Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    13
Şahsen benim doktorum rahat ol ve sürekli ultrasona girme hevesine girme dedi. Maglum sürekli vajinal ultrason yaptığı için. Ona göre pek sağlıklı değil sürekli ultrason yapması

Şahsen benim doktorum rahat ol ve sürekli ultrasona girme hevesine girme dedi. Maglum sürekli vajinal ultrason yaptığı için. Ona göre pek sağlıklı değil sürekli ultrason yapması
Tabii doktorunuza güvenmeniz önemli olan, her doktor hastasına göre davranıyor, gebeliğinizde bir sorun yoksa doktorunuzun dediği doğrudur, sonuçta bizler doktor değiliz, benim 2 gün üst üste girme sebebim kanamam olduğu içindi.

Ben temmuz ayında ikizlerimi kaybettim. 2 hafta kanamayla dayandım ama olmadı maalesef. Bende kan pıhtılaşması olduğu için iğne kullanıyorum. Benim rahmimde hematom oluştu o hematom küçüleceğine git gide büyüdü ve kalpleri durdu. Bende o sıra senin gibiydim sürekli girmek istiyordum ama doktorum bunu uygun görmedi. İlk 2 hamileliğim başka bi doktordaydı berbattı şimdi ki iranlı bi doktor ve nedense buna güveniyorum

Merhaba canım benim de sat 25 Kasım. Keseyi gördük. Tahmini doğum 30 Ağustos-1 eylül. Ben burayı da takip etmek istiyorum Allah’ın izniyle kalp atışını da duyarım. Bu yolda yürüyen arkadaşlara sabır diliyorum.

Ben sürekli ultrasona girmek istemiyorum :) her gebenin durumu kendine özgüdür, benim de farklı sağlık sorunlarım oldu, tek yumurtalıklıyım, 4 yıl önce karaciğer donörü oldum vs doktorlara göre bu durumda normal yolla gebe kalabilen nadir kişilerdenim, çok geçmiş olsun size de, umarım sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğiniz.

Sağolun inşallah ikimizde güzelce evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Kızlar merhabalar ilk kez yazıyorum burda tecrübeli çok kişi var sormak istiyorum size
24 Aralık'ta 13 beta ile regle 1 gün kala öğrendim .27 Aralık'ta 89 ,30 Aralık'ta da 561 olmuştu. Bugün 2 ocakta 799 çıktı. Sizce dış gebelik mi henüz doktora gitmemiştim değerim yükselsin diye bekliyordum yardımcı olur musunuz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…