Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    4
Ay nasıl oluyomuş aslan burçları korkum şimdi asayiş berkemal mi oluyolar korkunç neyse sağlıkla gelsin ben akrep o aslan umarım geçinir gideriz
Ben de akrep o aslan, erkek olunca hala aşırı anne düşkünü ama aslan burçları dünya kendi etrafında dönüyor görüşünde özgüvenliler ama o açıdan iyi bence

Aslan burcunda kız candır, ama aslan erkeği off diyorum aslan burcu erkeğinin olduğu her yerde geri kalanlara Allah’tan sabır ve metanet diliyorum
Hep de çok lafını etmişimdir, şimdi aslan annesi olacak olmak beni bir tık korkutuyor, inşallah kızdır diye dua edip duruyorum doğruya doğru

Ay hayırlısı bakalım ya inşallah sağlıkla sıhhatle gelsinler benim hiçbirinden korkum yok bence biraz bizde bitiyor iş. Oğlum akrep. Onun için de herkes Allah sabır versin diyordu çok minnoş bir çocuk

Benim eşim aslan isyanlardayım yani en büyük korkumdu cocugum askan burcu olur diye korkuyordum şimdi hamileyim 7 haftalık tahmini dogumum 1 ağustos

Benim eşim aslan isyanlardayım yani en büyük korkumdu cocugum askan burcu olur diye korkuyordum şimdi hamileyim 7 haftalık tahmini dogumum 1 ağustos
Benim de babam aslan ve hayatım boyunca hep sorun yaşadık hiç anlaşamadık diyorum ki karma beni mi buldu acaba babamla anlaşamadığım için al sana aslan burcu dedi

Şaka bir yana Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah geri kalan her şey yoluna girer

Benim yeğenim Arslan burcu dunyada onun kadar enerji dolu özgüveni yerinde birini görmedim cinsiyet kızerkeği nasıl olur bilmiyorum

Ben buyur sor şuan 4. Gec dollenmemi yasiorm herlde daha bilgili yoktur :)))
Ya ben sata göre 6+2görünüyorum. Dün doktora gittim canım kesenin 11olfupunu yolksac oluştuğunu söyledi. Ama bebek görünmedi. Geç döllenme olabilir bekleyelim dedi. Ama benim de daha önce senin gibi kayıplarım var korkuyorum

Cnm kese boyundan dr geç döllenme oldugunu anlardi zaten şoyle anlatayim
İlk gidislermde kesem hep 5-7 mm oldu bende 6+2/3 haftalikken 4+2/3 haftalik ciktim yani dedgn gbi sdce kese ve yolk vardi
En sonki hamilelgmde kesem 17 mm idi vajinal anca bebek gorebilmistik
Kesen henuz kucuk korkma canm buyuk ihtimal gec dollenme ama aksi bir ihtimalde vr gelisim durmasi gbi bunuda goz onunde bulunduruyor drlr oyuzden ikinci kez cagiriyor ilerliyorsa zten gec dollenme ama ole kaldiysa zaten düşük teshisi koyuyorlr ama bence bebek icin dha erken
Bu arada kayiplarinin sebebi blundumu suankinde bir onlem aliniormu bnm bulunamadi sdce bagisiklik icin tedavi goruyorum bukez son olmassa tupe gecilcek

Yani mesela az çok yumurtlama tarihimi biliyorum onu baz alınca acaba uyumlu mu olur. Evet Allah korusun bi şeyler yolunda değilse kendimi az çok hazırladım ama ucundan tutup sevinevileceğim bi şey arıyorum sanırım bi umut

Hepsini okumadim. Carsamba ilk kontrolum var. Teşekkür ederim.
Bende çok endişelendim ama 10 gün var kontrolüme ve hala hiç belirtim yok. Ama biraz yorulunca kasığım yeniden ağrımaya başlıyor. Şuan 5+2 yim ne mide bulantısı ne göğüs hassasiyeti var. Bazı insanlar hiç belirti yaşamadan geçiriyormuş hamileliği umarım o şanslı kesimdenizdir. Doktor kontrolünden sonra beni de bilgilendirirsen sevinirim

Kızlar merhabalar, bugün 5+0 hamileyim:)
İki gündür çok hafif kahverengi lekelenmelerim var.. Doktor aktif kanama olmadığı sürece bunlar normal tutunma kanamasıdır diyor. Ama tüp bebek hamileliği ve öncesinde de birçok kez kayibim olduğum için biraz endişelendim. Bana önerebileceğiniz birsey olur mu? dua meditasyon medikal öneri vb vb herseyi duymaya her tuşa basmaya ok’im

Kasık ağrısı için bir arkadaş burada ayakları yukarı dikip 10 15 dk dinlenin geçiyor dedi. Denedim işe yarıyor ben de ne zaman yorulsam yapıyorum ağrım geçiyor. Leke de yorulunca olabiliyor önceki gebeliğimde de yaşadım. Bol dinlenip olumlu düşünücez

Bende yumrtlama gunlermi bliordm 30 gunde bir adet olrm 17-18-19. Gunlerm pikti ogunleri degerlendirdim ama iki haftalk gec dollenme oldu
Birinde pikini bilmiyordum. İlk gebelikti
İkinciyi adete iki gun kala ogrendm
ucuncuyu adetten 6. Gun sonra cikti
Dorduncu adetten 4. Gun kan verince çıktı
Gec dollenme genelde erken belli olmuor olsada adet civarı dusuk bir beta oluor.

Hic belirti yasamamak normal daha once bes aya kdr hamilelik yasdm basindan beri hic belrtm yoktu birgun bile midem bulanmadi basim donmedi blmem ne :)
Bunda bni endiselendiren vardi yok olmasi
Ama o da nornalmis herhalde tamam insallah guzel haberi burda paylascgm zten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…