördük Allah doktorun da iyisini nasıp etsin hiç bir bilgi alamadım kese fotosunu istedim diyede sanki ilk bebeğin mi dedi

Eklentiler

• F542E1BE-8F2A-49E6-B100-F7B4F406F7AB.jpeg
    100,7 KB · Görüntüleme: 25
Vallahi bende sıyırmış durumdayım gerçekten resmen belirtiler olsa dert olmasa dert.10 gün içinde göğüs şişmesi gidiyor geliyor bugün yine sanki yumuşadı göğüslerim deneyimlemis olmama rağmen yine korku aldı içimi.o kayıplar gerçekten bizi relax bir gebelik yasatmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…