- 10 Haziran 2023
- 302
- 180
- 18
- 27
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #1.741
Hayırlısı olsun inşallah görürsünüz canm4+6 bugun cuma doktora gidicez nasipse keseyi gormek için
Maşallahgünaydınlar kızlar 6+5'im hala sancım var yerleşme ağrısı diyor daha önce doğum yapmış arkadaşlarım. midemde sürekli bir yanma hissi var benimde geçmiyor. Normalde yumurtayı çok severim yumurtasız kahvaltı yapmam ama sabahları bir istemiyorum off şu süreç bir geçse
Duyalı 9 gün oldu bileyaaa ben çok sabırsızım 1 hafta nasıl geçicek bilmiyorum
Ben kendi kendime başladım progestana önceki hamilelikten vardı evdeSen yinede kontrolde doktoruna söyle nolur ne olmaz normal görüyolar ağrıyı ama yinede progestan desteği verebilir
Teşekkür ederim inşallah hep beraber sağlıkla ilerleriz
Ben de öyleydim ya 1 hafta değil 1 gün bile geçirmek zor geliyor 9 ay nasıl geçecek düşünemiyorumyaaa ben çok sabırsızım 1 hafta nasıl geçicek bilmiyorum
Akşam 1 tane fitil olarak koyuyorum ben bence sanada kontrole kadar yeterli olurBen kendi kendime başladım progestana önceki hamilelikten vardı evdeama bilemedim sabah normal içtim sersem gibi yaptı beni
Senin de ilk bebeğin mi canımBen de öyleydim ya 1 hafta değil 1 gün bile geçirmek zor geliyor 9 ay nasıl geçecek düşünemiyorum
Ben duydum canim 6+1deKızlar haftaya kontrolüm var. 6+1 olacağım. O haftada kalp atışı duyulur mu
Canım ben ağustosta 8 haftalıkken ikizlerimi kaybettim bu ikinci gebeliğim ama ilk bebeğim olacak inşallahSenin de ilk bebeğin mi canım
evet canım. İnşallah sağ salim kavuşuruz bebeklerimizeCanım ben ağustosta 8 haftalıkken ikizlerimi kaybettim bu ikinci gebeliğim ama ilk bebeğim olacak inşallahsenin de ilk galiba
İnşallahevet canım. İnşallah sağ salim kavuşuruz bebeklerimize
İhtimal dahilinde, ben de haftaya cuma 6+0 olcam bir umut duyarım diye düşünüyorumKızlar haftaya kontrolüm var. 6+1 olacağım. O haftada kalp atışı duyulur mu
Canım sen neden kullanıyorsun kaçırmışım kanaman falan yok değil mi? Kanama olmadan kullanmaya gerek var mı? Benim de doktora 1 hafta var dahaAkşam 1 tane fitil olarak koyuyorum ben bence sanada kontrole kadar yeterli olur
benim 6 haftalık oldu. henüz doktora gitmedim. cumartesi kısmetse ilk kontrole gideceğim.Ya gerçekten aynı ben bazen sağda bazen solda ağrım var ve hastaymışım gibi keyifsizim( bol bol vitamin almaya çalışıyorum, sizin kaç haftalıktı
Bana alabilirsen normal al miden bulanmazsa dedi de tutamazsan fitil gibi kullan dedi ama kapsül yani fitil olarak işe yarar mı kapsül ben ilk defa kullanıyorum anlamadım yaProgestan ağır uyku yapar göz kapaklarını açmakta zorlanırsın. O yüzden fitil olarak kullanmayı öneriyo genelde doktorlar.
Bana hap olarak kullan tutamazsan fitil olarak at dedi ama ya aklımı çok karıştırdı bildiğiniz beyaz kapsül hem ağızdan hem fitil olarak kullanılır mı o?Progestan yapıyor onu hap olarak kullanma fitil olarak kullan öyle olmaz
Çok geçmiş olsun sağlıkla doğsun inşallah progestan kaç mg verdi sanaÇok sayıda düşüğüm olduğu için çok fazla ilaç verdi corospin hap cxelan 04 iğne Progestan fitil olarak iki tane ayrıca hafta da bir de pruleton iğne vurul dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?