Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    6
Ben sabah bildiğin kanama görünce birkaç damla da olsa allahtan taze kan renginde değildi dedim gitti herhalde. Neyse ki devam etmedi. Sancısı kaldı akşama kadar yattım şu keseyi kalp atışını bir görsek Allahımmmm lütfen rüya gibi geliyor çünkü

İnşallah o zamanlar da gelsin bir an önce hayırlısıyla kırmızı aktif kanama olmadığı sürece korkma dediler bana. Şükür ki benim de devam etmedi

Aaa benim eşimde başak ve ben aslan burcuyum özelliklerini dibine kadar yaşıyorum bebişimde aslan olucak inşallah kendi için aslan olmasını isterdim zaten
Ayyy ben de 30dan sonra yükselen aslanın özelliklerini yaşamaya başladım vallahi hayat zor başak erkeği de zor kardeşim dualarım seninle

Daha oğlum bilmıyor 12. Haftayı atlatalım öyle söyleyelim aksi bi durum olursa çocuğu beklentıde yarım bırakmayalım belki kaldıramaz die söylemedık

Harika öneri, deneyecegim bunu:) is yerinde de ayakları havaya kaldıracak biryer bulmam lazım

Oyy ne güzel bir sürü hamiş olmuşuzz
Sağ kasığımda çekilme gibi his var hareket gibi yaşayan var mı böyle

Şuracığa bi ağlanıp gideyim bu gece koca nöbette alt karnım sol kasığım belim ağrıyor kırılıyorum ağrıdan. Bugün 2 kez kustum boş mideden ne çıkabiliyor bilmiyorum çubuk kraker stoklamam lazım. Yarın pazartesi iş var hiç halim yok. Kalp atışı garanti olsun diye 7+4 olunca umarım duyarım 23 aralık için randevu aldım ve daha çok var. Hayırlısı. Allah kolaylık versin hepimize. Bitti gidiyom bb

Bitti gidiyom bb. Yazman çok iyi yaa canım seni en iyi Eldorin le biz anlarız. Biz de daha usg ye girmedik. Salı günü 7+3 te doktor randevum var zaman zor geçiyor ama nasıl geçiyor

Kızlar malum 3 çocuklu bir hayat beni bekliyor. Kurutma makinesi şart oldu. 10 kiloluk alıcam. Var mı öneriniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…