Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    5
Anladım canım. Benim adete yakın çok düşük bi değerle öğrenmiştim sağlıklı bi şekilde beta da arttı. Benim de 15-18.günler yumurtlama, adet ise 34-35

Annene geçmiş olsun öncelikle. Sanırım anneme söyleyeceğim bakalm ama diğerleri en azından beklesin dediğin gibi 10. Haftaya kadar falan. Kalp atışı için kaç artı kaçta gideceksin?
Canım ben bu gebeligimde sukur hiç vajinal baktirmadim 5+0 da karından kese görüldü 5+6 da kalp atışı duyduk.sen garanti 6+0 da git bide zayifsan duyulur bence
Aaaa harika. Cumartesi gidebilirim o zaman ay bak şuan heyecanlandım sanki sen müjde vermişsin gibi ama zayıf değilim valla baya önceki gebelikten de kalma bir göbek var yani ama idrara sıkışık giderim olmadı

Kızlar çok kötü bir sırt tutulması ile uyandım daha önce de başıma gelmişti krem sürmeden geçmiyor yatamıyorum kalkamıyorum ne yapacağım bu süreçte kas gevşetici krem de kullanamam değil mi? Çok zor durumdayım acile gitsem bir şey yaparlar mı?

Kas gevsetici olmaz cnm yasak diye biliorm. Birde gebelikte ilk haftalar sırt agrilri olur diye okudum. Ama aşırıysa bir acile gidin tabii

Kuzum sanırım kas gevşetici yasak diye biliyorum. Bence acile git onlar ne yapacaklarını bilirler

Kızlar selam, uygulamalara göre bugün 4+2 yiz ama sabahtan beri adet olacak gibi ağrım, mide bulantım ve tuvalete gittikçe gelen lekelenmelerim var. Dün kan verdim 617 çıktı, 2 gün öncesinde 216ydı. Artış güzel görünüyor ama. Bugün gerçekten çok korkuyorum. Kese falan göremediğim için. Yerleşme kanaması bu dönemde mi olur? kalp çarpıntım da var biraz kalkıp kan vermeye gidemedim de.

Yerleşme kanamasıdır muhtemelen ama ben olsam doktora giderim. Muhtemelen progestan başlar. Buradaki çoğu kişi progestan kullanıyor. Umarım gebeliğiniz çok çoook sağlıklı şekilde ilerler hayırlı olsun

Besmele çekin imkanı doğrultusundaysa kalkın ve acile gidin . Yerleşme mi başka bisey mı kendınızı stres yapmayın daha kötü olursunuz

Tüp bebiş olduğu için kullanıyorum zaten çok ilaç kullanıyorum ondan mı oluyor onu da bilmiyorum ki. Doktorum korkulacak bir durum olmadığını söylüyor ama gidip muayene olamıyorum ankarada olduğu için. Panikledim çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…